2 Näppärää jokatallin työvaloa

LED työvalot

Työvalaisimet tai työvalot ovat olleet yksi tuotekategoria, jonka olemme halunneet jo vuosia saada myös e-villen valikoimiin. Aiemmin tässä ongelmana on ollut lamppujen paino, sillä usean kilon painoisten lampunmöhkäleiden lentopostitus on joissain tapauksissa mahdotonta ja lisäksi pirun kallista. Nyt kuitenkin Suomi-varaston myötä tämä ei enää tuota yhtäläisiä ongelmia, sillä voimme lähettää suurempia määriä painavia tavaroita laivalla Suomeen ja edelleen asiakkaille Matkahuollon välityksellä 1-2 päivän toimitusajalla. Työvalaisimia on lähdössä nyt Suomeen, mutta halusin jo nyt lisätä muutaman työvalaisimen valikoimiin, jotka painonsa puolesta kulkevat vielä lentorahdilla ja näitä voi tilata päävarastolta

VASTAA JA VOITA: Jatkan vielä tänä syksynä valojen lisäämistä valikoimaan. Mitä valikoimasta puuttuu? Mitä sinä haluaisit nähdä e-villen valikoimassa lamppujen saralla? Kerro kommenteissa ja voit voittaa. Arvon kaikkien vastanneiden kesken Zuke 10W hakuvalon, joka on aika ärjy peli hakuvaloksi.

Muista myös e-villen valoviikko 25.9.-2.10.

10W IP66-suojattu LED-työvalaisin

10W akullinen työvalo

Näin Hongkongin valomessuilla keväällä 2016 useita akullisia työvalaisimia ja halusin saada nämä kauppaan täksi syksyksi. Akulliset työvalot ovat näppärän mobiileja esimerkiksi auton kanssa työskennellessä, sillä sinun ei tarvitse siirrellä jatkuvasti kaikkialle sotkeutuvaa johtoa. Yhdellä latauksella valoa piisaa noin 4-6 tunnin ajaksi, joten tällä työskentelee kätevästi yhden illan latausten välissä. Yksi ehdoton plussa akullisessa työvalossa on IP66-suojaus, jonka myötä lamppu ei ota vahinkoa rakennuspölystä, eikä ole moksiskaan syyssateista. Valmistaja lupasi lisäksi, että tämä toimii pikkupakkasella.

Myönnettäköön, että 10W työvalaisin ei ole suunnattoman kirkas, mutta tämä on silti riittävä kodin perustarpeisiin tai autotallissa työskentelyyn. 800 lumenin kirkkaus yhdistettynä IP66-suojaukseen ja sisäänrakennettuun akkuun tekevät tästä todella näppärän jokakodin työvalon.
+ IP66-suojaus
+ Sisäänrakennettu akku
+ Kompakti koko
– Kirkkaus

10W LED-työvalo on valoviikon tarjouksessa 19,95€. Kurkkaa tuote täältä.

LED-työvalo koukulla

Koukullinen LED-työvalo

Tämänkaltaiset pienikokoiset, kämmeneen mahtuvat työvalot ovat yleisiä ja vastaavanlaisia saa jo alle kympillä Suomestakin. Kuitenkin koin, että kyseinen lamppu erottuu edukseen useammalla tapaa ja kepittää nämä alle kympin lamput, vaikka maksaa itsekin alle 10€. Ensimmäinen plussa tulee kirkkaudesta. 30 sivulediä ja 7 päätylediä valaisevat yllättävän kirkkaasti. Tällä ei mennä vielä suurten työvalojen tasolle, mutta paristotoimiseksi valoksi lamppu on todella kirkas. Plussaa lamppu saa myös siitä, että tästä löytyy sekä magneettikiinnitys että koukku. Saat lampun siis näppärästi kiinni metallipintoihin, mutta lisäksi työvalo on näppärä ripustaa koukusta roikkumaan. LED-polttimoiden myötä lamppu ei myöskään kuumene juurikaan, joten se on aivan ässä myös retkellä tai vaelluksella. Reippaan 100g painoinen lamppu ei paina rinkassa juuri mitään.
+ Kevyt
+ Paristokäyttöinen
+ Koukku + magneettikiinnitys
+ Hintaisekseen kirkas
– Ei kuitenkaan korvaa täysimittaista työvaloa
– Paristokäyttöinen (kyllä, sekä plussaa, että miinusta tästä)

Kurkkaa LED-työvalo koukulla e-villen kaupassa.

Kerro alla kommenteissa, mitä valoja haluaisit nähdä e-villen valikoimassa? Arvon vastanneiden kesken Zuken 10W hakuvalon.

Syysterveisin

Tuomo

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

20 kommenttia

 1. Pertti Silen kirjoitti:

  Ladattava polkupyörän valo.
  Loisteputken muotoinen LED-kasvivalo – eri pituuksia ja/tai toisiinsa ketjutettavia.
  Todella kirkkaita normaalilamppukantaan kiinnitettäviä LED-lamppuja.

 2. Seppo Kankare kirjoitti:

  Sähköttömälle mökille hyvät ladattavat ja pitkäkestoiset kattovalaisimet.

 3. Kimmo kirjoitti:

  Valoista vois ottaa valikoimiin valo jossa on sarana eli voi kääntää.

 4. Jukka Haapala kirjoitti:

  Työvalot on hyvä lisä! Akulliset etenkin, ovan erittäin hyödyllisiä syksyllä ja keväisinkin venehommissa. Lisäksi hyvät ja huokeat pyöränvalot ja otsalamput kiinnostavat aina.

 5. Arto Eskola kirjoitti:

  Led lisäkaukovalot, E hyväksytyt olisivat hyvä lisäys valikoimaan

 6. Reijo Männikkö kirjoitti:

  Olisiko noita akullisia työvaloja vielä tehokkaampana kuin 10W?

  • Tuomo Tuomo kirjoitti:

   20W valo saadaan varmaan valikoimaan tällä viikolla 🙂 30W kohdalla on vielä hieman auki, että lisäänkö tätä ainakaan lentorahtiversiona, kun 1.8kg painoisena tämän lentorahtaus Suomeen maksaa maltaita, mansikoita ja mannaryynejä…

 7. esa heponen kirjoitti:

  no miten olisi led loisteputket 60cm-150cm ja suomi varastolle

 8. tuomo kirjoitti:

  Mitä valikoimasta puuttuu? Kaikenlaista jo onkin, mutta kehitelläänpä täällä heitettyä mökkivaloajatusta ja sen latausominaisuutta. Ja se voisi olla aurinkopaneli + akku, sen verran suuri ja tehokas ja etenkin laadukas, että sillä jotain tekeekin. Akusta ulostuloksi USB-liitin johon saa lataantumaan / toimimaan erilaisia USB-liitäntäisiä valoja, vaikkapa valonauhaa, ihan vain valkoista joka ei vilku ja niin onkin mökin terassilla iltavalot.

  • Tuomo Tuomo kirjoitti:

   Tässä näin viimeksi valomessuilla myös aurinkopaneeli – virtapankki-yhdistelmiä, joissa oli massiivinen akku, josta sai jopa verkkovirtaa ulos. Mökkiläisten lisäksi tämä voisi olla kätevä esim. karavaanareille.

 9. Jani Tuominen kirjoitti:

  Noita led h4 ja h7 polttimoita joissa olisi kunnol valotehoa eikä noita tuikkuja mitä nykyää saatavilla

 10. ari nurmi kirjoitti:

  led polttimot autokäyttöön

 11. Tero Salonen kirjoitti:

  E hyväksytyt ajovalot ledeinä esim. H-4 sekä H-7. Näillä ajovaloilla kulkee vielä suurin osa ajoneuvoistamme.

 12. aarno mutikainen kirjoitti:

  pitkiä ladattavia työvaloja

 13. Jani Hagberg kirjoitti:

  Pyörätuoli tarvitsee iltalenkille etuvalon, minkä voi kiinnittää hieman paksumpaankin putkeen sekä punaiset perävalot. Niissäkin kiinnitysvaihtoehtoina olisi useanlaisia.

 14. Timi S kirjoitti:

  Työvalo magneettikiinnitteisellä jalustalla.

 15. Harri L kirjoitti:

  Valikoimiin voisi kuulua huippu tehokkaita e27 kannalla olevia lamppuja, ehkä myös liike- ja hämärätunnnistimilla varustettuna.

 16. Miko kirjoitti:

  Pöytälamput ja akullisia micro usbilla ladattavia lamppuja ne olisivat mielestäni hyviä 🙂

 17. Jussi P kirjoitti:

  Liike- ja hämärätunnistimella varustettuja kohde- ja yleisvaloja

 18. Matti Jussila kirjoitti:

  Moottoripyörän lisävalot ja tietty LEDinä. Mielummin E-hyväksyttynä. MP valoja saisi olla muutenkin enemmän. Odottelenkin just tuollaista akullista työvaloa, se kun tuntuu olevan juurikin tarpeellinen kaikkeen puuhasteluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: