Testissä punainen paholainen – Elephone C1 Max 6” phablet

Edullinen, mutta laadukas 6” näytöllä varustettu puhelin, jossa on kaksi takakameraa.

1490063119236619

Asiakkaamme Kent Juurikivi sai testaukseen Elephone C1 Max -älypuhelimen. Lue blogikirjoituksesta Kentin mielipide tästä punaisesta paholaisesta.

Laadukas, punainen puhelin

Elephone on Kiinalainen valmistaja joka tuonut markkinoille erittäin edullisen 6″ näytöllä varustetun C1 Max puhelimen. Puhelimen runko on valmistettu kokonaan metallista ja kaikkea leimaa laadukkuus. Poikkeuksena voin mainita SIM-korttikelkan missä on mahdollista käyttää kahta SIM-korttia. SIM1-paikka on varattu MicroSIM-kokoiselle kortille ja mikäli haluaa asentaa toisen SIM-kortin (NanoSIM), se poistaa mahdollisuuden käyttää lisämuistia (max. 128Gt).

Puhelimen käyttöjärjestelmä on Android 7 Nougat ja puhelimen valmistaja ei ole tehnyt siihen mitään muutoksia tai lisäyksiä, mikä mielestäni on vain hyvä asia. Esim. Huawei on liimannut omissa tuotteissaan Androidin päälle EMUI-käyttöliittymän, joka perus Android-käyttäjille tuottaa välillä tuskaa ja vaatii opettelua.

C1 Max on saanut paljon huomiota siitä, että siinä on kaksi takakameraa (13MP + 5MP), mikä on tämän hintaluokan puhelimille harvinaista. Selfiekamera on 5MP.  Kuvien laatu on todella hyvä. Puhelimen pakkaus sisältää laturin, latauskaapelin, Sim-kelkan avaustyökalun sekä QuickGuide-ohjeen.

elephone_c1_max_03

Iso phablet

Meikäläisen lyhyille sormille puhelin on melko kookas ja yhden käden käyttö on hankalaa. Tämän kokoluokan puhelimista käytetään nimitystä Phablet (164*83*8.5 mm / 227 g) eli ollaan tabletin ja puhelimen välimaastossa. Hankaluuksia tuottaa se, että käsilaukuttomana miehenä puhelimen mukana pitäminen on joskus hankalaa ja farkkujen taskuun se ei todellakaan mahdu. Avovaimoni antoi puhelimelle lempinimen ”halko” joka kuvaa osuvasti puhelimen kokoa.

Tämän kokoisessa puhelimessa toivoisi kahta asiaa. Suurempi akkukapasiteetti (nyt 2800mAh) sekä parempi näytön resoluutio (nyt 720p) . Näytön tarkkuus on kuitenkin tämän hintaluokan puhelimelle ihan ok ja näyttö 50% kirkkaudella riittää jopa suorassa auringon valossa. Myös videoiden katselu on sujuvaa. Loppukommenttina voin sanoa, että parin viikon käyttökokemuksen perusteella suosittelen puhelinta lämpimästi kaikille isokokoista puhelinta harkitseville.

Plussat ja miinukset

+ Käyttöjärjestelmä Android Nougat 7

+ Metallinen runko

+ Kaksi SIM-korttipaikkaa

+ Kaksi takakameraa ja hyvä kuvanlaatu

+ Edullinen hinta

– Yhden käden käyttö hankalaa

– Pakkauksessa vain QuickGuide

– Akkukapasiteetti voisi olla suurempi

 

Tutustu tarkemmin Elephone C1 Maxiin ja tilaa omasi tästä.

 

Asiakkaan arvostelu

e-villen asiakkaat pääsevät arvostelemaan tuotteita blogiimme. Jos haluat ryhtyä meidän tuotetestaajaksi lähetä sähköpostia blogi@e-ville.com. Kirjoita lyhyt kuvaus miksi juuri sinä olisit hyvä tuotetestaaja. Voit myös jättää tuote-ehdotuksen testattavasta tuotteesta.

Muut lukijat olivat kiinnostuneita myös näistä...

5 kommenttia

 1. Pirjo Porkka kirjoitti:

  ainakin näyttää hyvältä ja kuulostaakin

 2. Saku veikkolainen kirjoitti:

  Moi
  Miten olikos minulla jotakin alennus rahaa vielä olemassa? Toimiiko tuo 19,90 autocamera niin että kun virta tulee lähtee auto maattisesti päälle ja kun virta katkeaa niin kamera sammuu? Olisi nääs tulossa takaikkunaan.

  • alex kirjoitti:

   Moi Saku,

   Asiakasrahasi määrän näet kätevästi kirjautumalla asiakastilillesi. Mikäli tarvitsen opastusta asiakastilin käyttöön suosittelen olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@e-ville.com.

   19.90 autokameralla tarkoitat varmaankin Diel Pico autokameraa? Kyseinen kamera toimii kuvailemallasi tavalla eli alkaa nauhoittaa virran kytkeytyessä ja virran katketessa tallentaa videon ja sammuu.

   – Alex

 3. Ella kirjoitti:

  Haluun uuden puhelimen

 4. Ella kirjoitti:

  Moi,haluun tressikuution

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Liity seuraajaksi

Saat tiedon uusista blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Liity muiden seuraajien joukkoon: