kuvaa2

Kenellekään Suomessa asuvalle ei sysimustat syksyt tule yllätyksenä. Päivät lyhenevät ja illat pitenevät, jolloin pyöräilykin voi olla vaarallista. Pimeässä ajavaa pyöräilijää on vaikea joskus
huomata. Tänä vuonna e-ville on päättänyt ryhtyä taistelemaan tulevaa pimeyttä vastaan valoviikkojen muodossa. Valoviikkojen kunniaksi olemme laittaneet tarjoukseen huikeat määrät valoaiheisia tuotteita. Tämä lisäksi tuotetiimimme on pistänyt parastaan uutuustuotteisiin liittyen.

Tähän blogiin on nostettu viisi valotuotetta, jotka liittyvät pyöräilyyn ja jotka tavalla tai toisella erottuvat muista saman aihepiirin tuotteista.

1. Käytännöllinen

Tämä näppärä polkupyörän vilkku toimii napinpainalluksella, ilmoittaa tienkulkijoille suuntasi, ja varoittaa myös pyöräilijästä pimeillä teillä. Vilkkuvat valot on helppo huomata, ja on käytännöllinen lisä pyörävarustukseen. Vilkut kiinnitetään pyörän kahvoihin, josta ne on helppo laittaa myös päälle. Vesitiiviytensä ansiosta rankkasateetkin ovat huono tekosyy olla pyöräilemättä.

2. Upea

Jos haet pyörääsi turvallisuuden lisäksi näyttävyyttä, tämä tuote voi olla sinulle täydellinen hankinta. 32 kuvioinen pyörän vanteisiin kiinnitettävä LED valo, pistää kaveritkin kateudesta vihreiksi, eikä varmasti jää muiltakaan huomaamatta. Lisää näyttävyyttä saat, kun asetat valot sekä taka- että etupyörään

.

3. Edullinen

Pieneltä valomiekalta näyttävä, venttiilikorkki LED-valolla on edullinen vaihtoehto edelliseen ”upeaan” valoon. Pienen koon ei kannata kuitenkaan antaa hämätä, sillä liikkuessaan valojuova näyttää loistavalta. Tuotteesta löytyy neljää eri väliä. Valo kiinnitetään venttiiliaukkoon, ja on huomattavasti vaikeampi hävittää kuin tavalliset venttiililukot.

4. Suosittu

Arctic Mate F8 on suosittu monitoiminen pyöränvalo, joka halvan henkivakuutus toimintansa lisäksi toimii myös otsalamppuna. Lamppu on helppo kiinnittää pyörän tankoon, mutta myös irroittaminen on helppoa, joten voit helposti napata sen mukaasi, turvaan näpistelijöiltä. Kahden kirkkausasteen ansiosta valo toimii erinomaisesti riippumatta siitä kuinka synkkä tämä syksy on.

5. Hauska

Joidenkin mielestä tämä takavalo ei näytä sydämenmuotoiselta, mutta tavarantoimittajamme, on sitä mieltä, että tuote on sydämenmuotoinen, joten mekin e- villellä olemme sitä mieltä. Tuote on siinä mielessä turvallinen, että se ei jää keneltäkään huomaamatta, ja pyöränvalon tärkeys jää varmasti muidenkin pyöräilijöiden mieleen.

Iloisia syksyisiä pyöräilyreissuja!

T. e-villen tuotetiimi