Vannon, että tällaista silmäsi eivät ole todistaneet aiemmin!

Ronski tuotepäällikkömme Antti Matikainen, joka mm. kasasi ja koe-ajoi tämän sähköllä toimivan fatbike-pyörän, päätti testata skandinaaveille tarkoitettua LED-liekki -tunnelmavaloa. Ainoa ongelma oli se, että hän asuu ja tekee pääsääntöisesti töitä Bangkokin metropolissa.

Hyvästä ideasta inspiroituneena, hän päätti asentaa lampun 12. kerroksen parvekkeelle Bangokin keskustassa…. Tai ainakin sinä hetkenä se oli hyvä idea. Nimittäin rakennuksen vartijan koppi on nimittäin juuri parvekkeen alapuolella…

Asennuksesta ehti kulua alle 20 minuuttia ja vartija juoksi hädissään huoneeseen sisälle ja kysyi kovaan ääneen: ”onko täällä tulipalo?!”

Kävi ilmi, että vartija oli yllättäen huomannut liekki-ilmiön parvekkeella, koska hänen vartijankoppinsa on juuri parvekkeen alapuolella. Vartija kutsui melkein poliisin ja palokunnan paikalle ja evakuoi koko kerrostalon. Onneksi hän päätti kuitenkin tarkistaa tilanteen ensin itse.

Noh… Jos itse olisit ollut samassa tilanteessa ja sinulla olisi LED-liekkilamppu, niin mihin itse olisit sen laittanut!

 

Videotodiste suoraan parvekkeelta:

 

Antti koitti rauhoittaa tilannetta ja näyttää vartijalle rajallisilla thai-kielentaidoillaan, että ”Se on vain minun uusi lamppu… liekkilamppu.” Vartija ei aluksi ymmärtänyt, mistä oli kyse, mutta Antti näytti lampun vartijalle ja hänen hätääntyminen alkoi muuttua pikkuhiljaa ihmetykseksi ja hetken kuluttua vartijallekin alkoi tulla hymy takaisin huulille. Vartija siitä sitten löntysti takaisin vartijankoppiinsa päätään pudistaen.

Saimme toimistolla kohtalaisen railakkaan naurutuokion, kun kuulimme tapahtuneesta. Mietimme samaan hengenvetoon, että minkähänlaisia tilanteita asiakkaamme ovat saaneet lampun myötä.

Normaalissa käytössähän lampun pitäisi tuoda mukavaa hehkua grilli-iltoihin, valaista romanttista illallista tai luoda sähkösaunaan loistetta, mutta hauskaa olisi kuulla, jos jonkun naapuri saa kunnolla aihetta pillastua tai yllätytneet lapset luulevat takapihan palavan tai jotakin muuta jännittävää.

Lampun hinta on vain 9,95€ ja voit ostaa sen tästä!

Näitä ja muita tarinoita uuden teknologian ja kiinanihmeiden kehdosta eli e-villen blogista jälleen ensi kerralla. Muistahan tilata nämä myös sähköpostiisi.

Ainiin… Kerro meille kommenteissa oma tarinasi! Millä tavalla olet yllättänyt läheisiäsi uusilla, hyvillä ideoillasi?

 

led-liekki-tunnelmavalo

Tarinaan liittyvät lamput