Fidget Spinnerit, sormihyrrät tai pyörittimet. Miksi tahansa näitä vempaimia haluaakaan kutsua, niin spinnerit ovat tämän kevään ja kesän kuumin juttu ja uusia spinnerimalleja tulee markkinoille tasaisena virtana.

Näiden suosio on aiheuttanut sen, että sopivan kokoiset kuulalaakerit ovat olleet vaarassa loppua tyystin Kiinasta ja osien hinnat ovat nousseet moninkertaisiksi. Kävimme spinnereistä vastaavan tuotepäällikön kanssa tapaamassa useita toimittajia ja halusin tältä pohjalta koota tähän blogiin 5 siisteintä fidget-spinneriä.

Fidget-Spinnerit

Mikä on Fidget Spinner?

Spinneri on tavallisesti yhdellä tai useammalla kuulalaakerilla varustettu pyörivä vekotin, joka pyörii lähes kitkattoman laakerinsa ansiosta yhdellä pyöräytyksellä jopa useita minuutteja. Alun perin sormihyrrät on kehitetty avuksi autismista ja keskittymishäiriöistä kärsiville, sillä se tarjoaa sormille näperreltävää parantaen siten keskittymiskykyä. Pyöritin sopii hyvin myös toimistotyöhön ja itse olen esimerkiksi huomannut, että joitain tehtäviä suorittaessa tämä oikeasti tuntuisi parantavan keskittymiskykyä ja tarjoaa mielekästä näprättävää.

Jos haluat lukea lisää stressileluista, voit kurkata oheisen YLE:n artikkelin tai vaihtoehtoisesti lukea tuotepäällikkömme Jonin blogikirjoituksen aiheesta.

5. Lähes täydellisesti pyörivä shuriken spinneri

Spinni1

Tämä ei ole välttämättä ulkonäöltään kaikista siistein pyöritin e-villen valikoimissa, mutta se mitä tämä kolmilapainen kieputin menettää ulkonäössä, se voittaa laadussaan. Tarkkuusvalmisteiset ja kevyet osat tarjoavat ehkä kaupan parhaan pyörimänopeuden ja mikä parasta spinneri on verrattaen hiljainen. Pyörimisaikaa en ole mitannut, mutta kehtaisin väittää, että tämä pyörii helposti sen 5 minuuttia yhdellä spinnillä.

+ Huikea hinta-laatusuhde
+ Erittäin hyvä laakeri
+ Miellyttävä pyörittää

Katso tuote kaupassa.

4. Fidget Spinner kaiuttimella ja LED-valoilla

Spinneri LED-valolla

 

Tavallinen kolmilapainen spinneri ei ole juuri muuttunut ensimmäisistä versioistaan, kunnes tuotepäällikkömme kiikutti minulle käteen tämän pyörittimen. Jos tämän villisti vilkkuvat LED-valot eivät tee vaikutusta, niin viimeistään Bluetooth-yhteydellä toimiva kaiutin tekee sen varmasti! Voit siis popittaa ja nauttia samaan aikaan valoshowsta. Muuten tämä menisi ehdottomasti ylemmäs rankingissani, mutta kaiutin ja valot vievät hieman pois alkuperäistä ideaa keskittymiskyvyn parantamisesta, mutta toisaalta voihan kaiuttimesta soittaa vaikka miellyttävää meren kohinaa halutessaan.

+ Bluetooth-kaiutin
+ LED-valot
+ Hyvä spinni
– Kaiutinta ei saa päälle ilman valoja
– Ei välttämättä auta keskittymään

Katso tuote kaupassa.

3. Pääkallolla koristeltu sormihyrrä

Pääkallospinneri

Tuoreen hankintaretken ehdottomia helmiä on pääkallolla koristeltu sormihyrrä. Vaikka tämä ei välttämättä olisi itselläni ensimmäinen valinta, niin onhan tämä pirun siisti Fidget Spinner! Pyörittimen keskiö on pääkallo ja lapojen virkaa toimittaa ristiin kulkevat sääriluut. Tämä on vieläpä saatavilla joko kullan tai hopean värisenä.

+ Todella siisti design
+ Pyörii hyvin
Ei yhtä miellyttävä yhdellä kädellä kuin moni muu spinneri

Katso tuote kaupassa.

2. Puhelimeen kytkettävä Fidget Spinner

Fidget Spinner puhelimeen

Spinneri on kuin luotu yhdistettäväksi puhelinpidikkeisiin ja suojakuoriin ja nyt näitä on viimein ruvenut saapumaan markkinoille. Tämä näppärä kapistus yhdistää puhelintelineen ja sormihyrrän yhdeksi stressiä ja levottomuutta poistavaksi hyötykapistukseksi. Saat tämän avulla puhelimen pidettyä kätevästi pystyssä videoita katsoessasi tai voit junaa odottaessasi pyöritellä puhelimessa kiinni olevaa spinneriä. Tämän saa myös irti tarvittaessa irtoavan liimapinnan ansiosta.

+ Oikeasti hyödyllinen puhelintarvike
+ Kaksi kärpästä yhdellä spinnillä
+ Voi irroittaa ja kiinnittää uudelleen
– Ei välttämättä kestä jatkuvaa irroittelua ja uudelleenliimausta

Katso tuote kaupassa.

1. Rattailla varustettu Fidget Spinner

Fidget Spinner rattailla

Tämä on ehdottomasti valikoiman siistein spinneri ja tämä on ollut haussa jo jonkin aikaa. Spinneri koostuu neliön muotoon asetetuista yhdeksästä rattaasta. Keskiön pyöriminen saa kaikki rattaat myös pyörimään. Tämä on oikea näpertelijän unelma ja se saa sinut varmasti heti lumoihinsa. Itseni lisäksi tämä on myös spinnereistä vastaavan tuotepäällikön suosikki. Ehdoton suosittelu.

+ Maailman siistein spinneri nyt ja aina
+ Hypnoottisen hieno
+ Erinomainen hinta-laatusuhde
+ Hyvä rakenne
– Ei mitään huonoa

Katso tuote kaupassa.


Valikoimamme päivittyy säännöllisesti, joten kannattaa kurkata spinnereitä säännöllisin väliajoin. Saamme myös pian uuden erän pyörittimiä Suomi-varastolle, joten saat omasi parhaassa tapauksessa jopa samana päivänä. Kurkkaa koko valikoimamme täältä.