Ville Santikko arvosteli viime viikolla Diel SJ5000 Wifi HD Action kameran. Nyt vuorossa on GoPro taivuteltava tuki, jolla saat actionkameran kiinnitettyä näppärästi lähes mihin vain. Tuote on yhteensopiva ainakin GoPro Hero:n (mallit 2, 3, 3+ ja 4) sekä SJ4000 ja SJ5000 -kameroiden kanssa. Katso jutun havainnollistavat kuvat ja videoanalyysi.

Kuvaamisen tärkein apuväline

Ikinä en lähde minnekkään kuvaamaan ilman tätä.

Viitisen vuotta pienen kameran kanssa kuvailtuani, vihdoin tajusin etsiä jotain muutakin tapaa kiinnittää kameraa, kuin tarrat tai putkikiinnitykset.
Tämä kapistus tuntui ensiksi turhakkeelta, mutta siitä on tullut tärkein varuste kuvausreissuillani. Ikinä en lähde minnekkään kuvaamaan ilman tätä.

Tällä saa actionkameran hyvin kiinnitettyä kirjaimellisesti ihan mihin vain!

Tämä on kiistatta paras ostos ikinä, siksi tekstin tuottamisen sijaan, suosittelen katsomaan videon, minkä tein tuotteesta ja eritoten esimerkkikuvat, missä olen käyttänyt tätä tukea. Tällä saa actionkameran hyvin kiinnitettyä kirjaimellisesti ihan mihin vain!

 

Katso alta videoarvostelu.

Jos pitäisi valita kaikista jalustoista se, millä on paras hinta/laatu -suhde ja käytettävyys, niin tämä GoPro taivuteltava tuki menee varmasti kärkikastiin.

Plussaa:
+ Kaikki

Miinusta:
Voisi olla pidempi varsi

Takuu:
6 kuukauden

Tästä tutustumaan tuotteeseen verkkokaupan puolella: GoPro taivuteltava tuki

-Ville Santikko