Black Friday oli tämän vuoden kovin alennusmyyntikampanja ja nyt haluamme antaa sinulle vielä viimeisen tilaisuuden hyödyntää TOP 12 -tarjoukset! Jos olit reissussa, muuten vaan pimennossa tai palkkapäivä ei sattunutkaan kohdalle, niin toivottavasti NYT pääset ostoksille. Joulu on kohta täällä, joten nämä tarjoukset kannattaa käyttää hyväksi!

Kaikki alla olevat tuotteet kerkeävät Jouluksi pukinkonttiin 1-3 päivän toimituksella, joten ne ovat myös erinomaisia lahjaideoita! Ville-pukki vinkkaa, että yli 70€ arvoisiin tilauksiin saat ilmaisen toimituksen!

Tässä blogissa kerromme Black Fridayn himotuimpien tuotteiden TOP 12:n, eli samalla paljastamme, mitkä tuotteet olivatkaan parhaiten onnistuneita diilejä. Mielenkiintoista, eikö vain? Kaikkea emme kuitenkaan paljasta, sillä tuotteet ovat satunnaisessa järjestyksessä 😉 Osa tavaroista myös myytiin loppuun, joten niitä tästä listasta ei valitettavasti löydy. Ja huomiona tähänkin, että ole nopea, sillä tavaraa on rajoitettu määrä!

1. Baseus Bluetooth 5.0 sankakuulokkeet

Asiakasarvostelut ja hintalappukin kertoo, että tätä tarjousta ei voi ohittaa. Sama vaikka hommata kakkoskuulokkeiksi, tai lahjaksi perheen junnulle. Kaikenlaisia podcasteja, äänikirjoja ja musiikkia paljon kuuntelevana totean, että kuulokkeita ei ole koskaan liikaa. Nimimerkillä ”Kymmenet kuulokkeet kaapissa”.

Tutustu verkkokaupassa: Baseus Bluetooth 5.0 sankakuulokkeet nyt Black Friday after sale-hintaan 29,95€

2. Youma täysjousitettu fatbike 26×4″ renkailla

Youma-fatbike on täysjousitettu ja näin eroaa muista fatbikeistämme. Se on saanut hyvän vastaanoton asiakkailta ja tällä hinnalla jos lähdet etsimään vastaavanlaista läskipyörää, tulet aika nopeasti e-villen sivuille takaisin. Tällä monsteripyörällä ajat myös talvella. Voit myös hankkia sen Klarna-osamaksulla 23€/kk ja aloita maksaminen vasta helmikuussa!

Tutustu verkkokaupassa: Youma täysjousitettu fatbike nyt Black Friday after sale-hintaan 369,95€

3. Xiaomi Mi Band 4 aktiivisuusranneke

Tässä on sellainen tuote, josta aina Xiaomin julkaistessa uuden version, se myy tasaisen tappavasti ja niin pitkään, kunnes uusi versio tulee. Aktiivisuusranneke, jossa Xiaomi on taas jälleen saanut puristettua erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Asiakkaatkin ovat tykänneet, sillä hyviä arvosteluja on sadellut heti tuotteen julkaisusta lähtien. Erittäin hyvä joululahjaidea. Aktiivisemmin uuteen vuoteen?

Tutustu verkkokaupassa: Xiaomi Mi Band 4 aktiivisuusranneke nyt Black Friday after sale-hintaan 44,95€

4. Oukitel K12 älypuhelin

Oukitelin lippulaivapuhelin on sellainen tapaus, joka myisi vaikka normaalihinnallakin. Nyt kuitenkin tarjoamme asiakkaidemme iloksi tämän metsästäjien keskuudessa huippusuosion saaneen, jättimäisella 10000mAh akulla varustetun puhelimen 50€ alennuksella!

 

Tutustu verkkokaupassa: Oukitel K12 älypuhelin valtavalla akulla nyt Black Friday after sale-hintaan 317,95€

5. MIPOW Playbulb älykäs valosarja RGB 10m

MIPOW älykäs valosarja menee hyvin jouluvalona ja kun pyhät ovat ohi, vaihda sovelluksesta värit itsellesi mieluisiksi. Tämä älykäs valosarja tuo tunnelmaa sisälle ja ulos. Väriä ja valotilaa voit tosiaan vaihtaa kätevästi mobiilisovelluksella. Voit myös ostaa valosarjalle jatkoa ja rakentaa siitä yhteensä 20-metrisen valonauhan! Vain mielikuvitus rajana mitä tällä valaisee.

Tutustu verkkokaupassa: MIPOW Playbulb älykäs valosarja nyt Black Friday after sale-hintaan 39,95€

6. Geeetech E180 pieni 3D-tulostin

Tämä pieni ja heti käyttövalmis 3D-tulostin on tuttu Kickstarterista ja on sieltä lähtenyt maailman markkinoille hyvällä menestyksellä. Kun muut 3D-tulostimet tarvitsevat 10-50 sivuisen käyttö- / kasausohjeen, tämä 3D-tulostin on käyttövalmis heti laatikosta pois otettaessa. Ja kuinka muuten se eroaa muista 3D-printtereistä – Se on niin pieni, että voit asettaa sen vaikka tietokoneesi viereen työpöydälle.

Tutustu verkkokaupassa: Geeetech E180 pieni 3D-tulostin nyt Black Friday after sale-hintaan 249,95€

7. Xiaomi 70mai FullHD WiFi autokamera

Ääniohjauksella ja todella monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu autokamera on taas jälleen oiva tyylinäyte Xiaomin laadusta ja siitä mihin tämä innovatiivinen elektroniikkajätti pystyy – ja millä hinnalla! Jo normihinnalla tämä on hyvä diili, mutta otetaan nyt Black Fridayn aftersalen kunniaksi vielä 30€ pois hinnasta. Pienikokoinen autokamera ei peitä näkymää ajaessasi ja materiaalin saat helposti ladattua WiFin kautta vaikka puhelimeesi.

Tutustu verkkokaupassa: Xiaomi 70mai FullHD WiFi autokamera nyt Black Friday after sale-hintaan 59,95€

8. HUION GT-220 v2 piirtonäyttö 21.5″

Ammattitason piirtonäyttö lähtee nyt todella halvalla! Tämä piirtonäyttö auttaa sinua nostamaan graafiset taitosi aivan uudelle tasolle! Aivan maailmanluokan spekseillä varustettu piirtonäyttö käy amatööreille ja ammattilaisille, kuten arvosteluissakin lukee. Jos olisin taiteilija ja saisin tällaisen vermeen joululahjaksi, loksahtaisi suu auki ja jonkun pitäisi korjata leukani ensi jouluna. 739,95€ on oikea hinta, mutta nyt voit säästää ujot 240€. Huhhuh!

Tutustu verkkokaupassa: HUION GT-220 v2 piirtonäyttö nyt Black Friday after sale-hintaan 499,95€

9. Camson D2 WiFi valvontakamera

Tämä Camson D2 on ollut valvontakameroiden ehdotonta parhaimmistoa heti sen julkaisusta lähtien. Kamera kääntyy 360 astetta ympäri ja on käyttövalmis muutamassa minuutissa. WiFillä ja helppokäyttöisellä sovelluksella ohjattava valvontakamera lähtee nyt alle parilla kympillä!

Tutustu verkkokaupassa: Camson D2 valvontakamera nyt Black Friday after sale-hintaan 19,95€

10. ARX Elektra pitkä plasmasytytin

Plasmasytytin on erittäin kätevä tapa sytyttää mitä tahansa ja missä tahansa. Elektran pitkän varren ansiosta sytytät takat, grillit ja nuotiot ilman, että sormet ovat vaarassa. Eikä sinun myöskään tarvitse leikkiä butaanin kanssa, sillä tämä plasmasytytin ladataan kätevästi MicroUSB-johdolla. Toimitetaan siistissä pakkauksessa, joten sopii hyvin lahjaksi. Katso mikä hinta!

Tutustu verkkokaupassa: ARX Elektra pitkä plasmasytytin nyt Black Friday after sale-hintaan 4,95€

11. Ulefone Armor 6 älypuhelin

Iskun- ja vedenkestävä IP68-suojattu Ulefone Armor 6 on kovalla raudalla varustettu kestävä puhelin rajuun käyttöön. Tästä riisutumpi versio Armor 6E voitti Tekniikan Maailman testin ”Paras kovan käytön puhelin” alle 300€ puhelinten sarjassa. Tämä on vielä parempi kuin se ja nyt alennuksessa vain 349,95€!

Tutustu verkkokaupassa: Ulefone Armor 6 IP68-suojattu älypuhelin nyt Black Friday after sale-hintaan 349,95€

12. SJCAM SJ9 Max 4K WiFi action-kamera

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä SJCAM -action-kamera -tuoteperheen uusin tulokas erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella! SJCAMit ovat olleet GoPron kilpailijoita jo alusta asti, mutta paljon huokeammalla hintalapulla varustettuna! Tällä action-kameralla voit myös streamata tapahtumat suoraan esim. YouTubeen tai Facebookiin. Ominaisuus, joka maksaa GoProlla tämän kameran verran ylimääräistä.

Tutustu verkkokaupassa: SJCAM Max 4K WiFi action-kamera nyt Black Friday after sale-hintaan 199,95€

Jos olet jo kerennyt tuhlata palkkasi, ei hätää! Voit tilata nyt Klarna-osamaksulla ja aloittaa maksamisen vasta helmikuussa!

Katso kaikki tuotteet verkkokaupastamme.