Otsalampputesti – 3 syytä valita CREE LED

Vesa K. otti tarkkaan syyniin e-villen talven hittituotteen 3X CREE LED otsalampun, jonka käyttötarkoitukset ovat roiskeenkestävyyden ja kattavien säätömahdollisuuksien johdosta verrattain monipuoliset. Lue tästä Vesan testi ja katso hyvät videot.

Otsalamppu ammattikäyttöön


Otsalamppu akulla

3X CREE LED otsalamppu on jämäkän tuntuinen otsalamppu, jossa valotehoa riittää mukavasti. Otsavalossa on 3 erillistä lamppua/poltinta. Yksi iso lamppu keskellä ja kaksi pienempää lamppua sivuilla. Iso ja pienet lamput on mahdollista kytkeä päälle erikseen.

Valonlähteenä 2kpl 2300 mAh:n akkuja. Otsalampussa on jämäkkä ja laadukas otsapanta, jossa on kiristysmahdollisuudet sekä päällä että sivulla.


 

Otsalamppu antaa kytkinvalinnan mukaan valotehoa: 1. Pitkälle eteen, 2. Lähelle sivuille, 3. Pitkälle eteen ja lähelle sivuille.

Polttimoiden kytkeytymisjärjestys:

  1. Keskimmäinen iso
  2. Molemmat sivuilla olevat pienet
  3. Kaikki kolme yhtäaikaa
  4. Kaikki kolme vilkkuen
  5. OFF


 

Plussat:
– Kaikin puolin laadukas tuote
– Massiivisuudestaan huolimatta kuitenkin yllättävän kevyt
– Tyylikäs muotoilu
– Lampussa hyvät ja jämäkät säädöt ylös/alas
– Polttimoiden päälle kytkennässä 4 eri mahdollisuutta

Miinukset:
– Otsanauhan säätö tiukka (Itse jouduin vetämään hihnaa voimakkaasti ennen kuin suostui liikkumaan. Liitin kun on muovia, pieni pelko että hajoaa, jos käyttää liikaa voimaa.)
– Valo voisi jakautua vieläkin enemmän sivuille päin

– Vesa K.

Asiakkaan arvostelu

e-villen asiakkaat pääsevät arvostelemaan tuotteita blogiimme. Jos haluat ryhtyä meidän tuotetestaajaksi lähetä sähköpostia blogi@e-ville.com. Kirjoita lyhyt kuvaus miksi juuri sinä olisit hyvä tuotetestaaja. Voit myös jättää tuote-ehdotuksen testattavasta tuotteesta.

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: