Huom. Teksti sisältää paljon hehkutusta ja huutomerkkejä, mutta kaikki on täyttä asiaa! Käyn tässä blogissa läpi kesän 2017 siisteimmät tuotteet ja nämä kun hommaat, saat kesästäsi aivan paljon enemmän irti. Päätarkoituksena on siis, että SINÄ nautit kesästäsi! 😉 Tuotteet ovat satunnaisessa järjestyksessä, eikä näistä voi sanoa mikä on paras tuote, sillä kaikki ovat selvästi vimpan päälle vehkeitä!

Radio-ohjattavat autot, jotka kulkevat jopa 50km/h

Kauppamme radio-ohjattavat saivat piristystä, kun vauhdikas tuotepäällikkömme Alex lisäsi valikoimaan juuri ison kasan erilaisia radio-ohjattavia autoja! Jotkut näistä mahtavista ”leluista” kulkevat nelivedon avulla jopa 50km/h! Autoissa on nailonseoksesta valmistetut rungot, eivätkä siis ole solmussa ensimmäisen ajokerran jälkeen – toisin kuin muoviset halpahallista ostetut romut! Näitä autoja katsellessa tietää, ettei ole ikinä liian vanha leikkimään tällaisilla! Minä ainakin haluan tällaisen ja valintani on ehdottomasti REMO Monster Truck 1/8 harjaton RC-auto! (Kuvassa oikealla ylhäällä komeileva monsteri) Siis huhhuh!

Fatbike – Pyörä 4″ renkailla

26″ Fatbike X-TREME on ehdottomasti kauppamme suosituimpia kesätuotteita, sillä vastaavanlaiset fatbiket maksavat muualla maltaita ja hinta voi olla jopa tuplaten. Fatbikessa on 4” paksut renkaat, ergonomisesti muotoiltu runko, makeat ja tehokkaat levyjarrut, säädettävät hydrauliset etujouset ja paljon muuta! Fatbiken mukana tulee myös lokasuojat. Eikä Fatbike ole pelkästään kesäkäyttöön, sillä paksut renkaat purevat myös lumeen. Samalla kun kävin linjaamassa tehtaalle, että pyörät on valmistettava viimeisen päälle osista, valitsin samalla myös muita polkupyörämalleja. Valikoimasta löytyy myös pienemmille sopiva 20″ X-TREME Mini Fatbike (yläkuvassa oikealla), joka on myös erittäin päheä, kuten nämä alla olevat pyörät! Vaikka Fatbiken hinta ei päätä huimaa, voit sen ostaa myös Klarna-osamaksulla.

Sähköpyörät nyt e-villestä

Uutuutena kaupassamme ja Suomessa suosiota keränneet sähköpyörät. Allekirjoittanut kävi tehtaalla linjaamassa pyöriin kaikki parhaat mahdolliset osat kuten X-TREME:lläkin, koska romuja Suomen markkinoilta saa jo ennestäänkin. Laitteet ovat siis viimeisen päälle! Sähköpyörän akku on LG:n käsialaa ja yhdellä latauksella voit polkea jopa 40-60km. Saatavilla neljä erilaista mallia, josta löytyy fillari kaikenkokoisille ja kaikenlaiseen käyttöön. Kaikkein ärjyin on kuitenkin sähköinen fatbike! Kyllä lähtee!

Sähköpotkulauta & Tasapainoskootterit

Tuotevalikoimamme sähköisten kulkuneuvojen osalta ei rajoitu pelkästään pyöriin, vaan meiltä löytyy myös hoverboardit sekä muut sähkökulkuneuvot. e-Drift hoverboard 6.5″ on todella suosittu ja arvostelujen mukaan asiakkaat ovat olleet myös tyytyväisiä. Lue arvostelut ja hommaa tästä hoverboard halvalla, sillä e-Drift 6.5″ on Suomen halvin tasapainoskootteri! Halpa hinta ei tarkoita kuitenkaan huonoa laatua, vaan kaikissa sähkökulkuneuvoissa on huippulaadukkaat ja paloturvalliset akut. Hoverboard lähtee Suomi-varastoltamme ja saat sen 1-3 päivässä! 

Uutuutena kaupassa e-Scooter lite -sähköpotkulauta, joka menee tarvittaessa kasaan sekä kulkee todella kevyesti ja itse potkulauta painaa vain 8kg! Todella kätevä kulkuneuvo kaupunkiin ja hyville asfalttiteille. Puhkeamattomat 5” renkaat, todella makea takavanne, valaistu LCD-näyttö, kirkas LED-ajovalo jne jne. Tätäkään ei voi hehkuttaa tarpeeksi. Sanottakoon vielä, että nämä sähköpotkulaudat myydään hetkessä pois, sillä hinta on aivan naurettavan alhainen. Ole siis nopea!

Uutena hoverboardina valikoimassa vähän järeämpi versio: e-Drift OFF ROAD hoverboard 8.5″ renkailla, josta tasapainoskootteri.info teki jutun sivuilleen antaen tuotteen keskiarvosanaksi 4.7!

Lue juttu täältä: Koeajo: E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5″ Tasapainoskootteri

Katso alta tasapainoskootteri.infon kuvaama unboxaus-video:

Jos OFF ROAD-malli ei ole mieleesi, on sama sivu testannut myös todella suositun e-Drift 8″ hoverboardin, saaden asiantuntijan toimesta kokonaisarvosanaksi 4.5!

Tronsmart T2 Bluetooth-kaiutin

Mikäs se sellainen puisto- / rantahengailukeikka, tai piknik on, jos ei ole musiikkia mukana luomassa tunnelmaa? No siis todellakin on oltava Bluetooth-kaiutin mukana, kun lähtee ulos viettämään aikaa – Tronsmart T2 Bluetooth-kaiutin on tuotepäällikön valinta kesän kaiuttimeksi ja asiakkaiden tuotearvostelut kertovat myös, ettei kyseessä ole mikään lelu. Hyvänä plussana IPX56-suojaus & 12 tunnin akkukesto. Kun paritat kaksi kaiutinta – saat stereoäänen ja hyvän äänenlaadun ansiosta pari T2:sta toimii vaikka kotikaiuttimista. BOOM! Kaiutin sopii myös tietokoneeseen. 

Lue lisää tuotteesta: Tronsmart T2 Bluetooth-kaiutin

Kahden hengen riippumatto

Riippumatto on kesän ehdoton varuste mökille, retkeilyyn, maailmanympäryysmatkalle, festareille, partsille, taka- & etupihalle! Hammock on valmistettu laskuvarjokankaasta, se menee pieneen tilaan, eikä paina juuri mitään. Riippumattojen sivussa on tasku, jossa voit hyvin säilyttää kuumana kesäpäivänä vaikka vesipulloa, eli siis olutpurkkia. 😉 Arvostelut puhukoon puolestaan! Ja arvatkaas mitä – Tämä on Suomen halvin laskuvarjokankaasta valmistettu riippumatto kahdelle!

Valittavissa on myös toisenlainen versio vähän vaativampaan käyttöön – Arctic Mate XL riippumatto hyttyssuojalla. Harmittaako kesän ärsyttävimmät inisijät (en tarkoita tyttöystävääsi tai vaimoasi), eli itikat ja muut pörriäiset. No ei hätää, sillä tässä mallissa on hyttysverkko. Ota reissuun mukaan, niin voit nukkua miljoonan tähden hotellissa ja halvalla!

HUOM! Tuote on nyt kesäkuun ajan tarjouksessa huippuhintaan 24,95€ tai Suomi-varastolta 29,95€ (vain nopeimmille)!

Flingi itsestään aukeava 4-5 hengen pop-up -teltta

Telttailu on mukavaa, mutta teltan kasaamisesta ei tykkää kukaan! Vaeltaessa on ajoitettava päivän ohjelma tarkasti, että varmasti on aikaa laittaa teltta pystyyn illalla. Ärsyttävää. Vai tuletko festareille myöhässä ja pienessä maistissa, niin teltan pystyttäminen on mahdoton tehtävä? Hehe. Jos omistat Flingin, ei tarvitse näistä asioista stressata! Otat teltan pois säilytyspussista, heität sen ilmaan ja kiilaat kulmat maahan kiinni SKÄDÄM – on telttasi pystyssä alle minuutissa! Alla esittelyvideo, kun erikoismiehemme Teemu näyttää Flingin kasaamisen ja purkamisen.

Tutustu tarkemmin tuotteeseen: Flingi itsestään aukeava pop-up -teltta 4-5h

Flingi Air Ilmasohva

Tässä se taas on! Riippumaton kanssa kesän rennoimman tuotteen tittelistä taisteleva, viime vuoden hittituote: Ilmasohva! Tämä on riippumaton tavoin aivan ehdoton lisävaruste festareille, takapihalle sekä matkalle, mutta tämä on aivan omiaan rannalla, johon riippumattoa on hieman hankala pystyttää… Ilmasohvan täyttö on helppoa, haukkaat ilmaa sisälle, rullaat sen kiinni ja näin sinulla on mukava sohva muutamassa sekunnissa! Varoitus rantakeikkoja varten: Tähän on helppo nukahtaa ja siten myös voit palaa auringossa. Kokemuksen ääni…

Katso tuote kaupastamme: Flingi Air Ilmasohva

  • Tämä mahtavuus on nyt kesäkuun ajan tarjouksessa vain 19,95€!

Erittäin maukasta ja aurinkoista kesää toivottaen koko e-villen tiimi