Joulu ei ole ainoa aika kun naista pitää hemmotella. Syntymäpäivät, hääpäivät, ystävänpäivä ja naistenpäivä tulevat joka vuosi. Tämän lisäksi naiset löytävät 10 syytä lisää, miksi heitä tulisi hemmotella. Tie miehen sydämeen käy ehkä vatsan kautta, mutta tie naisen sydämeen käy ajatuksesta, kuinka paljon olet valmis hänen vuoksi tekemään. Lahjan valitseminen voi käydä vaikeaksi, varsinkin kun sama lahja ei kelpaa kahteen kertaan. Tämän takia tällä viikolla e-villellä autammekin miespuolisia asiakkaita valitsemaan täydelliset lahjat tyttöystäville ja vaimoille.

^BE40E40622E563B629A82690DD79A4FA8D9C512A9A80735576^pimgpsh_fullsize_distr

78 värin luomivärisetti

Meikkejä ei voi koskaan olla liikaa, ja tyttöystäväsi tietää sen. Tässä siis erinomainen lahjaidea naiselle joka tykkää tälläytyä. Tässä luomiväripaletissa on 78 väriä, joten sinun ei tarvitse edes tietää tyttöystäväsi lempiväriä, tai miettiä mikä väri sopii hänen ihon sävyynsä. Tämän tuotteen kaveriksi sopisi myös hyvin tämä meikkisivellinsetti.

10084-38959

Yksisarvistohvelit

Kylmät jalat ovat erityisesti naisten ongelma. Tässä onkin oiva ratkaisu, nimittäin söpöt yksisarvistossut, jotka saavat tyttöystäväsi kaveritkin kateellisiksi. Yksisarvisella on kiiltävä sarvi ja leveä hymy päällä, sekä pehmeä harja, joka tuntuu hyvältä jaloissa. Kukapa ei ilahtuisi tällaisesta lahjasta!

16660-75229

Polaroid kamera

Tällä polaroid kameralla voitte ikuistaa yhteiset hetkenne tyttöystäväsi kanssa. Kuvat saatte tietysti heti käyttöön, ja kokonsa ansiosta niitä voi laittaa esimerkiksi leikekirjaan. Polaroid kamera on hauska lahjaidea, oli syy lahjan antamiseen mikä tahansa. Filmiarkkeihin pystyy helposti kirjoittamaan tussilla kuvan päivämäärän. Muista myös filmiarkit, etteivät kuvat lopu kesken!

13481-60492

UV LED kynsiuuni

Tämä tuote toimii aivan mahtavana lahjana kynsienlaitosta kiinnostuneelle naiselle. Kaikki suomalaiset naiset tietävät, että kynsienlaitto Suomessa maksaa maltaita, joten miksi et ehdottaisi tyttöystävällesi, että tekee ne itse? Tämä upeasti muotoiltu kynsyíuuni kovattaa geelilakan kymmenessä sekunnissa. Lisäksi se on ekoystävällinen ja energiaa säästävä. Tämä kynsiuuni toimii hyvin myös varpaankynsille.

20196-89003

Kasvojenhoitolaite

Kasvojenhoitolaite sopii lahjaksi kaikenikäisille naisille, ihotyypistä riippumatta. Laitteesta löytyy 4 hyödyllistä ominaisuutta: mustapäiden poisto, kasvojen hieronta, pesusieni kasvojen puhdistusaineen kanssa käytettäväksi ja harja kuivaharjaamista varten. Telineen ansiosta osatkaan eivät katoa helposti. Tässä käytännöllinen lahja vaativaankin makuun!

6549-11639Syysterkuin

Ifi