Vuosi on lopuillaan ja viimeiset kinkun rippeet sulavat suomalaisten mahoissa, joten nyt on hyvä rauhoittua lukemaan e-ville.comin vuoden 2018 suosituimmat blogit. Vaihtuvuutta on piisannut verrattuna vuoden 2017 listaukseen, jolloin mm. Fidget Spinnerit olivat kovassa huudossa. Tutusti ja turvallisesti kuitenkin uusimmat älykellot ja puhelimet ovat kiinnostaneet lukijoitamme, joten tässä hektisessä nykymaailmassa on kuitenkin jotain pysyvyyttäkin havaittavissa. On myös tietysti hienoa huomata, että kuinka erilaiset tuotteet ja tuoteryhmät ovat monipuolisesti vuoden aikana nousseet esiin.

Lähdetäänpä sitten TOP10-listan pariin:

1. Kannattaako ilmasohvaa ostaa? Lue tämä ennen ostoa

Flingi Air -ilmasohvat

Flingi Air -ilmasohva on ollut muutaman vuotta jokakesäinen hittituote e-ville.comissa, eikä kiinnostus näytä laantuneen vieläkään! Tämä blogi on ostajan opas, jossa kerrotaan ilmasohvasta, sen käyttämisestä ja mihin kannattaa ostaessa kiinnittää huomiota, kun vertailee eri valmistajia.

Ensi kesään jo hyvissä ajoin varautuvat voivat lukea blogin tästä.

2. Vpecker E4 -järjestelmätesterin tuetut automerkit ja -mallit sekä erikoistoiminnot

Vpecker E4 OBD2-järjestelmätesteri

OBD-lukijat ovat olleet jo vuosia asiakaskuntamme keskuudessa perin suosittuja ja Vpecker E4 on saanut ansaitun kiinnostuksensa. Erinomainen tuotehan se on, kun ammattilaistason vehkeen saa harrastelijatason hinnalla!

Jos on Vpecker E4 päässyt jäämään huomaamatta, voit tutustua siihen tästä.

3. ”Mikä muistikortti kameraan tai puhelimeen?” ja 5 muuta usein kysyttyä kysymystä muistikorteista

Muistikortti

Muistikorteissa on muitakin eroja kuin tilan määrä, mikä tulee monille yllätyksenä. Tässä blogissa on avattu mainiosti muistikorttien terminologiaa, erilaisia ominaisuuksia ja mitä niistä kannattaa ottaa huomioon eri käyttötarkoituksiin muistikorttia hankittaessa.

Jos muistikorteista ei ole muuta käsitystä kuin gigabittien määrä, tämä blogi on niin sanotusti ”must read”-kamaa!

4. Suomimobiili.fi:n testissä 4 kestävää älypuhelinta – Lue arvostelu!

oukitel-blackview-älypuhelimet

Suomimobiili.fi testasi alkuvuonna puolestamme entisaikojen suosikit Oukitel K10000 Maxin ja Pron, sekä Blackview BV8000:n ja Geotel G1:n. Näistä puhelimista jo pikkuhiljaa meinaa aika ajaa ohi, kun Oukitel ja Blackview ovat esitelleet jo myöhemmin tänä vuonna pykälää tykimmät puhelimensa WP2:n ja BV9500:n!

Mikäli vielä haluat nostalgiatrippailla, pääset muistelemaan ko. puhelimia tästä.

5. Tehdashuollettu iPhone – Lue tämä ennen kuin ostat uuden iPhonen

tehdashuollettu iphone

Ikonisen aseman matkapuhelimien maailmassa omaava iPhone tietysti kiinnostaa monia, mutta tämän blogin luettuasi tiedät, että miksi tehdashuollettu puhelin on hintansa lisäksi huomattavasti parempi hankinta kuin pakasta vedetty puhelin!

Tehdashuolletun puhelimen ostamisen edut saat selville tästä!

6. Polkupyörää hommaamassa – Perus maastopyörä vai ÄRJY fatbike?

fatbike

Tässä alkuvuoden blogissa otettiin vähän polkupyörät vertailuun ja katsahdettiin vähän fatbike-pyörien tulevaisuuden näkymiin. Fillarit ovatkin meillä todella suosittuja e-ville.comissa, eikä vähiten tuotepäällikkömme Antin ansiokkaan työn seurauksena.

Sillä aikaa, kun odottelet uutta päivitystä fillariosastostamme, voit lukaista muistin virkistämiseksi Antin alkuvuoden terveiset tästä.

7. Älypuhelimen osto-opas syksylle 2018 – Idästä nousee muutakin kuin aurinko!

blackview-xiaomi-agm

Mikäli olet kiinnostunut puhelimista, mutta et tätä blogia vielä ole lukenut, se kannattaa ehdottomasti ottaa lukuun heti! Kattava katsaus Oukitelin, Xiaomin, Blackviewin, Ulefonen, Doogeen, AGM:n ja Cubotin tämän syksyn uusiin malleihin.

Jos todella missasit tämän syksyn kovimman blogin, kannattaa se lukea hetimiten täältä!

8. Testissä 3 suosittua Xiaomi Amazfit -älykelloa

xiaomi-älykellot

Älykellot ovat kestohitti e-ville.comin asiakkaiden keskuudessa ja moni otti lukuun Xiaomin kolmen Amazfit-älykellon vertailublogin. Kattavassa vertailussa käydään läpi nuo kaikki kolme älykelloa yksityiskohtaisesti, eikä yhtään kiveä jätetä kääntämättä.

Alkusyksystä kirjoitettu vertailu on vieläkin ajankohtainen älykelloa harkitsevalle, joten laitahan lukulasit nenälle ja klikkaa tästä!

9. Paras eräpuhelin 2018? – esittelyssä Oukitel WP2

oukitel-wp2

Tässä blogissa pureudutaan Oukitelin todella suosittuun WP2-uutuuspuhelimeen, jota voi pitää paranneltuna versiona oman aikansa huippusuosikki K10000 Maxista. Blogissa käydään myös läpi näiden kahden menestyspuhelimen erot.

Jos olet K10000-sarjalaista päivittämässä, niin suosittelen ehdottomasti lukemaan tämän blogin.

10. Xiaomi Amazfit Stratos – Paras älykello 2018?

xiaomi-amazfit-stratos

Tämä blogi on läpileikkaus huippuluokan älykellosta, Xiaomi Amazfit Stratosista, jossa riittää asiaa, mutta myös kattavasti kuvitusta. Blogin luettuasi sinulle ei todellakaan jää epäselväksi kuinka mahtavasta älykellosta oikein onkaan kysymys!

Tutustuhan Amazfit Stratosiin tästä!