Singles Day? Aivan oikein. Maailman suurin yksittäinen ostotapahtuma ei suinkaan ole jo meille suomalaisille tutuksi muodostunut Black Friday, eli kansan kielellä ”musta perjantai”. Se ei myöskään ole juhannus tai pääsiäinen, vaikka Alkon hyllyt niin voisivat niin antaa ymmärtää. Se on 11.11., eli Singles Day.

Kiinassa marraskuun 11. päivänä juhlitaan vuosittain ”sinkkujen päivää”, sillä kiinaksi numero yksi tarkoittaa numeraalisen merkityksensä lisäksi yksinäistä ihmistä – eli sinkkua. Tätä on juhlittu Kiinassa jo lähes 30 vuotta, mutta länsimaissa  ja varsinkin Suomessa konsepti on lähestulkoon tuntematon.

11-11 Singles Dayn alkuperä

Juhlan oikeasta alkuperästä ei olla varmoja, mutta arvauksia on monenlaisia. Suosituimman kertomuksen mukaan kaikki alkavat Nanjing-yliopiston opiskelijoista vuonna 1993.

Laajimmin hyväksytyin teorian mukaan ryhmä Nanjing-miesyliopiston opiskelijoista olivat kyllästyneitä olemaan sinkkuja, joten he järjestivät sinkuille tarkoitetun tapahtuman aina marraskuun 11. päivänä. Kyseessä oli sinkkukavereiden järjestestämä tapahtuma. Pian se levisi muihin kiinalaisiin yliopistoihin ja ympäri Kiinan kansantasavaltaa kunnioittaen sinkkuna olemista  – eli toisisanoen kaveriporukalla Tsingtao -kaljan juontia ja uhkapelejä 😉

”Kyseessä oli sinkkukavereiden järjestestämä tapahtuma.”

Vähitellen se levisi ympäri maailmaa ja sitten siitä kehkeytyi kaupallinen juhla. Eikä suinkaan pelkästään sinkuille.

Kuinka Singles Dayta juhlitaan?

Singles’ Day -juhlasta on tullut todella suuri merkkipäivä Kiinassa ja joka vuosi kyseisenä päivänä järjestetään mittava määrä tapahtumia ja juhlia ympäri maata. Sinkuille järjestetään myös niin sanottuja ”matchmaking” -tapaamisia, jossa lempeä kaipaavat miehet ja naiset pyrkitävät löytämään itselleen sitä odototettua elämänkumppania.

Lemmenkipeät tutkivat muiden profiileita. Vähän niinkuin me suomalaiset Tinderissä.

Toiset meistä nauttivat myös yksinolosta, eikä heitä suinkaan ole unohdettu. Kiinassa sinkkuna voit nimittäin säästää rahaa. Ei ainostaan sillä, ettei puolisolle tarvitse paniikissa ostaa viime tingassa joululahjoja – vaan voit saada alennusta ollessasi sinkku. Kyllä, kuulit oikein. Singles’ Dayn kunniaksi osa liikkeistä antaa lisäalennuksen tuotteista, mikäli asiakas pystyy todistamaan myyjälle olevansa naimaton tai sinkku.

Facebookin parisuhdetilan muuttaminen ei riitä (Kiinassa muuten Facebook on blokattu). ”Sinkkuustodistuksen” voi pyytää esimerkiksi työkaverilta, joka allekirjoittaessaan lapun todistaa ystävänsä sinkkuuden.

Virallisesti sinkku. Nyt tänne se ale-kuponki!

Romanssi ei kuitenkaan ole ainoa asia mikä liittyy tähän juhlaan. Singles’ Day on Kiinassa samantapainen päivä kuin Black Friday Amerikassa, jolloin liikkeillä, tavarataloilla, verkkokaupoilla ja jopa ravintoloilla tai karaokepaikoilla on huikeat alennukset. Kiinalaiset ovat tunnetusti kovia tekemään ostoksia, joten juhlasta on tullut erittäin suuri shoppailutapahtuma. Eikä pelkästään suuri, vaan maailman suurin.

”Eikä pelkästään suuri, vaan maailman suurin”

Viime vuonna Alibaba ilmoitti Singles Dayn myynniksi 30.8 miljardia dollaria. Ja tänä vuonna tavoitteet ovat kovemmat.

Vuonna 2018 Alibaba ilmoitti sinkkupäivän kampanjan kokonaismyynniksi järkyttävät 30.8 miljardia dollaria. Tämä summa ylitti kirkkaasti Amerikassa järjestettyjen Black Fridayn sekä Cyber Mondayn myynnin yhteenlasketun summan ja on nyt lähes neljä kertaa niitä suuremp. Singles’ Day on alkanut myös yhä enemmän nostaa päätään meillä lännessä. Suomessa tosin harmillisesti vielä lasten kengissä (mutta ei pitkään).

Mitä Singles’ Day tarkoittaa meille suomalaisille?

Halpoja hintoja, huipputuotteita ja fiksuimmille myös varaslähdön Black Friday -tarjouksiin. Harmillisesti useat suomalaiset eivät ole vielä omaksuneet tätä maailman suurinta ostopäivää, mutta e-ville.com pitää huolen, että sinä ja muut suomalaiset löytävät parhaat tuotteet järisyttävän halpaan hintaan Singles’ Daynä 11.11.

Rohkenemme olla eri mieltä 🙂

Singles’ Day e-villessä 11 super-tarjousta

Sinulla on varmaan jo vahva ymmärrys siitä, mitä Singles’ Day tarkoittaa maailmalla. Entäpä mitä se tarkoittaa sinulle e-villen asiakkaana? Suuria alennuksia. Kyllä, kyllä! Me annamme sinulle mahdollisuuden ”Black Friday -varaslähtöön”

HUOM. Sinun tulee luoda ilmainen asiakastili e-ville.comiin, jotta voit hyödyntää nämä hurjaakin hurjemmat tarjoukset.

Tilin luominen ei velvoita sinulta mitään. Huipputarjouksien lisäksi saat useita muita rahanarvoisia etuja! Luo tili nopeasti ja helposti täältä!

Entäpäs ne itse 11.11. Singles’ Dayn super -tarjoukset?

Kampanja huipentuu maanantaina 11.11., jolloin päräytämme teeman mukaisesti 11 salaista super-tarjousta. Nämä tarjoukset ovat vain vuorokauden voimassa. Hetkinen, siis häh? ”Salaista super-tarjousta”, mitä tämä tarkoittaa”?

 

”Salaiset Singles’ Day -päivätarjoukset”

Luodessasi tilin e-villeen avaat samalla salaiset Singles’ Day -päivätarjoukset. Mikäli et ole kirjautunut asiakastilillesi, et näe näiden mysteeristen boksien sisältöä. Sen verran voimme luvata, että kyse on isoista tarjouksista. Olitpa sinkku tai parisuhteessa 😉 Luo ilmainen asiakastili täältä.

Salaiset tarjoustuotteet julkistetaan asiakastilin luoneille 1.11., jolloin niitä pääsee jo ihastelemaan. Itse tarjoukset ovat voimassa 11.11.

Singles’ Day -arvonnat

Voita FIIL CANVIIS -vastamelukuulokkeet

FIIL CANVIIS, siis mikä? Kun viimeisin audioteknologia ja aktiivinen vastamelu kohtaavat.

Näillä kuulokkeilla kuuntelet kauneimman joululaulut maailmaluokan äänenlaadulla – eikä tausta hälinästä tarvitse välittää. Niistä löytyy uusinta teknologiaa edustava ANC-vastamelutoiminto,  jota voit kätevästi hallita ja säätää ympäristön mukaan puhelimesi applikaatiolla. Kuten asiakkamme Jere tokaisi lyhyesti ja ytimekkäästi:

”Suosittelen ehdottomasti jos mahtuu budjettiisi.”

Mikä parasta, luomalla ilmaisen asiakastilin sekunneissa voi saada nämä itsellesi kotiin toimitettuna ilmaiseksi, eikä sinun tarvitse miettiä budjetista!

Luo ilmainen asiakastili e-ville.comiin ja olet mukana FIIL CANVIIS -vastamelukuulokkeiden arvonnassa (arvo 199,95€). Luo tili hetkessä täältä.

Ps. mikäli tilaat samalla uutiskirjeen, osallistut 500 euron lahjakortin arvontaan!

Voittaja julkistetaan 11.11., kun Singles Day pärähtää käyntin. FIIL-kuulokkeisiin voit tutustua tarkemmin blogissa FIIL ”Kiinan Beats” -kuulokkeet rantautuvat Suomeen.

Voita 500€ lahjakortti

Aivan oikein: Kuten jo ohimennen yllä mainitsimme, kutsumme sinut mukaan 500 euron lahjakortin arvontaan. Sillä hankkii jo isomman säkin joulupukin harteille. Voi pukin selkärankaa. Toisaalta, ei myöskään itsensä hemmottelemisessa ole mitään väärää, jakamisen ilo ei ole aina paras ilo.

Oli miten oli,  arvomme kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken 500€ lahjarahaa. Älä huoli, vihaamme spämmiä yhtä paljon kuin sinä. Näin et myöskään jää paitsi tulevista Black Friday ja Cyber Monday super-tarjouksista ja uutisista, jolloin satojen tuotteiden hinnat tiputetaan ennätyksellisen alas!

Tilaa uutiskirje salamannopeasti täältä  ja olet automaattisesti lahjakortin arvonnassa!

Julkaisemme lahjakortin voittan Black Friday vs. Cyber Mondayn jälkeisenä tiistaina 3.12.2019. 

Menivätkö linkit ohi? Ei se mitään, kerrataan ne vielä tähän loppuun 🙂

Tilaa uutiskirje osallistu 500€ lahjakortin arvontaan. Uutiskirjeen tilaan muutamalla klikillä täältä.

Luo asiakastili, niin

  • Avaat salaiset 11 Singles’ Dayn super-tarjousta (11.11.)
  • Olet mukana FIIL CANVIIS -kuulokkeiden arvonnassa

Tilin luominen on täysin maksutonta ja sen luominen vie vain muutaman sekuntin arvokasta aikaasi.

Luo tili helposti ja nopeasti täältä!

Jäikö jokin askarruttamaam mieltäsi? Kommentoi alle ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista!