Uusi vuosi ja uudet lupaukset. Lupauksista yleisin sekä kuulluin on uusi terveellinen elämäntapa. Miksei ne pari ylimääräistä kiloakin voisi siinä samalla sulaa pois vyötäröltä. Halusimme tässä blogikirjoituksessa antaa hyviä tuotevinkkejä terveellisen elämäntavan ylläpitämiseen. 

1. Mittaa liikunnallisuuttasi aktiivisuusrannekkeella

blogi1

Painonpudotus perustuu yksinkertaisesti siihen että kulutetaan enemmän ja syödään vähemmän sekä terveellisemmin. Kuitenkin joskus saattaa välipalojen syönti unohtua sekä olisihan se kiva nähdä jotenkin, että kuinka pitkä lenkki tulikaan juostua sekä paljonko kaloreita oikein paloi liikunnan aikana. Lisäksi uni on myös tärkeä osa terveellistä elämää ja jo näiden tarpeiden vuoksi tosi tarkoitukseen osoittautuukin valikoimamme 3 suosittua aktiivisuusranneketta, CUBOT S1 GPS, LEMFO S2 sekä LEMFO L38i.

Aktiivisuusranneke ilmoittaa unenlaadun, askelmäärän, kalorikulutuksen sekä sykkeen. Joissakin rannekkeissa saat asetettua ilmoituksen, joka muistuttaa sinua syömään välipalasi. Liika löhöilykään ei ole hyväksi, joten esimerkiksi LEMFO L38i muistuttaa sinua välillä jopa liikkumaankin! Lue kirjoittamani kokonaisvaltainen arvostelu LEMFO L38i aktiivisuusrannekkeesta. 

Lisää älykelloja sekä rannekkeita löydät tästä.

2. Kilot karisevat parhaiten liikkumalla

blogi4

Tiesitkö, että jo puolen tunnin keskiraskaalla pyöräilyllä voit karistaa kaloreita noin 210! Pyöräily ei siis ole aivan turha urheilulaji. Samalla mieli kiittää raittiista ilmasta ja parannat elimistösi hapenottokykyä. Meiltä löytyykin pyöräilyyn einomaisesti sopiva 26″ Fatbike X-TREME polkupyörä, joka leveiden pyöriensä ansiosta pysyy maastossa kuin maastossa. Leveät pyörät saattavat hieman tehdä polkemisesta raskaampaa, mutta 21-vaihteisella vaihteistolla pystyt keventämään polkemista helposti.

Jos pyöräily ei kuitenkaan innosta vaan lenkkeily kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta, löytyy valikoimastamme tähänkin sopivat Li-Ning Smart -älylenkkarit, joiden hinta ei päätä huimaa! Lenkkareista löytyy sensori joka mittaa jokaisen askeleen tarkasti ja näin ollen saat vieläkin tarkempaa dataa omasta liikkumisestasi.

3. Musiikki pitää sinut liikkeessä

blogi2

Musiikki saa tunnetusti tanssijalan vipattamaan sekä tekee tylsästä tekemisestä hieman mukavampaa. Siivoaminen, kuten imurointi, on erinomaista hyötyliikuntaa ja mikäli tilaa olohuoneessa riittää, on parit tanssiliikkeet hyvä tapa liikkua sisätiloissa ilman tylsää hetkeä. Eikä tarvitse lähteä ulos juoksemaan! Kuitenkin niin tanssiessa kuin imuroidessakin langalliset kuulokkeet ovat erittäin ärsyttävät, sillä johdot ovat koko ajan tiellä, joten mikset hankkisi langattomia Bluedion kuulokkeita tai  QCY QY19 nappikuulokkeita. Mikäli tarvitset uintiin sopivan kuuntelulaitteen, löytyy valikoimastamme mp3-soittimella sekä radiolla varustettu Diel STREAM (IPX8).

Muihin langattomiin kuulokkeisiin pääset tästä.

4. Näy pimeällä

blogi3

Kaamos vallitsee vielä jokseenkin tähän vuodenaikaan, joten jos liikut ulkona liikenteessä juosten tai pyöräillen, niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan myös sopivat heijastimet ja valot, jotta sinut huomataan! Lenkkeillessä erinomaisiksi heijastimiksi osoittautuvat nämä lenkkareihin asetettavat valot sekä fläpsi LED-rannevalo. Pyöräilyyn puolestaan sopii vaikkapa tämä ”sydämen” muotoinen pyörän takavalo.

5. Muista kehonhuolto

blog

Lepo on myös tärkeä osa ja sidoksissa hyvin lujasti terveelliseen elämäntapaan. Ilman unta kun vaan ei jaksa liikkua sekä olla aktiivinen päivisin. Lisäksi kehonhuolto on erittäin tärkeää, jotta lihasjumeilta ja krampeilta säästyttäisiin. Esimerkiksi putkirulla on helppo väline joka avaa lihaksesi ja poistaa jumeja. Erittäin suosittu tuote urheilijoiden keskuudessa! Myöskin uusin tuotteemme Leravan Magic Touch lihasrentouttaja on erinomainen tuote liikkujalle.