Maailman kestävin älypuhelin ilmaisu ei varmasti ole kaukana tästä puhelimesta. Iskun- ja vedenkestävyys on tässä puhelimessa aivan omaa luokkaansa. Kestävän puhelimen vaatimustasot ja kriteerit ovat kasvaneet kuluttajilla. Eikä enään riitä pelkästään se, että puhelin kestää korkealta putoamisen muutamasta metristä ja uppoamisen veteen. Ulefone Armor 7 on IP68-luokiteltu älypuhelin, joka sopii käytettäväksi äärimmäisiin olosuhteisiin, eikä Ulefone ole karsinut älypuhelimien perus käyttöominaisuuksista.

Ota kuvia ja videoita myös vedessä!

 

Puhelin on pöly- ja vesitiivis luokituksissa luokkansa parhaimmistoa.

Ulefone Armor 7 IP68-luokiteltu älypuhelin

Mikä sitten on tämä paljon puhuttu IP-68-luokitus, jota käytetään kestävissä puhelimissa, kuten Ulefone Armor 7:ssä. Ensinnäkin IP tulee sanoista Ingress Protection tai International Protection, ja kyseinen luokitus kertoo, kuinka hyvin erilaiset sähkölaitteet on suojattu kiinteiltä esineiltä, pölyltä ja vedeltä. Jälkeisempi numerokoodi määräytyy kahdesta numerosta, joilla molemmilla on oma merkityksensä. Ensimmäinen numero kertoo kuinka pölytiivis puhelin on 0-6 välillä ja toinen numero kertoo taas, että kuinka paljon puhelin kestää vettä ja kosteutta 0-8 välillä. Eli arvosanoiltansa puhelin on parhain mahdollinen pöly- ja vesitiiveys -luokituksissa!

Ulefone Armor 7 kestää upotuksen sementtiin 1 metrin syvyyteen 24 tunniksi sekä tiputuksen 1.5 metristä!

 

Langattomasti lataaminen mahdollista.

Puhelimen ominaisuudet

Armor 7:ää voi kutsua Ulefonen tämän hetkiseksi lippulaivaksi, ominaisuuksiltansa se nimittäin edustaa Ulefone -puhelimien kärkeä ja muutenkaan se ei joudu kumartelemaan muita markkinoilla olevia kestäviä älypuhelimia. Puhelimessa on 6.3 tuuman näyttö ja hyvin kestävä 5500 milliampeerin akku, mikä latautuu täyteen 2,5 tunnissa. Latausportti on USB-C-liitännällä ja vesitiivis ilman sivuun siirrettävää kumisuojaa. Puhelimen lataaminen on myös mahdollista langattomasti.

Langaton lataus on nykypäivää ja tottakai tämä ominaisuus löytyy Armor 7:sta

 

Armor 7 hyödyntää Samsungin  kolmoiskameraa.

Puhelin toimii tehokkaasti MediaTek Helio P90 -järjestelmäpiiri suorittimen sekä 8GB RAM-muistin ansiosta. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 9.0 Pie. Puhelimen oikealla sivulla on usealle eri toiminnolle itse modifoitava näppäin ja takaa löytyy sykemittari. Takana puhelimessa sijaitsee vakuuttava Samsungin valmistava kolmoiskamera 48 megapikselillä varustettuna. Kameran salamana toimii 5 pientä, mutta tehokasta LED-lamppua, jota tarvittaessa voi käyttää taskulamppuna. ”Pisarakamera” edessä on 16 megapikseliä ja pisara tarkoittaa, että etukamera leikkaa puhelimen näyttöä pisaramaisesti.

48MP pääkamera on vakuuttava ja 2MP sensorit antavat mukavasti lisäpotkua.

 

Älypuhelin vaativampaankin käyttöön.

Yhteenvetona

Puhelin soveltuu erittäin hyvin henkilölle, joka tarvitsee puhelinta vaativampaankin käyttöön, mutta ei halua kumminkaan luopua laadukkaasta kamerasta tai lukuisista muista tärkeistä älypuhelin ominaisuuksista. Tämä puhelin ei helposti mene rikki ja kestää takuulla haasteellisemmatkin olosuhteet. Olit sitten kaveri jolle sattuu ja tapahtuu, niin tälle puhelimelle ei. Ulefone Armor 7 ei pienestä hätkähdä, eikä se turhaan ole maailman kestävimpiä älypuhelimia vuonna 2020.

Suosittu puhelin on herättänyt huomiota isoissakin medioissa

Lue Tekniikan maailman Ulefone Armor 7 puhelinarvostelu tästä

Kannattaa myös fiilistellä Ulefone.fi:n tekemä esittelyvideo tuotteesta, joka kertoo enemmän kuin 10000 kuvaa:

Tutustu Ulefone Armor 7 puhelimeen e-villen verkkokaupassa täältä!