Onko pienelekroniikka lähellä sydäntäsi? Korjaatko laitteiden viat mieluummin itse ennemmin kuin maksat siitä  muille? Pysyykö kädessäsi pienempikin meisseli ja löytääkö oikea ruuvi reikänsä? Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus näyttää kyntesi verkkokauppa e-villen huoltajana Mäntsälässä, sekä olla mukana kehittämässä uutta puhelinhuoltokauppaa Korjausasema.fi. Mikäli mielenkiintosi heräsi, lue lisätiedot alta ja lähetä työhakemuksesi meille jo tänään. Paikat täytetään sopivan työntekijän löytyessä!

 

”Verkkokauppa e-ville.com, vastuullinen työnantaja” – Oikotie

Verkkokauppa e-ville on vuodesta 2006 lähtien toiminut kansainvälinen verkkokauppa, joka myy tuotteita etenkin Pohjoismaisille kuluttajille. Toimimme Kiinan tehtailta käsin ja saamme ensimmäisenä käsiimme uusimmat ja mielenkiintoisimmat keksinnöt elektroniikan alkulähteiltä. Tiimimme tärkein yksikkö sijaitsee koto-Suomessa pääkaupunkiseudun läheisyydessä, Mäntsälässä. Myymälämme lisäksi Mäntsälästä löytyy myös päävarastomme sekä takuuhuoltopisteemme, mistä palvelemme asiakkaitamme takuutapausten ja erilaisten korjauspalveluiden kautta.

Haemme uusia taitajia Mäntsälän toimipisteellemme seuraaviin rooleihin:

 1. Huoltaja ja takuukäsittelijä
 2. Takuuhuolto -ja puhelinhuoltotoiminnan tiiminvetäjä

Verkkokaupan huoltajan/takuukäsittelijän vastuualueet

Vilkastunut verkkokauppaliikenne heijastuu aina myös myynnin jälkeisissä palvelutilanteissa. Tällaisia palvelutilanteita ovat useimmiten tuotteisiin liittyvät kysymykset, takuuhuoltoilmoitukset sekä tuotepalautukset. Verkkokaupan tuotepalautukset ohjataan palautumaan Mäntsälän päävarastomme yhteydessä toimivalle takuuhuoltopisteellemme, missä lähetykset vastaanotetaan ja käsitellään.

Myymämme pienelektoniikka käsittää tuotteita laidasta laitaan, aina retkeilytarvikkeista ja plasma-sytyttimistä hieman teknisimpiin VR-headsetteihin ja 3D-tulostimiin. Suosituimpia tuotteitamme ovat näin aurinkoiseen kesäaikaan polkupyörät ja IP-suojatut ”metsästäjien” älypuhelimet. Takuukäsittelijänä pääset käsittelemään näitä kaikkia mielenkiintoisia tuotteita, mikä takaa vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan. Työtehtäviin sisältyy tuotepalautusten ja reklamaatioiden käsittely ja korjaus, sekä asiakaspalvelutyö. Tämän lisäksi päävarastollamme on ajoittain tarvetta virkeälle käsiparille, jotta tuotteet saadaan ajoissa asiakkaille kiireaikoinakin.

Vakaa käsi ja siisti työnjälki on kaiken A ja O. Jokaisen puhelimen takana on malttamattomana odottava asiakas.

Hakijalta toivomme: 

 • Vankkaa pienelektroniikan tuntemusta
 • Innokkuutta asiakkaiden palvelemiseen ja auttamiseen
 • Kykyä itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn
 • Perus-IT-osaamista (Office, sähköpostijärjestelmät)

Aiempi kokemus seuraavista osa-alueista katsotaan eduksi:

 • Puhelinten korjaamistausta joko harrastus- tai ammattimielessä
 • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä
 • Aiemmat harrastukset joidenkin ”e-villemäisten” tuotteiden parissa
 • Ruotsinkielen taito
 • Kokemus IP-suojatuista puhelimista (Oukitel, Ulefone, Blackview tms.)

Palkkaus: TES-taulukon mukaan.

Aloitusajankohta: Elokuun alku tai sovitusti.

Huoltotiimin ja puhelinhuoltotoiminnan vetäjän ”paletti”

Pyöriikö pienenpienien Torx-ruuvien lisäksi myös desimaalit excel-taulukossa? Entä onko tiiminhallinta hanskassa? Onko sinulla kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halu kehittää palveluita paremmaksi? Jos vastaus on kyllä, sinulla voisi olla annettavaa Mäntsälän takuuhuoltotiimimme vetäjänä.

Takuuhuoltotiimin vetäjän työviikkoon kuuluu tavallisen huoltotoiminnan lisäksi myös tiiminjohtajan tehtäviä. Montako laitetta huollettiin, miten tehokkaasti ja mihin hintaan? Mihin resurssit riittää ja millaisella tiimillä lähdetään sesonkikauteen? Näitä asioita pyörittelee tiiminvetäjä, jotta huoltotoiminta on jatkuvasti tehokasta ja kausittaisista kiirehetkistäkin selvitään kunnialla ilman huoltoaikojen kasvua. Yhteistyö on ajoittain tiivistäkin Bangkokissa sijaitsevan asiakaspalvelutiimimme kanssa, sekä Kiinan Shenzhenissä työskentelevien laatuvalvonnan kanssa. Optimoitavaa löytyy aina ja mikäli koet sinulla olevan tälle silmää, istut rooliin varmasti kuin voisilmä puuroon!

Avasimme hiljattain maksullisia huoltoja myyvän verkkosivun, jonka kautta korjaamme tällä hetkellä IP-suojattuja ”kovankäytön” puhelimia. Kysyntää on Mäntsälän seudulla tavallisillekin huolloille, joten potentiaalia on paljon. Oletko sinä ottamassa Korjausasema-verkkokauppamme seuraavan askeleen?

Korjausasema.fi. Alle vuoden vanhassa huoltokaupassa on paljon potentiaalia!

Hakijalta toivomme: 

 • Vankkaa pienelektroniikan tuntemusta
 • Innokkuutta asiakkaiden palvelemiseen ja auttamiseen
 • Kykyä itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn
 • Perus-IT-osaamista (Office (etenkin Excel), sähköpostijärjestelmät)
 • Sujuva kirjoitettu ja puhuttu englanninkieli

Aiempi kokemus seuraavista osa-alueista katsotaan eduksi:

 • Työkokemus esimiesasemasta
 • Verkkokaupan ylläpidolliset tehtävät
 • Kokemus verkkosivujen rakentamisesta
 • Puhelinten korjaamistausta joko harrastus- tai ammattimielessä
 • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä
 • Ruotsinkielen taito
 • Kokemus IP-suojatuista puhelimista (Oukitel, Ulefore, Blackview tms.)

Palkkaus: TES-taulukon mukaan + mahdollinen bonus.

Aloitusajankohta: Elokuun alku tai sovitusti.

e-villen puhelinhuoltotiimiä ottamassa uusimmat puhelinmallit haltuun.

Miten haen avointa paikkaa?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemus, missä kerrot hieman itsestäsi ja mahdollisesta kokemuksesta alalta.

Kerrothan myös toiveesi työn aloitusajankohdalle 🙂

Täytämme roolit sopivan ehdokkaan löytyessä, joten kannattaa toimia pian!

Huoltopalvelua tehdään-villen Suomi-varaston yhteydestä. Varasto-mestari Velkku pumppukärryn varressa.