Black Friday, vuoden suurin myyntitapahtuma, on jälleen nurkan takana. Ensi perjantaina 29.11. vietettävä Black Friday on monelle erinomainen mahdollisuus tilata ja ostaa joululahjoja säästäen samalla pitkän pennin. Black Fridayta on vietetty e-villessä nyt 5 vuoden ajan ja tänäkin vuonna kampanjan myötä Sinulla on mahdollisuus tilata yli 200 tuotetta tuntuvaan alehintaan.

Black Friday vs Cyber Monday -kampanja jakaantuu neljään eri päivään. Perjantaina alennuksessa on elektroniikkaa. Lauantaina ulkoilutuotteita ja työkaluja, kaikkea harrastuksiin liittyviä tuotteita. Sunnuntaina säästät puhelinten hinnoissa ja Cyber Mondayna alennukset koskevat ei-niin-perinteistä elektroniikkaa, kuten 3D-tulostimia, droneja, VR-laseja jne.

Vaikka joka päivälle on oma teemansa, tarjoamme päiväkohtaisten tarjousten lisäksi myös koko kampanjan läpi juoksevat huipputarjoukset. Alla lisää tuotteista ja ,josta näet kaikki tarjoukset. muista myös käydä tarkistamassa e-villen Black Friday vs Cyber Monday -kampanjasivu, josta näet kaikki tarjoukset.

1. Colmi V11 Plus -älykello -13%

Tarjous voimassa: perjantaista maanantaihin 29.11.-2.12. tai niin kauan kuin tavaraa riittää

Tarjoushinta: 19,95€ Kiina-varastolta

COLMI ei ole välttämättä e-villen asiakaskunnan ulkopuolella kovin tunnettu älylaitevalmistaja. Kuitenkin budjettiystävälliset, mutta monipuoliset kellot ovat olleet välitön hitti e-villen asiakkaiden keskuudessa. COLMI V11 Plus -älykello on todella monipuolinen ja selkeällä näytöllä varustettu, helppokäyttöinen älykello, sopiva niin naiselle, miehelle sekä lapselle.

Ominaisuuksien ja ulkonäön puolesta kello haastaa 100€ kilpailijansa ja pääset uuden kellon omistajaksi alle parilla kympillä!

2. Fatbike X-TREME IRON 26″ vanteilla -130€

X-Treme Fatbike Black Friday

Tarjous voimassa: perjantaista maanantaihin 29.11.-2.12. tai niin kauan kuin tavaraa riittää

Tarjoushinta: 299,95€ Suomi-varastolta

Kenties koko Black Fridayn odotetuimpiin tarjouksiin kuuluu 4″ renkailla varustettu X-TREME -merkkinen polkupyörä, joka on yli sadan euron alennuksessa hintaan 299,95€.

Tarjous on voimassa koko viikonlopun yli tai niin kauan kuin tavaraa riittää! Aiempiin vuosiin pohjaten itse arvelen, että pyörät loppuvat kesken viimeistään sunnuntaina.

3. Ulefone Armor 3W -uutuuspuhelin -70€

Armor 3W Black Friday

Tarjous voimassa: perjantaista maanantaihin 29.11.-2.12.

Tarjoushinta: 329,95€ Suomi-varastolta

Ulefone Armor 3W tarjoilee yksissä iskun-, veden- ja pölynkestävissä kuorissa reippaasti tehoja. Järeässä luurissa on myös jopa 10300mAh akku, joka kestää käytössä päiviä.

Ulefone Armor 3W:n pikkuveli, Armor 6E älypuhelin voitti vastikään syyskuussa Tekniikan Maailman iskunkestävien puhelinten testin saaden kehuja etenkin hyvästä iskunkestostaan ja kattavista ominaisuuksista. 3W jatkaa samaa rataa, eli laatu on taattu.

4. Hydra Fury -pelituoli -40€

Pelituoli Black Friday

Tarjous voimassa: perjantaista maanantaihin 29.11.-2.12.

Tarjoushinta: 89,95€ Suomi-varastolta

Pelituolit ovat olleet viimeisen kolme vuotta yksi e-villen suosituimpia Black Friday -tarjouksia ja syystäkin. Ergonominen, Hydra Fury on kattavilla säätömahdollisuuksilla varustettu täysiverinen pelituoli, joka pieksee ominaisuuksissa ja laadussa monet hintaluokkaa kalliimmat tuolit. Myös e-villen toimistolle Furyt ovat tulleet jäädäkseen henkilöstön työtuoleina. Black Fridayna pääset uutukaisen pelituolin omistajaksi 40€ normaalihintaa edullisemmin.

5. Geeetech E180 helppokäyttöinen ja pieni 3D-tulostin -60€

3D-tulostin Black Friday

Tarjous voimassa: Vain perjantaina 29.11.

Tarjoushinta: 259,95€ Suomi-varastolta

3D-tulostus on usein mielletty haastavana harrastuksena, jossa itse työkalu tulee osata rakentaa / asentaa ja tämän vuoksi moni kiinnostunut ei printtaamisharrastuksen pariin ole päätynyt. Geeetech E180 on valikoimamme ensimmäinen oikeasti todella helppo ja kompaktin kokoinen 3D-printteri. Käyttöönotossa ei mene muutamaa minuuttia kauempaa. Tulostin on tarkka ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu myös hieman vaativammalle käyttäjälle. Se ei vie myöskään työpöydällä juuri leivänpaahdinta isompaa tilaa.

6. SJCAM SJ9 Max 4K – 40€

SJCAM kamera

Tarjous voimassa: Vain perjantaina 29.11.

Tarjoushinta: 199,95€ Suomi-varastolta

SJCAMia on toisinaan kutsuttu GoPron tappajaksi, sillä SJCAM -action-kamerat ovat kisanneet ominaisuuksissa suoraan Yhdysvaltalaisen GoPron kanssa, mutta huomattavasti huokeammalla hinnalla. SJCAM SJ9 Max on todella terävällä kuvanlaadulla ja kuvanvakaimella varustettu actionkamera, joka haastaa GoPron tuoreemmat mallit ominaisuuksissa. Itselläni on yhä käytössä 4 vuotta vanha SJCAM ja uuden SJ9 Maxin myötä päivittäminen vaikuttaisi hyvältä ajatukselta. SJ9 Max on tarjouksessa vain perjantaina 29.11. ja säästät kameran hinnassa 40€. Tämä on varma ostos mm. lautailua, laskettelua tai moottoripyöräilyä harrastavalle pukinkonttiin!

7. ARX Elektra plasmasytytin -72%

Plasmasytytin

Tarjous voimassa: Vain lauantaina 30.11. tai niin kauan kuin tavaraa riittää

Tarjoushinta: 4,95€ Suomi-varastolta

Plasmasytytin on yksinkertaisesti maailman siistein sytkäri. Sähköllä toimiva ARX Elektra synnyttää kahden johtimen väliin tulikuuman plasmakaaren. Plasmasytkäri toimii myös ongelmitta tuulessa ja sateessakin, joten se on omiaan esimerkiksi retkelle. Lauantaina, kampanjan ulkoilupäivänä, pääset uuden plasmasytyttimen omistajaksi alle viidellä eurolla.

8. Bolyguard BG668 lähettävä riistakamera -100€

Riistakamera Black Friday

Tarjous voimassa: Vain lauantaina 30.11. tai niin kauan kuin tavaraa riittää

Tarjoushinta: 299,95€ Suomi-varastolta

Pimeäkuvauksella ja lähettävällä 4G-yhteydellä varustettu BolyGuard BG668 on riistakameroiden priimaa. Tarkalla 14MP kuvauskennolla varustettu riistakamera kuvaa myös erittäin tarkkaa 4K-videota! Lähettävän yhteyden myötä saat kuvat kätevästi puhelimeesi.

9. Oukitel K12 -älypuhelin -30€

Oukitel K12

Tarjous voimassa: Vain sunnuntaina 1.12.

Tarjoushinta: 317,95€ Suomi-varastolta

Oukitel K12 on kesällä 2019 julkaistu, massiivisella akulla varustettu älypuhelin, joka jatkaa Oukitelin perinteisten K-sarjalaisten menestystarinaa. Etenkin eränkävijöiden suosiossa olevat Oukitel-puhelimet ovat kuuluja akkukestostaan ja myös K12 kestää yhdellä latauksella vaativassakin käytössä useamman päivän ja normaalikäytössä helposti 3-4 vuorokautta. Asiakastamme, Mikaa lainaten:
”Tämä akkukesto vaan on jotain mitä ei perus kapuloista löydy.”

10. Devron Riddle sähkömaastopyörä -200€

Sähköpyörä Black Friday

Tarjous voimassa: Vain maanantaina 2.12.

Tarjoushinta: 1099,95€ Suomi-varastolta

Italialaisvalmisteiset Devron-pyörät ovat uusi tuttavuus e-villen valikoimassa. Devron Riddle E1.7 on täysiverinen sähkömaastopyörä pitkällä 70km kantamalla, hydraulisilla jarruilla ja etujousilla. SHIMANO:n laadukkaat jarrut ja vaihtajat sekä alumiinista ja magnesiumista valmistetut osat tekevät pyörästä kevyen ja kestävän. Voit myös käyttää maksaessasi Klarnan osamaksua, jolloin maksettavaa kertyy 66€ kuussa.

Etsitkö lisää Black Friday -tarjouksia?

Pääset katsomaan e-villen Black Friday vs Cyber Monday -tarjouksia jo etukäteen Black Friday -kampanjasivulta!

Pistä päivät ylös kalenteriin ja tavataan kassalla!