Saavutimme viime viikolla 25000 Facebook fanin rajapyykin ja tuoreen harjoittelijamme, Ilonan ideasta päätimme järjestää kilpailun Facebookissa, jossa pyysimme asiakkaitamme kertomaan tarinan siitä kuinka he liittyivät e-villen faniksi. Kilpailu päättyi tiistaina keskiyöllä ja nyt on aika julkistaa voittajat ja erotella fanikunnan Jaritervot ja Runebergit massasta!

Facebook-fanikisan kilpailukuva
Osallistujia pyydettiin kertomaan hauskin tarina faniuden takana

Kokemuksia e-villestä vuosien varrelta

Näin itse jo lähes viisi vuotta e-villellä työskennelleenä oli todella mukavaa lukea asiakkaiden tarinoita ja kommentteja. Kaikenkaikkiaan kilpailuun saatiin yli 400 osallistujaa ja tykkäyksiä sateli lähes saman verran, joten kisa oli ilmeisesti myös asiakkaille mieluisa.

Etenkin meidän e-villeläisten mieltä lämmittivät tarinat vanhoilta asiakkailta, jotka olivat tehneet ensimmäiset ostoksensa jo vuosia takaperin ja jotka nyt jakoivat kokemuksiaan siitä kuinka he päätyivät e-villen asiakkaiksi:

Vuosien varrella tullut tilattua kaikenmoista ja lähi aikoina viimeksi GoPro tarvikkeita ja vähän muutakin kaveri muinoin laittoi linkin verkkokauppaanne kun on niin halpaa tavaraa… Eikä sen jälkeen e-ville ole mielestä unohtunut. – Raine A.

Joillakin asiakkuus oli jatkunut alun Huuto.net-ajoista lähtien:

Itse tutustuin villeen 2000 luvun alkupäässä, kun hän möi tavaa huutonetissä. Tilaisin MP3 soittimia ”poppisalkkuihin”, joita rakensin. Siihen aikaan ei tullut netistä muualta ostettua, ja sieltä tuntui saavan varmasti tavaran kotiin tutulta myyjältä. Sitten huomasin että Ville perustaa kaupan ihan omalla nimellään Kiinanmaalle, niin asiointi jatkui. – Mikko R.

”Asiakaspalvelun pojat ja tytöt ansaitsevat 12,5 pistettä”

 

Lasse ja Ilona
Lasse ja Ilona ovat saattaneet tulla tutuiksi e-villen asiakaspalvelusta

Moni mainitsi fanituksen syyksi myös e-villen asiakaspalvelun, johon olemme pyrkineet aina panostamaan.

Perhetuttava kehoitti tutustumaan helppoon ja hinta/laatusuhteelta parhaaseen suomalaiseen verkkokauppaan. Ei mennyt pitkäänkään, kun ensimmäiset vermeet olivat tilauksessa. Myös mahtavasta ja nopeasta asiakaspalvelusta iso plussa! Ville H. U.

Jos arvostelu on 0-10 niin asiakaspalvelun pojat ja tytöt ansaisevat 12,5 pistettä. – Raimo M

Välitin erikseen terveiset ja kiitokset asiakaspalvelun poppoolle 🙂

Actionkameran arvoinen tarina

SJ4000 voittajalle

Osana kilpailua kerroimme palkitsevamme hauskimmman tarinan SJ4000-actionkameralla ja saimme paljon hauskoja ja lennokkaita kertomuksia fanituksen taustoista. Näiden joukosta voittajaksi valikoitui Sami Lindgrenin tarina, joka saa alkunsa jo ennen lama-aikoja:

Kaikkihan lähti armon vuodesta 1987, kun isä päätti laskea siemenen itämään paremman tulevaisuuden toivossa. Jo samana vuonna tämä siemen tuotti tulosta ja näin ollen maailmaan putkahti poika, joka ristittiin myöhemmin Samiksi. Isä vannoi, että tämän sadonkorjuun tulos tulee tuottamaan koko perheelle vielä suunnatonta iloa.

Vuodet vieri eikä tulosta alkanut näkymään. Myös tuhlaajapojaksi kehaistu Sami tuotti perheyritykselle enemmän tappiota kuin voittoa. Isä turhautui ja oli valmis lähettämään iltatähtensä vaikka Kiinaan työleirille kehittämään mitä ihmeellisimpiä teknologisia virityksiä. Jotenkinhan ne kulut on saatava katettua.

Äiti yritti järkevänä ihmisenä kertoa isälle, että ei 4-vuotiaalta Samilta voida vielä odottaa liikoja. Isä kuitenkin kertoi hiihtäneensä kouluun 3-vuotiaana 30 asteen helteessä Rovaniemeltä Ouluun. Joka päivä. Tätä hän odotti myös omalta pojaltaan.

Laman iskeydyttyä Suomeen 1990-luvun alussa isälle riitti. Tuhlaajapoika laitettiin maailmalle etsimään omaa onneaan. Suomessa kohistiin vuonna 1993 kun teknologia alkoi kehittyä ja ihmiset puhuivat tietoliikenneverkosta, joka myös internettinä tunnettiin. Poika kiinnostui tästä.

Poika oli harjoittanut internetin käyttöä vuosikaudet, kun hän muisti isän kertomukset Kiinasta ja heidän töistään. Poika päätti tutustua tähän. Myöhemmin, lukuisten sivustojen jälkeen, tuhlaajapoika löysi vihdoin kasan kiinnostavia tuotteita joita myös Suomeen toimitettiin. Samiahan ei turhaan kutsuttu tuhlaajapojaksi, joten rahaa paloi tilaus-nappeja painellessa. Saadakseen ajankohtaisia tarjouksia ja innostusta heräteostoksiin, poika myös liittyi Facebookiin ja myöhemmin tykkäsi Verkkokauppa e-ville.com -sivusta.

Poika on nyt kasvanut isoksi. Hän on valmis kohtaamaan isänsä ja kertomaan tälle Kiinan ihmeistä, joita on vuosien aikana kertynyt jo melkoinen läjä hänen kotinurkkiinsa. Kohtaaminen tulee olemaan tunteikas, koska alunperin isä oli näistä ihmeistä pojalleen kertonut. Tämä olisi hyvä taltioida tuleville sukupolville, koska mitä tahansa voi tapahtua. Vielä tälläkin hetkellä poika yrittää miettiä, miten tämän kohtaamisen taltioisi…

Vaikka saimmekin useita kunniamaininnan arvoisia tarinoita, jouduimme yksimielisesti toteamaan, että Samin tarina oli Actionkameran arvoinen ja nyt tarinakin saanee arvoisensa päätöksen.

OnePlus One -arvonta – Älypuhelimen voittajaksi selvisi…

OnePlus One-älypuhelin

 

Kilpailun pääpalkintona arvoimme uutuuttaan hohtavan OnePlus One-älypuhelimen. Arvonta suoritettiin virallisen valvojan (Ohjelmointipäällikkömme Olli) valvovan silmän alla ja voittajaksi vastanneiden joukosta nousi Reima Heinonen. Suuret onnittelut molemmille kilpailun voitttajille. Otamme kumpaankin voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kiitoksia vielä kaikille osanottajille ja suunnaton kiitos tuesta ja avusta e-villen kehityksessä niin uusille kuin vanhoille e-villen faneille!