Oukitel on ollut jo vuosia yksi suosituimpia valmistajia verkkokauppamme valikoimassa, eikä syyttä! Monet metsästäjät, eräilijät, matkailijat, ”työmiehet” ja muut tarvitsevat puhelimiltaan pitkää akkukestoa tai veden- ja iskunkestävyyttä – näissä Oukitel on jo vuosia ollut edelläkävijä! Verkkokauppa e-ville.com ja Oukitel ovatkin olleet vuosia tiiviissä yhteistyössä mm. tuotekehityksen ja Pohjoismaiden brändityön osalta, sekä allekirjoittanut on Oukitelin edustajien kanssa juttusilla useita kertoja viikossa.

Oukitel yhteistyön kunniaksi haluaisinkin esitellä tämän hetken 5 suosituinta Oukitel-älypuhelinta sekä valmistajan viimeisimmän ja varmasti hyvin halutun uutuusmallin!

Oukitel WP10 5G – IP68-älypuhelin nykyaikaisimmilla ominaisuuksilla

Oukitelin lippulaivapuhelin, jossa kaikki ominaisuudet ovat viimeisen päälle, mutta huomionarvoisin ominaisuus on eittämättä supernopea 5G-yhteys. Siihen ei kuitenkaan pelkästään tarvitse tuudittautua, sillä WP10 5G-älypuhelimesta löytyy lukuisia muita erinomaisia ominaisuuksia ja puhelimen hintapointti voisi olla perusteltu jopa ilman 5G-yhteyttäkin!

Jos lähdetään liikkeelle silmää miellyttävistä ominaisuuksista, niin WP10:stä löytyy suuri 6,67 tuumainen FullHD+ tarkkuuden näyttö, josta kelpaa katsella Sonyn 48 megapikselin Ulta-Clear -takakameralla ja Samsungin 16 megapikselin selfie-kameralla otettuja kuvia! Rugged-puhelimille ensiluokkaiset näyttö ja kamerat ovat ehdottomasti miellyttävä lisä puhelimen omistajalle.

Konepellin alle kurkistaessa WP10 vedenkestävä 5G-älypuhelimen sisällä hyrskyttää tehokas MediaTekin Dimensity 800 -järjestelmäpiiri ryyditettynä 8-ydinprosessorilla, 8 gigatavun RAM-muistilla sekä tallennustilasta pitää huolen 128 gigatavun nopea Samsungin UFS2.1-tyypin muisti. Tähän päälle vielä valikoimamme 5G-puhelimien suurin 8000 milliampeeritunnin akku, joka kestää yhdellä latauksella muutaman päivän, sekä monille eräilijöille tärkeä neljän paikannusjärjestelmän kokoonpano pitävät huolen, että tarkka sijainti löytyy karttasovelluksessa.

WP10 on monen muun tässä blogissa mainitun puhelimen tavoin IP68-älypuhelin, eikä harmistu kolhuista tai veteen upottamisesta. Käytännöllisiä etuja tämän lisäksi on ohjelmoitavat Push-To-Talk-painike (PTT) ja SOS-painike, joita voi hyödyntää esim. Zello-sovelluksen kanssa, jotta puhelinta voi käyttää radiopuhelimen tavoin, tai painikkeet voi myös ohjelmoida esimerkiksi avaamaan kameran tai jonkin muun sovelluksen yhdellä napin painalluksella.

Oukitel WP10 lyhyesti:
– 5G-yhteys
– Tehokas järjestelmäpiiri
– Erinomaiset kamerat
– Isoin akku vrt. muut 5G-puhelimet
– Iso 6,67” FullHD-näyttö

Oukitel WP5 Pro – Huippuedullinen veden- ja iskunkestävä puhelin isolla akulla

Oukitel WP5 Pro on myydyin Oukitel-malli meillä ja maailmalla – ja ihan syystä! Edulliseen hintaan WP5 Pro:n ostaja saa kokonaisvaltaisesti hyvän puhelimen pitkällä akkukestolla, sillä vaikka WP5 Pro:ssa ei ole suurin akku milliampeeritunneissa mitattuna, niin keskimääräistä pienempi 5,5 tuuman ja HD+ tarkkuuden näyttö, sekä akkukestolle ystävällisempi hardware pitävät huolen siitä, että kovemmassakin käytössä akku kestää päiviä!

Oukitel WP5 Pro lyhyesti:
– Budjettiluokan hinta kokonaisvaltaisesti hyvälle puhelimelle!
– Erinomaisen pitkä akkukesto
– Kompakti koko

Oukitel WP12 – Edullinen, tyylikäs, sekä veden- ja iskunkestävä Android 11 -älypuhelin

Oukitel WP12 on maailman ensimmäinen Android 11 -käyttöjärjestelmän omaava veden- ja iskunkestävä älypuhelin! WP12 on hinta-laatusuhteeltaan varsin mainio, eikä sen hinta pääse lompakkoa juuri rasittamaan. Edullisen hinnan vastineeksi saa varsin kelvollisen ja tavallista rugged-puhelinta tyylikkäämmän älypuhelimen, josta löytyy myös ohjelmoitava PTT-painike sekä 3 paikannusjärjestelmää.

Oukitel WP12 lyhyesti:
– Android 11 -käyttöjärjestelmä
– Huippuedullinen hankinta
– Tyylikäs design

Oukitel WP7 (2021) – IP68-älypuhelin pimeänäkökameralla

Tässäpä ehkä Oukitel-valikoiman monipuolisin puhelin, josta löytyy myös reilusti potkua! Eniten huomiota Oukitel WP7:ssa herättävät tietysti infrapunalla toimiva pimeänäkökamera, sekä magneettiliitännällä helposti kiinnitettävät lisämoduulit – kirkas taskulamppumoduuli ja UV-valomoduuli (saatavana erikseen lisävarusteena). Näiden lisäksi rauta on heittämällä parempaa kastia ja takakameran virkaa toimittaa erinomainen Sonyn 48 megapikselin kamera. Akkukaan ei heti pääse loppumaan 8000 milliampeeritunnin kapasiteetin kanssa!

Oukitel WP7 (2021) lyhyesti:
– Pimeänäkökamera
– Magneetilla kiinnittyvät lisämoduulit
– Tehokas hardware
– Kärkipään kamerat

Oukitel K15 Plus – Budjettiluokan älypuhelin isolla 10000mAh akulla

Oukitelin puhelimista suosituimmat ovat olleet kautta historian isoakkuiset ja/tai veden- ja iskunkestävät puhelimet – Oukitel K15 Plus on edeltävää sorttia ja siitä löytyy jytky 10000 milliampeeritunnin akku, joka on optimoitu kestämään pitkään! Huippuedullinen 10000mAh-akulla varustettu puhelin on viimeisimpiä julkaisuja Oukitelilta, ja sen kysyntä on jo vuosien takaa suosittujen K10000-mallien tapaan suurta – ihan syystä. Nopealla 18W latauksella iso akku latautuu sutjakasti ja akussa riittää mukavasti virtaa ladata myös muita laitteita Reverse Charging -toiminnon avulla.

Oukitel K15 Plus lyhyesti:
– Jytky 10000mAh akku
– Reverse Charging
– Iso 6,52” näyttö
– Huippuhalpa hinta

Oukitel WP9 – IP68-älypuhelin, jolla ei ole heikkouksia

Vasta julkaistu Oukitel WP9 on hintatietoisen kuluttajan mieltä lämmittävä kokonaisvaltainen paketti ilman ylimääräisiä krumeluureja, mutta myös ilman heikkouksia. WP9 on suurinpiirtein paranneltu versio WP5 Pro:sta hinnan pysyessä silti erittäin kilpailukykyisenä ja korkeaa kysyntää olikin helppo odottaa. Oukitel WP9:n konepellin alta löytyy hyvin tehoja, sen 8000mAh akku jaksaa yhdellä latauksella helposti muutaman päivän peruskäytössä ja 16MP kolmoistakakameralla napsii varsin mukiinmeneviä kuvia. Siitä löytyy luonnollisesti 4 paikannusjärjestelmää ja ohjelmoitavat PTT- ja SOS-painikkeet.

Oukitel WP9 lyhyesti:
– Kokonaisvaltaisesti laadukkailla ominaisuuksilla varustettu IP68-älypuhelin
– Paremman keskiluokan rauta
– Iso 8000mAh akku
– 4 paikannusjärjestelmää
– PTT- ja SOS-painikkeet

Käy kurkkaamassa valikoimamme kuumimmat Oukitel-tuotteet täältä!