Kesälomat lähestyy ja moni e-villen blogin lukijoista suuntaakin varmasti kesämökeille päin hieman pidemmäksi aikaa, joten päätimme listata jokaisen mökkiläisen viisi pakkohankintaa lomailuun, tai no.. pahimmassa tapauksessa myös töiden tekoon.

Mökkeilijän ostoslista:

 

Ainol PRO 4G

1. Ainol AX10PRO 4G –tabletti

Vaikka moni lähteekin mökille elektroniikkaa pakoon, niin lempisarjan uusin jakso on mukava kuitenkin katsoa astetta suuremmalta näytöltä ja mailin näpyttäminen kännykällä rassaa varmasti kenen tahansa hermoja. Ainol AX10Pro 4G-tabletti ja mini Bluetooth -näppäimistö on täydellinen kombo tätä varten, eikä täyden 4G-tuen ansiosta verkko katoa tabletista edes tiheimmässä metsikössä.

Tutustu tabletin teknisiin tietoihin tästä.

Aurinkopaneeli reppu

2. Reppu aurinkopaneelilla

Toisena ostoslistalla on viikon uutuustuote, aurinkopaneelilla varustettu reppu, joka on todella näppärä keksintö paljon ulkona liikuville. Kompaktiin 18 litran reppuun mahtuu juuri sopiva määrä tavaraa vaikkapa kalastusreissulle.

Aurinkopaneeliin myötä akutkaan eivät pääse loppumaan, sillä Suomen kesähän on tunnetusti yhtä auringonpaistetta. Irroitettavan virtapankin ja aurinkopaneelin ansiosta tyylikäs reppu käy myös arkiseen käyttöön.

Tutustu tarkemmin reppuun tästä.

Remax kaiutin

3. Remax M8 Bluetooth – kaiutin

Mökkinaapurit pitää saada aina tietenkin vähän kateellisiksi kylään kutsuttaessa. Remaxin jykevällä Bluetooth kaiuttimella tämä onnistuu takuuvarmasti, eikä jää epäselväksi kenen tontilta ne Suomi-iskelmät raikuvat aamusta iltaan :).

Kaiuttimen kaksi 10W elementtiä takaavat erinomaisen äänentoiston, laitteen pienestä koosta huolimatta. Kaiuttimessa on myöskin Bluetoothilla toimiva mikrofoni. Voit siis huoletta kuunnella musiikkia piknikillä ja vastata puheluihin, ilman että tarvitsee kaivella puhelinta esiin.

Lue lisää tästä!

 

Jabra Wave+

4. Jabra Wave+ Bluetooth 4.0 handsfree

Suuren suosion saanut Jabran Wave+ handsfree sopii kaikille mökkiläisille, joiden on lomasta huolimatta roikuttava puhelimessa jatkuvasti. Jopa 8 tunnin puheajan ansiosta Jabra voi olla koko päivän korvalla, eikä puhelinta tarvitse näprätä vartin välein.

Jabran miellyttävän kumipinnan ansiosta se sopii myös esimerkiksi terassilla, rannalla ja riippumatolla löhöilyyn :). Lue lisää tästä!

Artic Mate XL

5. Arctic Mate XL riippumatto hyttysverkolla

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, nimittäin Arctic Mate XL riippumatto hyttysverkolla. Voit loikoilla riippumatossa normaalisti, jolloin hyttysverkko on käännetty alaspäin ja itikoiden hyökätessä käännät vain maton toisinpäin, vetäiset hyttysverkon päällesi ja suljet vetoketjun perässä!

Arctic Mate riippumatto on kampanjatuotteena rajoitetun ajan ja alennuksen ansiosta se menee vieläpä verorajan alle, 21.95€!

Riippumatto pihalle, Ainolin tabletti syliin ja seuraamaan e-villen kesäkilpailuita Facebookista, siitä on loma tehty!

Koko e-villen tiimi toivottaa kaikille aurinkoista ja rentouttavaa mökkikesää!