e-villen tuotetiimi lisää viikoittain kauppaan jopa 50 uutuustuotetta, joista kaikki eivät saa ansaitsemaansa huomiota. Ajattelinkin pyhittää tämän blogikirjoituksen kymmenelle siisteimmälle uutuudelle, joita tuotetiimi, eli Pasi, Lasse, Antti, Mika, Joni, Alex ja allekirjoittanut ovat lisänneet tämän vuoden puolella.

Voit kurkistaa kaikki uutuustuotteet tästä.

Nokia 8210 – Nostalgiaa niin, että karvat tutisee!

Nokia 8210

On kenties huijausta sanoa, että kyseessä on uutuus, mutta pakkohan tätä on suositella. 17 vuotta sitten julkaistu puhelinmalli on joillain toimintakuntoisena yhä piironginlaatikossa. Takuuhuolletun puhelimen vialliset osat ja naarmuuntuneet kuoret on vaihdettu uusiin ja nyt saat siis lähes uudenveroisen 8210 -puhelimen parilla kympillä.

Takuuhuollettu Nokia 8210-puhelin

Todella hyvät nappikuulokkeet

Xiaomi-nappikuulokkeet

Olen itse omistanut yhteensä kolmet Xiaomin nappikuulokkeet ja nämä ovat seuraavana hankintalistalla. Jos haluat lisää perusteluja miksi Xiaomin kuulokkeet ovat hyviä, niin lue tämä Piston 2 -kuulokkeiden arvostelu. Xiaomi valmistaa huipputason kuulokkeita ja myy näitä silti hintaluokkaa halvemmalla. Jos minulla olisi kolme peukaloa, niin antaisin tälle ne kaikki.

Xiaomi Mi Pro HD -nappikuulokkeet

30W ladattava työvalo

30W työvalo

Tässä vedän sen verran kotiin päin, että hehkutan hieman Boruitin 30W työvaloa. Aiemmin lisäämistäni 10W ja 20W työvaloista poiketen tässä ei ole sisäänrakennettua akkua, vaan mukana tulee 3kpl 18650-akkuja, joten voit halutessasi vaihtaa ne esimerkiksi suuremman kapasiteetin akkuihin. Mokoma on vieläpä kevyempi kuin 20W lamppu ja painaa vain reippaan 600g.

Boruit 30W työvalo akuilla

Veden ja iskunkestävä puhelin, joka ei pelkää pakkasta

Ulefone

Ulefone Armor haastaa suositun BV6000-puhelimen IP68-luokituksellaan. Valmistaja on luvannut tälle myös pakkasenkestoa aina -40C asti, joten tämä on melkoinen mörkö puhelimeksi. Usein tämänkaltaisten puhelinten heikkoudeksi muodostuu keskusmuisti, mutta sitäkin löytyy 3GB, joka riittää pitkälle.

Ulefone Armor -älypuhelin

Kännykkäohjattava panssarivaunu

RC-panssarivaunu

Nyt olen niin kateellinen tämän päivän lapsille ja lapsenmielisille. Aikanaan näiden virkaa ajoi muoviset, yksiosaiset panssarivaununkutaleet ja hiekkalaatikolle rakennetut vallit sekä pikkukivet, jotka esittivät ammuksia. Nyt tankkeja voi ohjailla jo kännykällä. Yhdestä tankista tosin ei tule kuin paha mieli, joten Alex laittoi näille paljousalen: Tilaamalla kaksi samanväristä tankkia, saat kummastakin tankista pari euroa alea.

Kännykkäohjattava tankki

Peruutuskamera, jonka kuvaa voi kääntää

Peruutuskamera

Meiltä on toivottu pitkään peruutuskameraa, jossa kuvaa voisi kääntää, jotta tämä kävisi myös auton tai traktorin nokalle. Autopuolen tuotepäällikkö Pasi lisäsi tälläisen nyt valikoimiin ja mokoma ei ole edes pahan hintainen!

Peruutuskamera käännettävällä kuvalla

Hyvä ja halpa pelituoli

Pelituoli

Hyvä ja halpa kuulostaa utopialta, mutta e-villen kanta-asiakkaat tietävät, että tämä on täysin mahdollista. Kollegani kolusi paikallisia pelituolivalmistajia läpi ja lisäsi Hydra Victory -pelituolin kauppaan. Viikon tuotteenakin vaikuttanut pelituoli oli välitön hitti. Tämä on yhä pienessä alennuksessa, mutta toimitusaika on pitkähkö merikuljetuksen myötä. Tässä pitää kuitenkin muista, että hyvää kannattaa odottaa.

Hydra Victory -pelituoli

Turvakamera, jota voi seurata kännykällä

Valvontakamera

Tämä ei ole e-villen ensimmäinen kännykkäyhteensopiva turvakamera, mutta tämä on kenties hintaluokkansa paras. Muutama viikko sitten hyvin kaupaksi käynyt kamera mahdollistaa kameran kuvan seuraamisen kännykällä. Voit jopa puhua kameran välityksellä huoneeseen, joten tämä käy esimerkiksi lemmikkikameraksi erittäin hyvin.

Starcam FullHD -valvontakamera

Markkinoiden paras älykello?

Lemfo-älykello

Yllä oleva väittämä voi olla ehkä hieman liikaa luvattu, mutta monipuolisin Lemfon LEM 5 saattaa hyvinkin olla. Lemfon 101HR-aktiivisuusranneke oli yksi viime kuun suosituimpia tuotteita ja nyt älykellospesialistimme Antin lisäämä LEM5 on kuukauden tuotteena. Voimaa kuin pienessä kylässä ja enemmän ominaisuuksia kuin Applen tai Samsungin vastaavissa. Kyllä kyllä!

Lemfo LEM5 -älykello

WiFi signaalinvahvistin, joka kytketään USB-porttiin

Signaalinvahvistin

WiFi-signaalinvahvistimet ovat olleet pitkään suosittuja tuotteita e-villessä ja nyt Joni lisäsi kauppaan vahvistimen, jota ei tarvitse kytkeä verkkovirtaan lainkaan, vaan tämä ottaa virtansa USB-portista. Tämä on vielä niin helppo käyttää, että hirvittää. Nauti oikeasti hyvästä langattomasta signaalista kellarin mancavessa, terassilla tai yläkerran kaukaisimmassa sopessa.

Langattoman verkon signaalinvahvistin USB-porttiin


Tässä olivat minun valintani alkuvuoden siisteimmiksi tuotteiksi. Lisäsimme tämän lisäksi kymmenittäin muita uutuuksia, jotka löydät täältä.


Mitä pidit blogista? Mistä et tykännyt? Kerro, niin kirjoitan ensi kerralla paremmin, muuten kirjoitan yhtä huonosti ja et tykkää taaskaan.