Tässä tulee e-ville.comin TOP5-lahjaideat miehille, oli kyse sitten elämänkumppanista tahi kaverista. Tämä lista koskee nimenomaan niitä miehiä, joille kehtaa huumorilahjan ostaa, mutta joille arvokkaammat lahjat ovat kuin helmiä sioille 😉

Susibokserit: Itsevarmat ja au-naturellit.

TOP5-lahjaideat miehille_susibokserit

Tästä oiva lahja niille jässiköille, jotka ravaavat aina mahdollisuuden tullen alushousuissaan. Normaalisti kusenpolttamissa Prisman pikkareissa kulkeva herrasmies ei ole viihdyttävä näky, mutta e-villen susiboksereilla voi lisätä näyttävyyttä. Jos ei muuten niin ainakin kantajan omissa silmissä. Lahjaa ojentaessa on kuitenkin tärkeä muistuttaa, että toisin kuin normaalisti koiraeläimillä, boksereiden sudella olisi hyvä pitää nenänpää kuivana.

Tykkäsitkö lahjaideasta? Susibokserit e-ville.comissa

Tsekkaa myös Munahaukkabokserit, jos lahjottavassa uroksessa ei ole laumaeläimen vikaa.

Mahavyölaukku: Oluen ystävät ja sukkasandaalien käyttäjät

TOP5-lahjaideat miehille_mahavyölaukku

Kyllähän jokaisella itseään kunnioittavalla miehellä pitää röllykkä olla ja sen koko kertoo vain varallisuudesta! Mikäli lahjaa ollaan ostamassa rimppakintulle, voi hän kerrankin saada oman röllykän ja näyttää mieheltä! Tämä etureppu mukailee myös siinä mielessä todellisuutta, että sekin pingottuu, kun sen täyttää kaljalla.

Tykkäsitkö lahjaideasta? Etureppu / mahavyölaukku e-ville.comissa

WC-minigolf -setti: Vessojen asuttajat ja golfarit

TOP5-lahjaideat miehille_wc-minigolf

Tämä on niille, jotka voisivat tehdä osoitteenmuutoksen suoraan vessahuoneeseen. Kaikki me tunnemme niitä jätkiä, jotka viihtyvät vähintään puoli tuntia vessassa. Monet ovat nykyään puhelinriippuvaisia ja Aku Ankkakin tulee vain kerran viikossa, joten kunnon pakotietä kristillisellä täysistunnolla ei puhelimen näpräilystä ole. Paitsi ihkaoma WC-minigolf -setti, joka saa puhelimen pysymään taskussa. Pitää myös huolen siitä, että ainakin ylävartalo liikkuu, kun istunto venyy ja kaapeli ei ota loppuakseen. Lempinimellä ”paskaputteri” tunnettu setti sopii myös oivaksi lahjaksi golfin harrastajille!

Tykkäsitkö lahjaideasta? WC-Minigolf e-ville.comissa

Suihkugeelin & shampoon annostelija: Sinkkumiehet ja näpräilijät

TOP5-lahjaideat miehille_annostelija

Kun tunnet miehen, jonka kädet kaipaavat tekemistä. Tämä lahja ilahduttaa varmasti miehen kuin miehen! Jotkut tykkäävät näperrellä käsillään ja kasailla pienoismalleja, näpräillä elektroniikan kanssa tai väsätä linnunpönttöjä puusta. Tällaiset ihmiset aistivat maailmaa kosketuksen kautta ja heille tämä lahja on aistillisuuden multihuipentuma!

VAROITUS: Saattaa johtaa lattiakaivon tukkeutumiseen, joten putkenavaaja suihkutiloille on suositeltava kylkiäinen lahjalle.

Tykkäsitkö lahjaideasta? Suihkugeelin & shampoon annostelija e-ville.comissa

Deal With It -aurinkolasit: Miehille, jotka aina ovat tai luulevat olevansa oikeassa

TOP5-lahjaideat miehille_dealwithit

Kaikki tuntevat vähintään yhden miehen, joka on aina oikeassa. Heillä on jonkinlainen henkinen muuri, joka estää heitä olemasta väärässä. Näin ollen Deal With It -aurinkolasit he voivat laittaa päähänsä, kun he kokevat ottaneensa erävoiton väittelyssä. Toimii myös yleensä omaa etuaan ajaville päälliköille, jotka eivät välitä muista kuin itsestään ja haluavat näyttää sen!

Tykkäsitkö lahjaideasta? Deal With It -aurinkolasit e-ville.comissa