Miksi enää käyttää tavallista sytytintä, kun voi käyttää paljon kätevämpää plasmasytytintä? Kun lisäsimme verkkokauppaamme plasmasytyttimiä menneinä vuosina, ovat ne menneet kuin kuumille kiville ja sille on syynsä! Plasmasytyttimet yksinkertaisesti syttyvät ja sytyttävät säällä kuin säällä, oli sitten kovaa tuulen tuiverrusta tahi taivas repeää. Myös normaalin sytkärin tai Zippon hyytyessä, sinulla tuskin on sytkärikaasut tai -bensat valmiina uuteen latinkiin. Plasmasytyttimen voit ladata mistä tahansa USB-portista ja niitä on kaikkialla!

Sen lisäksi että purppuraiset plasmasytyttimien kaaret ovat näyttäviä, niissä voi olla myös muitakin hyötyjä. Katsotaanpa seuraavaksi 3 plasmasytytintä, jotka kukin palvelevat mainiosti omistajiensa erilaisia tarpeita:

Vedenkestävä plasmasytytin – Kun ”mulahdus” ei haittaa

Erityisesti venelijöille, eräilijöille ja muille veden äärellä kikkaileville kansalaisille ARX Explorer -plasmasytytin on mitä loistavin työkalu, sillä se on vedenkestävä ja sillä sytyttää nuotion, vaikka sadevesi olisi ukon tai akan läpikotaisesti kastellut. Vedenpitävä plasmasytytin ei pahoita mieltään, vaikka juuri Busterista noustessa se taskusta mulahtaisikin rantaveteen. Tarvittaessa kalamies voi myös vailla huolta keskittyä kurottelemaan vonkaletta laidan yli paljain käsin, sillä rintataskun sijaan sytyttimen voi sen mukana tulevalla kaulanauhalla ripustaa kaulalle tai sitoa vaikka vyölenkkiin.

ARX Explorer syttyy ja sytyttää kovemmallakin myrskyllä!
ARX Explorer syttyy ja sytyttää kovemmallakin myrskyllä!
Vesi ei pääse kumitiivistettä pidemmälle.
Vesi ei pääse kumitiivistettä pidemmälle.

Testimielessä ARX Exploreria on uitettu ties missä ja tässä on eräs video, kun kävin upottamassa sen Shenzhenin Central Parkin joen varrella käyttämässä sitä uintikierroksella:

Kahden vuodenajan plasmasytkäri – ARXin pitkä plasmasytytin takan ja grillin sytyttämiseen

Alkukesästä valikoimaamme lisätty ARXin pitkä plasmasytytin on ollut varsinainen suosikki niin tilausmäärissä kuin arvosteluissakin! Arvosteluita on 15, joista 13 kpl ovat 5 tähteä ja jäljelle jäävät 2 kpl arvioivat pitkävartisen plasmasytkärin 4 tähden arvoiseksi. Muita arvosanoja ei sitten olekaan, joten voitaneen todeta, että varsin hyvin ihmiset ovat pitkävartisesta plasmasytyttimestään pitäneet!

Sytkärien uusi aikakausi on alkanut. Jos sinulla ei vielä tällaista ole, niin suosittelen hommaamaan! – Jardelius

USB-ladattava sähkösytytin on turvallinen ja helppo sytytin moneen käyttöön.

Syyt sille, miksi ARXin pitkästä plasmasytyttimestä pidetään, ovat melko selkeät. Sen lisäksi, että muidenkin plasmasytyttimien tavoin se antaa alkuliekit tuulennopeudesta tai sateesta riippumatta, siinä on myös pitkä ja taipuva varsi, jonka avulla sillä sytyttää vaikeistakin paikoista ilman palovammoja sormenpäissä. Kun kaasugrillistä on kipinä sökönä, takkaa tai puusaunan kiuasta pitää ruveta lämmittelemään, moni joutuu varomaan sormiaan.

Plasmasytyttimessä ei ole liekkiä, joka ”nuolisi” sormia, sekä ARXin pitkän plasmasytyttimen taipuisa ja pitkä varsi pitää huolen, että ahtaistakin paikoista laittaa leimut aluilleen ja ilman, että kämmenselkä on kaminan luukun mustaksi värjäämä.

Plasmasytytin vs. Zippo – Tyylillä liikenteessä

Onhan plasmasytyttimet helkkarin siistin näköisiä ja sytkäreillä hifistelijän on täysin perusteltua hakea modernia vastinetta bensasytkärilleen. Zippo kuitenkin hörppii sytytysnestettä melko railakkaasti, eikä varoittele tankin tyhjenemisestä. Plasmasytkäreissä on tyylikilvoittelun se käytännön etu, että ne voi ladata USB-portin kautta ja niitähän piisaa ympäri pitäjiä mm. kodeissa, autoissa ja kaikissa tietokoneissa.

ARX Black on plasmasytytin, joka on yksinkertaisen tyylikäs. Metallinhohtava musta pinta hivelee silmiä ja koko homman kruunaa sen sisältä paljastuva kirkkaan violetti ristiinmenevä plasmakaari. Yksinkertaisen synkkä design on vedonnut myös muihinkin, sillä ARX Black -plasmasytytin on on historiamme toistaiseksi halutuin plasmasytkäri ja yli 4 keskiarvolla kerätyt rapiat 100 arvostelua puhuvat myös puolestaan.

Loistava tuote. Akku kestää tosi pitkään. Kesti jopa pesukoneen, kun oli jäänyt taskuun. Tuote on tosi kätevä ja syttyy aina, eikä tuuli haittaa! – Marko H.

Induktioplasmakaaret palavat aina yli 450°C kuumuudella
Induktioplasmakaaret palavat aina yli 450°C kuumuudella
Sytkärissä on tyylikäs metallinhohtava musta pinta.
Sytkärissä on tyylikäs metallinhohtava musta pinta.

Plasmasytkäri toimii niin tuulessa kuin tuiskussa ja koska sytytin toimii sähköllä, et tarvitse kaasua tai polttoainetta. Riittää, että lataat sytyttimen parin päivän välein. Miten ARX Black -plasmasytytin toimii? Katso sytkäristä näppärä 30 sekuntin esittelyvideo!

Mikäli sinua kiinnostaa kuumennetun metallin sateenkarivärit tai muutenkin plasmasytytintarjonta, niin löydät koko valikoiman täältä!