2 Näppärää jokatallin työvaloa

LED työvalot

Työvalaisimet tai työvalot ovat olleet yksi tuotekategoria, jonka kanssa saimme painia, että saimme ne valikoimaamme. Aiemmin niiden kanssa ongelmana on ollut lamppujen paino, sillä usean kilon painoisten lampunmöhkäleiden lentopostitus on joissain tapauksissa mahdotonta ja lisäksi pirun kallista. Kuitenkin Suomi-varaston myötä tämä ei enää tuota yhtäläisiä ongelmia, sillä voimme lähettää suurempia määriä painavia tavaroita laivalla Suomeen ja edelleen asiakkaille Matkahuollon välityksellä 1-3 päivän toimitusajalla. Työvalaisimia kulkee siis nykyisin meritse Suomeen asti, mutta valikoimissamme on myös kevyemmän luokan valoja, jotka painonsa puolesta kulkevat vielä lentorahdilla päävarastolta. Tässä blogissa esitellyistä valoista järeämpi on myynnissä Suomen varastoltamme, ja kevyempi postitetaan tilaajalle täältä Shenzhenistä.

Lisäilemme valoja kauppaamme tasaiseen tahtiin ja haluammekin kysyä teiltä, mitä valikoimasta puuttuu? Mitä sinä haluaisit nähdä e-villen valikoimassa lamppujen saralla? Kerro kommenteissa.

10W IP66-suojattu LED-työvalaisin: nopeasti Suomi-varastolta

10W akullinen työvalo

Akulliset työvalot ovat näppärän mobiileja esimerkiksi auton kanssa työskennellessä, sillä sinun ei tarvitse siirrellä jatkuvasti kaikkialle sotkeutuvaa johtoa. Yhdellä latauksella valoa piisaa noin 4-6 tunnin ajaksi, joten tällä työskentelee kätevästi yhden illan latausten välissä. Yksi ehdoton plussa tässä Mäntsälän varastoltamme 1-3 arkipäivässä toimitettavassa akullisessa työvalossa on IP66-suojaus, jonka myötä lamppu ei ota vahinkoa rakennuspölystä, eikä ole moksiskaan syyssateista. Valmistaja lupasi lisäksi, että tämä toimii myös pikkupakkasella.

Myönnettäköön, että 10W työvalaisimella ei vielä kirkasteta hehtaarin varastohallista leikkaussalia, mutta tämä on silti enemmän kuin riittävä kodin perustarpeisiin tai autotallissa työskentelyyn. 800 lumenin kirkkaus yhdistettynä IP66-suojaukseen ja sisäänrakennettuun akkuun tekevät tästä todella näppärän jokakodin työvalon.

+ Nopea toimitus Suomen varastolta
+ IP66-suojaus
+ Sisäänrakennettu akku
+ Kompakti koko
– Kirkkaus varauksin

10 W LED-työvalo on remppaviikon ajan tarjouksessa 19,95€. Kurkkaa tuote täältä. Kaipaatko lisätehoa? Ei hätää tämän lampun 20W isoveli on myös reilussa tarjouksessa.

LED-työvalo koukulla: todella halvalla keskusvarastoltamme

Koukullinen LED-työvalo

Tämänkaltaiset pienikokoiset, kämmeneen mahtuvat työvalot ovat yleisiä ja vastaavanlaisia saa jo reilulla 10€ Suomestakin. Kuitenkin kyseinen keskusvarastoltamme toimitettava lamppu erottuu edukseen useammalla tapaa ja kepittää helposti nämä kympin lamput, vaikka maksaa itsekin remppaviikon ajan alle 5€! Ensimmäinen plussa tulee kirkkaudesta; 30 sivulediä ja 7 päätylediä valaisevat yllättävän kirkkaasti. Tällä ei mennä vielä suurten työvalojen tasolle, mutta paristotoimiseksi valoksi lamppu on todella kirkas. Plussaa lamppu saa myös siitä, että tästä löytyy sekä magneettikiinnitys että koukku. Saat lampun siis näppärästi kiinni metallipintoihin, mutta lisäksi työvalo on näppärä ripustaa koukusta roikkumaan. LED-polttimoiden myötä lamppu ei myöskään juuri kuumene, joten se on aivan ässä myös retkellä tai vaelluksella. Reilun 100 gramman painoinen lamppu ei paina rinkassa juuri mitään.

+ Kevyt
+ Paristokäyttöinen
+ Koukku + magneettikiinnitys
+ Hintaisekseen kirkas
– Ei kuitenkaan korvaa täysimittaista työvaloa
– Paristokäyttöinen (kyllä, sekä plussaa, että miinusta tästä)

Kurkkaa LED-työvalo koukulla e-villen kaupassa.

Kerro alla kommenteissa, mitä valoja haluaisit nähdä e-villen valikoimassa?

 

Kevätterveisin,
e-villen rautakauppa

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

20 kommenttia

 1. Pertti Silen sanoo:

  Ladattava polkupyörän valo.
  Loisteputken muotoinen LED-kasvivalo – eri pituuksia ja/tai toisiinsa ketjutettavia.
  Todella kirkkaita normaalilamppukantaan kiinnitettäviä LED-lamppuja.

 2. Seppo Kankare sanoo:

  Sähköttömälle mökille hyvät ladattavat ja pitkäkestoiset kattovalaisimet.

 3. Kimmo sanoo:

  Valoista vois ottaa valikoimiin valo jossa on sarana eli voi kääntää.

 4. Jukka Haapala sanoo:

  Työvalot on hyvä lisä! Akulliset etenkin, ovan erittäin hyödyllisiä syksyllä ja keväisinkin venehommissa. Lisäksi hyvät ja huokeat pyöränvalot ja otsalamput kiinnostavat aina.

 5. Arto Eskola sanoo:

  Led lisäkaukovalot, E hyväksytyt olisivat hyvä lisäys valikoimaan

 6. Olisiko noita akullisia työvaloja vielä tehokkaampana kuin 10W?

  • Tuomo Tuomo sanoo:

   20W valo saadaan varmaan valikoimaan tällä viikolla 🙂 30W kohdalla on vielä hieman auki, että lisäänkö tätä ainakaan lentorahtiversiona, kun 1.8kg painoisena tämän lentorahtaus Suomeen maksaa maltaita, mansikoita ja mannaryynejä…

 7. esa heponen sanoo:

  no miten olisi led loisteputket 60cm-150cm ja suomi varastolle

 8. tuomo sanoo:

  Mitä valikoimasta puuttuu? Kaikenlaista jo onkin, mutta kehitelläänpä täällä heitettyä mökkivaloajatusta ja sen latausominaisuutta. Ja se voisi olla aurinkopaneli + akku, sen verran suuri ja tehokas ja etenkin laadukas, että sillä jotain tekeekin. Akusta ulostuloksi USB-liitin johon saa lataantumaan / toimimaan erilaisia USB-liitäntäisiä valoja, vaikkapa valonauhaa, ihan vain valkoista joka ei vilku ja niin onkin mökin terassilla iltavalot.

  • Tuomo Tuomo sanoo:

   Tässä näin viimeksi valomessuilla myös aurinkopaneeli – virtapankki-yhdistelmiä, joissa oli massiivinen akku, josta sai jopa verkkovirtaa ulos. Mökkiläisten lisäksi tämä voisi olla kätevä esim. karavaanareille.

 9. Jani Tuominen sanoo:

  Noita led h4 ja h7 polttimoita joissa olisi kunnol valotehoa eikä noita tuikkuja mitä nykyää saatavilla

 10. ari nurmi sanoo:

  led polttimot autokäyttöön

 11. Tero Salonen sanoo:

  E hyväksytyt ajovalot ledeinä esim. H-4 sekä H-7. Näillä ajovaloilla kulkee vielä suurin osa ajoneuvoistamme.

 12. aarno mutikainen sanoo:

  pitkiä ladattavia työvaloja

 13. Jani Hagberg sanoo:

  Pyörätuoli tarvitsee iltalenkille etuvalon, minkä voi kiinnittää hieman paksumpaankin putkeen sekä punaiset perävalot. Niissäkin kiinnitysvaihtoehtoina olisi useanlaisia.

 14. Timi S sanoo:

  Työvalo magneettikiinnitteisellä jalustalla.

 15. Harri L sanoo:

  Valikoimiin voisi kuulua huippu tehokkaita e27 kannalla olevia lamppuja, ehkä myös liike- ja hämärätunnnistimilla varustettuna.

 16. Miko sanoo:

  Pöytälamput ja akullisia micro usbilla ladattavia lamppuja ne olisivat mielestäni hyviä 🙂

 17. Jussi P sanoo:

  Liike- ja hämärätunnistimella varustettuja kohde- ja yleisvaloja

 18. Matti Jussila sanoo:

  Moottoripyörän lisävalot ja tietty LEDinä. Mielummin E-hyväksyttynä. MP valoja saisi olla muutenkin enemmän. Odottelenkin just tuollaista akullista työvaloa, se kun tuntuu olevan juurikin tarpeellinen kaikkeen puuhasteluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: