Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be

Xiaomi Mi Band 2 testissä – Halpa näytöllinen aktiivisuusranneke sykemittauksella

Xiaomi MiBand 2 on markkinoiden parhaimpia ja siten myös myydyimpiä aktiivisuusrannekkeita, jota ei todellakaan uskoisi hintaisekseen! Ei uskoisi, että muutamalla kympillä voi saada kaikkia näitä ominaisuuksia, jotka tämä Xiaomin uusi, pikkuruinen nero laite pitää sisällään. Kuinka Xiaomi taas vakuutti tuotepäällikön ja myyntilukuja seuraten myös monet asiakkaamme? Mi Band on nyt maailman toiseksi myydyin aktiivisuusranneke, nyt on kolmas versio menossa ja ne ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta, kahdessa vuodessa!

Ensimmäinen Xiaomi Mi Band saapui markkinoille kaksi vuotta sitten ja oli menestys jo tullessaan. Verkkokauppamme e-ville.com myy sitä edelleen, koska arvostelut ovat hyviä ja tuote toimii. Vuosi sitten julkaistun version Xiaomi Mi Band S1:n kanssa kävi sama, joka toi uutena ominaisuutena rannekkeeseen sykkeen mittauksen. Sekin meni kuin kuumille kiville! Entisissä Mi Bandeissa ei ollut näyttöä ollenkaan, mutta Mi Band 2:ssa on 0.42″ OLED-näyttö, josta saat selville oikeastaan kaiken mitä pitääkin. Oletuksena näyttö on pimeänä, mutta asetuksista voit säätää sen näyttämään kellonaikaa napista hipaisemalla, tai sitten rannetta kääntämällä itseäsi kohti. Eli sisällä oleva gyroskooppi havaitsee liikkeen ja näin näyttö menee päälle ja näet kellonajan. Mm. Apple Watchissa on sama ominaisuus. Todella kätevää.

mi band 2

Xiaomi Mi Band 2 aktiivisuusrannekkeessa on hipaisunäppäin, josta hipaisemalla pääset myös näkemään päivän aikana kuljetut askeleet sekä mittaamaan vaivattomasti senhetkisen pulssin. Kuinka eroaa muista saman hintaluokan älyrannekkeista? Kyseisen kategorian tuotepäällikkönä minulla on paljon kokemuksia aktiivisuusrannekkeista, ollut todella monen valmistajan aktiivisuusmittarit testissä, mutta miksi ne eivät kuitenkaan ole meidän valikoimassa? Yksinkertaisesti sanottuna, että ei ole mitään järkeä laittaa kauppaan paljon älyrannekkeita, jotka ovat samanhintaisia (joskus kalliimpiakin), mutta huonompia, rumempia ja vaikeakäyttöisempiä ranteeseen pujotettavia ”älyhässäköitä”. Jos tuotetta vertaa muihin suosittujen brändien aktiivisuusrannekkeisiin, Xiaomi Mi Band 2:een saa hyvästi lisävarusteita, joita ei muiden valmistajien rannekkeisiin välttämättä edes ole saatavilla. Jos niitä on, maksaa esimerkiksi vararanneke tai laturi uuden Xiaomilaisen verran. Naurettavaa!

tarvikkeet

Xiaomi Mi Band 2:een voit valita verkkokaupastamme edullisia lisävarusteita

Miksi Xiaomi Mi Bandit ovat niin suosittuja?

Mikä on todella iso plussa Xiaomin laitteissa, kuten tässäkin; Älyrannekkeen mobiilisovellus on helppokäyttöinen ja sen saa niin Android-, että iOS-käyttöjärjestelmille, joten se käy suosituimmille puhelimille, kuten Samsungille, Huaweille, Applen iPhonelle jne. Valitettavasti aktiivisuusranneke ei ole Windows -puhelimien kanssa yhteensopiva.

Ranneke on helppo yhdistää puhelimeen applikaation kautta, josta voit sitten seurata tarkemmin suorituksiasi ja vaihtaa asetuksia itsellesi sopivaksi. Profiiliin kannattaa laittaa oma ikä, paino ja pituus, joten se tekee rannekkeen tuloksista tarkempia.

sovellus

Mobiilisovellus – Mistä haluat ilmoituksen? Paljon olet kävellyt päivän aikana?

Akkukesto

Mi Band 2 oli minulla aluksi testissä 4 päivää ja silloin sitä räplätessäni totesin tuotteen toimivaksi. Laitoin sitten rannekkeen pienelle huilille, koska ranteeseen piti pujottaa uusi älykello. Alkuun en kerennyt ladata Xiaomiin kuin vajaa 90%, kunnes se piti ottaa testiin. Niillä tehoilla laite on kestänyt 4 päivää käytössä ja 6 päivää pöydällä unitilassa ja akkua oli vielä 41% jäljellä. Pidin sitten taas 4 päivää ranteessa ja 2 päivää pöydällä. Edelleen puhelinsovellus näyttää rannekkeen akkukapasiteetiksi 13%. Vajaalla akulla lähdettiin ja Mi Band porskuttaa vielä parin viikon jälkeen. Itse olen vakuuttunut! Kosketusnäytöllisten älykellojen akkukestot vaihtelevat yhdestä kolmeen päivään, kuten Apple Watchin. Siis häh?! Käytöt kelloa päivän ja sen jälkeen pitää se laittaa lataukseen… Ei ei ei! Tosin eri asia kuitenkin on Elephone W2 -älykellolla, jonka akku kestää ainakin 3 kuukautta! 😉

Lista ominaisuuksista

 • Sykemittari – Hipaisunäppäintä hipaisemalla ranneke mittaa hetkellisen sykkeesi alle 10 sekunnissa. Lepotilassa syke vaihtelee ihmisestä riippuen 60 – 100 välillä. Applikaatio tallentaa muistiin jokaisen kerran, kun katsot sykkeesi ja tekee siitä listan.

xiaoo2

 • Askelmittari – Xiaomi on kehittänyt askelmittariaan asentamalla rannekkeen sisään päivitetyn sykemittarin, askelmittarin algoritmin sekä akkua säästävät kiihtyvyysanturit. Näin laite mittaa dataa entistä tarkemmin tallentaen ne Mi Fit -puhelinsovellukseen.

Ranneke mittaa päivän aikana kävellyt askeleet. Sovelluksesta voit asettaa päiväkohtaisen tavoitteen – Ranneke värisee, kun olet saavuttanut tavoitteen. Sovellus kertoo kuljetut kilometrit ja poltetut kalorit

  • Päivä-, viikko- ja kuukausihistoria

Sovellus tekee pylväsdiagrammin, josta voit vertailla suorituksiasi eri aikojen välillä. Mikä kuukausi oli aktiivisin ja milloin ei tullutkaan liikuttua niin paljoa. Helposti luettava sovellus on tehnyt tästä todella helppoa!

 • Applikaatiosta saat myös juoksutilan päälle, jolloin se mittaa lenkin pituuden, askeleet, polttamasi kalorit sekä pulssin juoksu- tai kävelylenkin ajalta. Mikä kätevää tässä tilassa; voit asettaa pulssivahdin, ettei pulssi hyökkää haluamaasi korkeammalle ja jos näin on käymässä, tärisee sensori ja varoittaa sinua pulssista! Sama toimii myös toiseen suuntaan, jos syke alkaa pudota liikaa, niin silloin ranneke tärähtää ja on aika lisätä vauhtia.
 • Unen seuranta – Älykäs ranneke päättelee yöllä tehtyjen liikkeiden perusteella unesi laadun, milloin olet syvässä tai matalassa unessa. Sovelluksesta näet pylväsdiagrammin yön tapahtumista
 • Aktiivisuusvahti – Jos olet 60 minuuttia liikkumatta, rannekkeen gyroskooppi huomaa sen ja muistuttaa tärinällä sinua nousemaan ylös ja tekemään niskahartiajumpan. Rannekkeen näytössä ihminen nousee ylös penkiltä ja lähtee kävelemään (täydellinen toiminto toimistotyötä tekevälle)
 • Herätyskello – Voit asettaa rannekkeeseen kolme eri aikaa ja se herättää sinut värinähälytyksellä
 • Värinähälytys saapuvista puheluista ja viesteistä (ON / OFF)
  • WhatsApp
  • Tinder 😉
  • Facebook
  • WeChat
  • Jne.. Voit itse valita puhelimen sovelluksista, joista ranneke hälyttää

xiaoo1

 • Automaattinen puhelimen lukituksen avaus – Vaikka puhelimessasi on salasana tai on se sormenjälkitunnistuksen takana, voit asettaa Mi Fit -sovelluksesta, kun sensori havaitsee puhelimen läheisyyden ja yrität avata sen, ei sinun tarvitse syöttää puhelimeen koodia ja näyttö aukeaa. Itselläni on käytössä Xiaomi Mi5 -älypuhelin ja vaikka sen sormenjälkitunnistus on todella hyvä, niin ei sitä aina jaksa käyttää. Mutta jos tämä ominaisuus on päällä, saat helposti puhelimesi auki, mutta esimerkiksi vieressä oleva kaverisi ei saa, koska ei sormenjälkitunnistus toimi, eikä hänen Mi Band ole paritettuna puhelimeen.
 • Sosiaalinen jako – Voit jakaa suorituksesi sosiaalisessa mediassa suoraan Mi Fit -sovelluksen kautta

Tekniset tiedot:

 • Yhteensopivuus: Android 4.4. ja uudemmat, iOS 7.0 ja uudemmat
 • Bluetooth: V.4.0
 • 0.42″ OLED-näyttö
 • IP67 vedenkestävä
 • 70mAh akku
 • Valmiusaika: Yli 20 vuorokautta
 • Ohjelmisto: Mi Fit
 • Ohjelmiston kieli: Englanti
 • Vedenkestävä: IP67
 • Käyttölämpötila: -10 – +70 astetta
 • Lataus USB-portin kautta (hommaa latausjohto)
 • Rannekkeen säädettävä pituus: 155-210mm
 • Sensorin mitat: 1.36×3.7×9.9mm
 • Sensorin paino: 7g
 • Rannekkeen paino: 14g

Paketin tiedot:

Takuu:

6 kuukauden

Hinta:

36,95€ (44,95€) tarjouksessa syyskuun ajan!

Menehän tutkailemaan tuotetta vielä lisää verkkokaupan sivulle ja paina oikeasta yläkulmasta ”Lisää ostoskoriin” -näppäintä. 🙂

http://www.e-ville.com/fi/3133-alyrannekkeet/20914-xiaomi-mi-band-2-aktiiviisuusranneke-046-oled-naytolla.html?utm_source=blog&utm_medium=text&utm_campaign=blog_band2

Aktiiviset terveiset Kiinasta,
Antti Matikainen
Tuotepäällikkö
www.e-ville.com

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

4 kommenttia

 1. Miko kirjoitti:

  Tämä on hieman epäselvää sillä yllä olevissa teksteissä lukee että mi band 2 näyttö koko on 0,42 tuumaa tai 0,46 tuumaa tai 0,96 tuumaa

 2. Susanna kirjoitti:

  Voiko ranneketta parittaa useamman laitteen kanssa?

  • Teemu kirjoitti:

   Moikka Susanna! Useamman laitteen kanssa voi parittaa, mutta ei samanaikaisesti. Eli, jos rannekkeella on kaksi käyttäjää, voi sen parittaa aina tilanteen mukaan sen puhelimeen, ketä ranneketta käyttää. Esim. jos haluat lainata toiselle henkilölle ranneketta lenkille, se onnistuu ja hän voi katsoa tietoja omasta puhelimestaan. Tämän jälkeen voit yhdistää takaisin rannekkeen oman puhelimesi kanssa. – Teemu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: