Tässä koottuna e-ville.comin 10 luetuinta blogia menneeltä vuodelta 2017.  Joukosta löytyy painavaa asiaa muun muassa älykelloista, new techistä eli tulevaisuuden teknologiasta ja valvontakameroiden asentamisesta. Mukana myös asiantuntijoiden kokemuksia ja juttua vuonna 2017 koko maailmaa järisyttäneestä ilmiöstä – Fidget Spinnereistä. Tsekkaa lista läpi ja ota blogikirjoitus lukuun otsikkoa painamalla, jos tuli juttu kiinnostavasta aiheesta missattua.

1. Älykellot Kiinasta – iso & erilainen valikoima 

Älykellot selvästi kiinnostavat suomalaisia, sillä tämä blogi vuoden 2017 e-ville.comin luetuin! Blogista selviää millaisia erilaisia älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita on, sekä kumpi voisi sopia sinulle paremmin. Älykelloja on kirjoituksessa arvioitu ja vertailtu, jotta sinun ei sitä tarvitse tehdä!

Lue blogi älykelloista tästä!

2. Näin helposti asennat valvontakamerasarjan kotiin, mökille tai työpaikalle

Kyllähän itse hankitun materian mielellään itsellään myös pitää ja mikäs sen mukavampaa, kun voi helposti pitää pitkäkyntiset kurissa! Tämä juttu ja asennusohje (huom. hyvä video-opastus) valvontakameroista oli toiseksi suosituin blogimme ja toivottavasti helposti asennetut valvontalaitteet ovat heittäneet ja tulevat jatkossakin heittämään kapuloita rosmojen rattaisiin.

Lue blogi valvontakameroista tästä!

Valvontakamera e-ville-com

3. 7 parasta kesätuotetta 2017 – Ota kesästä kaikki irti

Eletäänhän tässä jo tammikuuta ja kesälomia pitää jo varailla parhaimmille sesongeille ennen kuin työkaverit vetävät puumerkkinsä työpaikan lomakalenteriin. Kerta lomasuunnittelu on jo aloitettu, niin eiköhän se olisi parempi samoilla vauhdeilla jo katsella vähän tarpeellista taminetta ensi kesällekin? Varsinkin, kun jokainen esitelty tuote on myös käypäinen tulevanakin kesänä.

Lue blogi kesätuotteista tästä!

hammock-425773_1280-768x512

4. Miksi valitsisin AREA-television?

Vähäisen ennakkomyynnin takia ainakin toistaiseksi jäissä oleva AREA-TV herätti kyllä kiinnostusta, mutta ehkä vielä tänä päivänä ihmisille television hankinta verkkokaupasta tuntui vielä liian kaukaiselta. AREA-televisiot kuitenkin ovat huippuspeksein varustettuja ja erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Tuotteelle myös luvattiin kuitenkin kahden vuoden takuu ja yhteistyökumppanit huoltoihin, jopa asiakkaan kotona tehtyihin, oli järjesteltynä. Ilmeisesti vielä vuonna 2017 useampi suomalainen ei ollut valmis hankkimaan korkeampilaatuista ja sitä myötä tietysti vanhaa kuvaputkitelevisiota arvokkaampaa laitetta näkemättä sitä omin silmin. Asiaan palaaminen on kuitenkin vielä kaikkea muuta kuin unohdettu vaihtoehto…

Lue blogi AREA-TV:stä tästä!

Area Nova 70F

5. Kuusi siisteintä huomisen tuotetta

New tech eli huomisen teknologia. Tänä päivänä kehityksen kärkeä, huomenna arkea. 3D-tulostaminen, radio-ohjattavat lennokit eli dronet, virtuaalitodellisuus, projisoivat LED-valosauvat… ”Great Scott!”, huudahti Doc Brown elokuvassa Paluu tulevaisuuteen. 

Lue blogi ja kurkista tulevaisuuteen!

Untitled-3dsdasdasd

6. Mökkikausi alkaa… Mitä pakata mukaan?

Mökkeily, suomalaisten rakas vapaa-ajanviete pääasiassa kesällä, mutta monille koko vuoden ympäri. Jos sinulla on mökki, joka kaipaa päivitystä tai olet uutta kesäprojektia hankkimassa, niin katso tästä ainakin perusviihtyvyyden kivijalat mökkielämässä! Aikainen lintu madon nappaa ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Lue blogi mökkivarustuksesta tästä!

mokki

7. 5 siisteintä Fidget Spinneriä

Ja…

8. Nykyajan stressilelut esittelyssä

Fidget Spinnerit vyöryivät koko maailman tietoisuuteen kevät-kesästä 2017 ja sen jälkeen niiltä ei kovin helposti voinut peräpohjolassakaan välttyä. Ennen oli puristeltavat stressipallot, nykyään Fidget Spinnerit. Youtube tekee vuosittain eräänlaisen koosteen päättyvän vuoden ilmiöistä ja ei ole yllätys, että Fidget Spinnerit näyttelevät siinä suhteellisen merkittävää roolia. Talvipakkasten heltyessä kenties Fidget Spinneritkin tekevät paluun, kuten Pokemon Go -peli teki comebackin viime kesänä?

Lue tästä blogi 5 siisteimmästä spinneristä ja tästä Nykyajan stressilelut esittelyssä -blogi!

5 Siisteintä fidget spinneriä

9. MAC ja PC -yhteensopiva piirtopöytä haastaa Wacomin – Graafikon arvostelu

Asiantuntija-arvostelu HUION DWH69 -langattomasta piirtopöydästä sai graafikot hereille. Moni piirtopöydän hankkikin ja vieläkin ihmiset tilailevat tasaiseen tahtiin HUION DWH69 -piirtopöytiä. Mikäli piirtopöydät kiinnostaa työ- tai harrastusmielessä, niin kannattaa ehdottomasti ottaa ylläoleva blogi lukuun!

Lue blogi HUION-piirtopöydästä tästä!

huioncover

10. Onko virtuaalitodellisuus tullut jäädäkseen?

Vasta joulukuussa julkaistu blogi kiipesi 10. sijalle raketin lailla, mikä tarkoittaa vain sitä, että virtuaalitodellisuus ja VR-lasit kiinnostavat tällä hetkellä suuresti! Jutussa myös lyhyt katsaus VR-lasien ja virtuaalitodellisuuden kehitykseen vuonna 2018! Lopetetaan havainnekuvaan virtuaalitodellisuudesta.

Lue virtuaalitodellisuudesta ja VR-laseista kertova blogi tästä!

VR-lasit

Terveisiä e-villen väeltä, sekä onnea ja menestystä vuoteen 2018!

-Heikki