Black Friday on ovella ja pian e-villellä alkaa vuoden kovin alennusmyynti. Mutta myös Mäntsälän myymälässä on kova tohina päällä ja olemme tehneet siellä syksyn mittaan paljon uudistuksia. Tässä blogissa kurkkaamme mitä Myymälään tänäpäivänä kuuluu ja mitä ”mustana perjantaina” on luvassa!

Kivijalkamyymälä on ollut meillä Mäntsälässä nyt melkein neljä vuotta. Ensimmäinen myymälä oli Osuustiellä varaston yhteydessä ja sitä pidettiin avoinna arkisin klo. 15-18. Osuustien myymälässä oli turhankin rauhallista ja verkkokauppatilaukset ehti hyvin käsittelelmään aukioloaikojen puitteissa – sillä asiakkaita ei montaakaan käynyt. Osuustien myymälä ja sen aikainen tuotevalikoima oli jopa hävettävän vaatimatonta verrattuna siihen mitä kaikkea meidän verkkokaupastamme löytyi.

Muutto linja-autoasemalle 2015

Teimme kesällä 2015 Matkahuollon kanssa asiamiessopimuksen ja muutettiin myymälä linja-autoasemalle Matkahuollon yhteyteen. Toiminta alkuun oli siinäkin vaatimatonta. Tuotteet vitriineihin ja toivottiin, että asiakkaat osavat tulla niitä sieltä vitriineistä ostamaan.

Vuonna 2015 e-villen myymälä muutti Mäntsälän linja-autoasemalle Matkahuollon yhteyteen.

Asiakkaat eivät meinanneet löytää myymälään ja niinpä lätkäistiin muutamia e-villen logoja ympäri taloa. Tämä paransi hieman tilannetta, mutta siitä huolimatta asiakkaitten astuessa myymälään sisään yleisesti ensimmäinen kysymys oli, että: ”Onko tämä se e-villen myymälä?” Kysymys oli täysin aiheellinen. Riittävän monesti kun sitä kuulimme, niin kyllähän se sai katsomaan peiliin. Näin siten yhdessä päätimme, että tottahan meidän pitää nostaa Myymälän tasoa, joka luo viihtyisyyttä myyjille ja asiakkaille.

Ensimmäinen kysymys oli, että onko tämä se e-villen myymälä?

Myymälässä pääsee testaamaan puhelimia ja muita uusimpia vempaimia!

Myymälän uudistus 2018

Leka käteen ja hommiin. Vanha myyntitiski sai väistyä uuden tieltä, uutta maalia pintoihin, lisää valaistusta, uudet myymälähyllyt sekä monta muuta pienempää muutosta sai myymälän näyttämään myymälältä. Myyntihyllymetrejä tuli reilusti lisää, joihin saa tuotteet entistä paremmin esille.

Myymälän uutta ”lookkia”.

Remontin yhteydessä uusittiin myös myyjien työvälineitä, uudet satulatuolit, uutta puhelinta käyttöön ja uudet rulokaapistot, joihin saa noutotilaukset, huoltotuotteet sekä muut tuotteet siististi järjestykseen, unohtamatta parempaa valaistusta ja toivottuja lisäpistorasioita työpöydille. Parannettiin myös sosiaalitiloja pukukaappeineen ja naulakkoineen.

Meikäläinen remonttihommissa.

On ollut mukavaa huomata, että asiakkaat ovat tykänneet uudistuksesta ja selvästi usemmin jäävät kiertelemään hyllyjä ja tutustumaan tuotteisiin. Myymälässä on muutamia tuotteita esillä, joita voi testata ennen ostopäätöstä, kuten kuulokkeita ja puhelimia. Myymälässä pyritään pitämään suosituimpia tuotteita valikoimissa ja olemme ottaneet mukaan myös verkkokaupan kausittaiset tarjoustuotteet, kuten kuukauden tuotetarjoukset.

On ollut mukavaa huomata, että asiakkaat ovat tykänneet uudistuksesta.

Ps. myymälän tarjonnan voit tarkistaa täältä.

Myymälän Outlet -nurkkaus

Verkkokauppaamme palautuu silloin tällöin asiakaspalautuksena täysin ehjiä tuotteita, joissa saattaa pakkauksessa olla kuljetusvaurio tai tuote on ollut tuotepäälliköillämme testissä, ennen kuin ne otetaan tuotevalikoimiin. Outletissa on myös muutamia tuotteita, joita meidän huolto on korjannut takaisin myyntiin. Outlet -tuotteet ovat todella hyvä vaihtoehto uudelle ja ne ovat pääsääntöisesti vähintään -30% alennuksessa ja tuotteille annetaan myös takuu.

Raine esittelemässä Outlet -tuotteita.

Outlettiin tuodaan uusia tuotteita joka keskiviikkoaamu, joten kannattaa käydä katsastamassa valikoima pikaisesti, sillä nopeat vie parhaat päältä! Jotta outletin tavarankierto olisi mahdollisimman nopeaa, niin alennusprosenttia lisätään tasaisin väliajoin -50% ja jopa -70%. Nyt on siis mahdollista poimia tuotteita huippuhalvalla!

Kannattaa käydä katsastamassa valikoima pikaisesti, sillä nopeat vie parhaat päältä!

Mäntsälän huoltopiste

Myymälän takahuone on Jannen valtakuntaa, jossa Janne tekee korjauksia edustamiimme Oukitel– ja Blackview– puhelimiin. Janne on myös tarvittaessa myymälän puolelle tekninen tuki, mikäli asiakkaalle sattuu tilanne, että jonkun laitteen käyttöön otossa on ilmennyt ongelmia. Jannelta saa täsmä-avun ja ohjeet laitteen toimintaan!

Janne korjaamassa puhelinta.

Joulun aukiolot ja markkinapäivä 15.12.

Lauantain aukioloa kysytään tasasin väliajoin ja ihan ymmärrettävistä syistä, sillä aukioloaikamme arkisin 10-17 sijoittuu ajankohtaan, kun ihmiset ovat usein töissä. Päätettiin, että vastataan toiveisiin ja testataan joulusesongin ajan lauantain aukioloa. Olemme avoinna myös lauantaisin 24.11 alkaen jouluun asti klo 10-13 ja ketään ei ajeta myymälästä pois jos asiakkaita riittää myöhempäänkin. Lauantaisin meillä on ilmainen kahvitarjoilu 🙂

Lauantaina 15.12 on myymälässä markkinapäivä. Testaa fatbikea, pelituolia, pyöräytä onnenpyörää ja osallistu arvontaan. Luvassa hyvät palkinnot. Mikäli et pääse Mäntsälään paikanpäälle, käy kurkkaamassa verkkokaupan Black Friday -tarjoukset.

Jouluviikolla meillä on perinteinen joulukuusen myynti, joten samalla reissulla voi ostaa myös joulukuusen mukaan.

Kaikille mukavaa pikkujoulun aikaa ja nähdään myymälässä! 😉

– Velkku