FIIL ”Kiinan Beats” -kuulokkeet rantautuvat Suomeen

FIIL Logo (PRNewsfoto/FIIL)

FIIL tai kuten media usein sitä kutsuu ”Kiinan Beats” on Kiinassa ja Yhdysvalloissa tunnettu brändi. Se tunnetaan tyylikkäästä designistaan ja tinkimättömästä äänenlaadusta, sekä innovatiivisista uusista ominaisuuksista. Suomessa brändi on kuitenkin yhä kohtalaisen tuntematon ja kerronkin tässä kirjoituksessa kattavasti tuotemerkistä ja sen tuotteista.

Kiinan Beats syntyy

Lempinimelle on syynsä. FIIL on paitsi suora kilpailija jonka tuotteet osuvat suoraan Beatsin reviirille, myös tarinaltaan hyvin samankaltainen. Yhtiön perusti vuonna 2015 kiinalainen rocktähti Wang Feng. Wangin visio oli valmistaa uudenlaisia kuulokkeita, joissa viimeisin teknologia, innovatiiviset ominaisuudet ja tyylikäs design kohtaavat ja FIIL kutsuukin kuulokkeitaan paitsi kuulokkeiksi, myös taiteeksi. Wang palkkasi uuteen yhtiöönsä välittömästi kovanluokan tekijöitä, sillä esimerkiksi audioinsinööreillä on yli 20 vuoden kokemus alalta ja he ovat työskennelleet alan huippubrändeille. FIIL aloitti välittömästi markkinoinnin Kiinassa ja asetti itsensä premium-brändien joukkoon. Myöhemmin 2016 valmistui ensimmäinen tuote ja menestystarina pääsi alkamaan.

Palkittua ääntä, designia ja ominaisuuksia

blogfiilawards

FIIL alkoi välittömästi niittää palkintoja ja suurta arvostusta tuotteillaan. 2016 vuoden aikana yhtiön tuotteet keräsivät arvostetun Red Dot Design palkinnon ja IF design palkinnon. Ja kyllähän nuo kieltämättä älyttömän hyvännäköisiä laitteita ovatkin. Äänipuolella yhtiö on myös saanut tunnustusta, sillä FIIL IICON over-ear -kuulokkeet ja FIIL CANVIIS on-ear -kuulokkeet ovat Hi-Res sertifioidut. Vuonna 2017 myös ponnistelut tuoda kuulokkeisiin uudenlaisia ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia palkittiin. Yhtiön uusi tuote FIIL CANVIIS PRO keräsi yhtiön taskuun arvostetun CES 2017 innovaatio kunniamaininnan.

Palaute on positiivista myös käyttäjiltä ja FIIL tuotteita verrataankin usein BOSE ja Beats tuotteisiin. Yllättävää on, että monet ovat entisiä BOSE tai Beats kuulokkeiden omistajia ja kehuvat FIIL kuulokkeita paremmiksi, mukavammiksi tai paremman näköisiksi. FIIL kuulokkeita näkyy myös erityisesti jenkkimarkkinoilla tunnettujen muusikoiden päässä. Heistä esimerkkinä mainittakoon vaikkapa George Lopez, Mark Ronson, Trinidad James ja James Haunt.

Maailmanvalloitus alkoi vuonna 2017

Vuonna 2017 FIIL päätti laajentaa reviiriään Kiinan ulkopuolelle ja puski tosissaan Yhdysvaltoihin. Vuoden loppuun mennessä Brändi on kerännyt Yhdysvalloissa laajan fanikannan ja yhtiön kuulokkeita onkin saatavilla siellä kaikista suurimmista elektroniikkaliikkeistä. Suomen vuoro on nyt tullut ja FIIL tulee saataville Suomeen 2018 kevään aikana e-villen johdolla. E-ville on paitsi ensimmäinen suomalainen FIIL jälleenmyyjä, myös läheisessä yhteistyössä yhtiön kanssa. Me e-villellä todella tykästyimme FIIL-kuulokkeisiin  ja pidämmekin ylpeinä brändin lippua korkealla. FIIL taas luottaa e-villen osaamiseen kiinalaisten tuotteiden tuonnissa Suomeen ja e-villen kautta on jatkossa saatavilla aina ensimmäisenä uusin FIIL-tuotevalikoima. Aloitamme FIIL-kuulokkeiden toimitukset maaliskuun 2018 alussa.

Yhteistyön kunniaksi ja tuotteiden vielä ollessa ennakkomyynnissä laitankin tästä vielä rajallisen määrän reilua alennuskoodia tarjolle. Koodeja on yhteensä 100 kappaletta. 50kpl 20 euron alennuskoodeja FIIL-sankakuulokkeisiin ja 50kpl 15 euron alennuskoodeja FIIL-nappikuulokkeisiin, joten nyt kannattaa olla nopea.

50 ensimmäiselle FIIL-sankakuulokkeiden ostajalle 20€ alennus kassalla koodilla: FIILSANKA

ja

50 ensimmäiselle FIIL-nappikuulokkeiden ostajalle 15€ alennus kassalla koodilla: FIILNAPPI

Fiil sankakuulokkeet

Over-ear

fiiliicon3

 

FIIL IICON – Näissä kuulokkeissa yhdistyvät aktiivinen vastamelu (ANC), Hi-Res sertifioitu ääni, palkittu design ja erinomainen käyttömukavuus.

 

 

On-ear 

fiilcanviis3

 

FIIL CANVIIS – CANVIIS kuulokkeet ovat tyylikkään näköiset ja Hi-Res sertifioidut. Aktiivinen vastamelu (ANC) poistaa ulkoiset äänet ja akku kestää jopa 33 tuntia.

 

 

fiilcanviis5

 

FIIL CANVIIS PRO – Kaiken yllä mainitun lisäksi PRO mallissa on sisäänrakennettu tallennustila, DAC ja HD audiosoitin. Lisäksi tässä mallissa on MaxWide 3D audiotuki. FIIL CANVIIS PRO sai CES 2017 innovaatio kunniamaininnan.

 

FIIL nappikuulokkeet

fiilcarat4

 

FIIL CARAT – Älykkäät urheilukuulokkeet uniikilla designilla. CARAT mittaa urheilusuorituksen aikana askeleita, aikaa ja matkaa. FIIL tuotteille tyypilliseen tapaan äänenlaatu on ensiluokkaista ja mukana on innovatiivinen SDS-toiminto, joka säätää äänentasoa urheilusi vauhdin mukaan.

 

fiildriifter3

 

FIIL DRIIFTER – Erinomainen langaton valinta kokopäiväiseksi jokapaikan kumppaniksi. DRIIFTER on vain 24 gramman painoinen ja varustettu hurjalla 11 tunnin akkukestolla, joten se jaksaa yhtä kauan kuin sinäkin. DRIIFTER on myös vettä, hikeä ja pölyä hylkivä, eikä sitä tarvitse jättää ulko- tai urheiluharrastuksistakaan pois.

 

fiildriifterpro1

 

FIIL DRIIFTER PRO – PRO malli tarjoaa perusmallin ominaisuuksien lisäksi myös aktiivisen vastamelun (ANC) meluisia tilanteita varten. Vastamelun lisäksi PRO mallissa on myös paremmat elementit, joten se kuulostaa vielä jo valmiiksi todella hyvää perusmalliakin paremmalle!

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: