Black Friday, eli Musta Perjantai on levinnyt Yhdysvalloista myös Suomeen, mutta monelle päivä ja tätä seuraava Cyber Monday ovat vielä täysin vieraita käsitteitä, vaikka rapakon takana päivää on vietetty jo vuosikymmenten ajan. Mistä Black Fridayssa on kysymys ja mitä tämä tarkoittaa Sinulle e-villen asiakkaana? Pyrin vastaamaan näihin kysymyksiin tässä blogissa!

PSST! Nyt kannattaa lukea loppuun! Luvassa on vuoden suurin alennusmyynti ja arvomme myös yli 1000€ arvosta palkintoja! Voit myös tarkistaa kulloinkin voimassa olevat tarjoukset Black Friday vs. Cyber Monday -kategoriasta.

LOGO

Mikä on Black Friday tai Cyber Monday?

Black Friday tunnetaan Jenkkilässä joulumyynnin avajaispäivänä ja se on aina marraskuun neljäntenä torstaina vietettävää kiitospäivää seuraava perjantai. Alunperin termi on ollut Philadelphian poliisin tapa kuvata kyseisen päivän väentungosta ja liikennekaaosta, kun ihmiset rynnistävät sankoin joukoin shoppailemaan joulutarvikkeita ja lahjoja. Myöhemmin päivälle on ehdotettu hieman kivempaa kuvausta: Päivä on ensimmäinen sesongin päivä, kun kivijalkakauppojen tulos kääntyy tappiosta (punainen) voitolliseksi (musta).

Vältä väentungos - Shoppaile Black Fridayna netissä.

Alkuperästä viis, nykyisin päivä tunnetaan massiivisista alennusmyyntikampanjoista ympäri maailman ja tämän aiheuttamista tragikoomisista väentungoksista etenkin perinteisissä ostoskeskuksissa ja tavarataloissa. Uuden vuosituhannen ja verkkokauppojen myötä päivän rinnalle on noussut ns. Cyber Monday, joka on tavallisesti ollut verkkokauppojen vastine Black Fridayn alennusmyynneille. e-villessä Cyber Mondayta on vietetty 2014 lähtien, tosin parin viimevuoden ajan nelipäiväisenä Black Friday vs Cyber Monday -kampanjan muodossa!

Black Friday vs Cyber Monday -alennusmyynti


Mikäli olet e-villen uutiskirjeen tilaaja tai Facebook-fani, niin olet varmasti törmännyt kampanjasta kertoviin bannereihin tai kuviin. Halusimme tiimin kera tiedottaa tästä hyvissä ajoin, sillä haluamme tarjota luottoasiakkaillemme mahdollisuuden hankkia suosituimpia tuotteitamme alennetuilla hinnoilla. Verkkokauppana voimme tehdä tämän ilman väentungosta ja voit shoppailla lahjoja tai muuten vain tarpeellisia tavaroita kotisohvaltasi.

Mitä perjantaina sitten tapahtuu? 24.11. keskiyöstä alkaen tuomme joka päivä vaihtuvia tarjouksia ja arvontoja:

Kaiken kaikkiaan alennuksessa on lähes 200 eri tuotetta vaihdellen puhelimista peruutuskameroihin ja otsalampuista VR-laseihin. Löydät kulloinkin voimassa olevat tarjoukset Black Friday vs. Cyber Monday -kategoriastamme

Tilaa ja voita – Yli 1000€ arvosta palkintoja

Viime vuoden tapaan myös tänäkin vuonna neljän päivän kampanjan myötä toteutamme myös 4 arvontaa! Arvomme joka päivä tilanneiden kesken tuotepalkinnon. Voit osallistua vaikka joka päivä! Luvassa on yli 1000€ arvosta tuotepalkintoja.

Parhaat Black Friday -tarjoukset

Halusin vinkata tässä blogikirjoituksessa hieman esimakua joistain tulevan viikonlopun tarjouksista. Löydät kaikki kulloinkin voimassa olevat tarjoukset e-villen Black Friday vs Cyber Monday -kategoriasta, mutta julkistamme osan kampanjoista vain Facebook-sivullamme kesken päivää, joten kannattaa pysyä kuulolla. Suurimmat alennukset ovat kymmeniä tai jopa satoja euroja, joten tätä ei kannata missata.

Elektroniikka & New tech -tuotteiden joukosta ehdoton suosikki on kodin älykäs valvontajärjestelmä, joka sai myös Tekniikan maailman testistä erinomaiset tulokset. Tutustu kaikkiin perjantai-päivän elektroniikka & new tech -tarjoustuotteisiin.

 

 

Autotuotteista mukana lauanain tarjouksissa on mm. erinomainen älykäs taustapeili autokameralla, näytöllä ja peruutuskameralla. Blackbox DVR älykäs taustapeili/autokamera + peruutuskamera on autoilevan valinta!

Sunnuntain tarjouksiin potkua tuo Elephone S8 älypuhelin kuuden tuuman 2K-näytöllä ja Android 7.1 järjestelmällä. Hongkongilaisen Elephonen uusi lippulaiva on poiminut Samsungin monta kertaa kallimmista laitteista parhaimmat ominaisuudet ja laittanut silauksen omaan kädenjälkeä. 

Cyber Mondayn tarjouksia valaisee mm. suosittu  Led-yövalonauha liiketunnistimella. Vedenkestävä valonauha on helppo asentaa kaksipuoleisen teipin ansiosta lähes mihin vain. Katso tämä ja muut valaisevat tarjoukset tästä.

Tervetuloa mukaan viettämään Black Friday vs Cyber Monday kampanjaa e-villen tiimin kanssa!


Mitä pidit blogikirjoituksesta? Mistä et pitänyt? Kerro kommenteissa, niin laitetaan ensi kerralla paremmaksi!