joulumaa

Jarno on e-villen luottotonttu, joka matkustaa Rovaniemelle tapaamaan Joulupukkia. Jarnon matka alkaa Turusta, jossa hän pakkaa mukaansa yksiolkaimiseen reppuun matkalla tarvittavat välineet. Jarno on kuvaavaa sorttia, joten koko matka on saatava videolle, tämän hoitaa Jarnon upouusi SJCAM SJ5000X.

Jarno saapuu Turun rautatieasemalle, jossa hän törmää ystäväänsä päätonttuun Villeen. Jarno unohti ladata puhelimensa kotona, joten Ville antaa Jarnolle VINSIC Terminator QC3.0 varavirtalähteen. Jarno kiittää Villeä ja jatkaa matkaa junalle. Junassa Jarno saa vihdoin ladattua Norris K3 taktisen puhelimensa, ja soittaa äidille toivottaakseen hyvät joulut.

Jarnolla on kurkku hieman käheänä, joten vastapäätä istuva herrasmiestonttu Jukka kaivoi taktisesta vyölaukustaan Sisu-pastilleja, ja ojensi ne Jarnolle. Pitkästä matkasta huolimatta, aika kului kuin siivellä, kun Jarno sai katsella elokuvia Onda oBook 10.1” Windows 10- tabletista. Hänen uuden varavirtalähteensä ansiosta akkukaan ei päässyt loppumaan matkan aikana.

Muutaman tunnin matkustamisen jälkeen Jarno saapui Oulun rautatieasemalle. Hän käveli parkkipaikalle, jossa oli pimeää, ja vaikea nähdä eteensä. Jarno päätti istahtaa hetkeksi ja otti reppujakkaransa esiin. Jarno näki valon tulevan häntä kohti, ja jäi odottamaan. Sehän oli hänen ystävänsä tuotetonttu Pasi zoomi otsalamppunsa kanssa! Pasi kertoi Jarnolle, että hänen Honda Civicissään oli jotain häikkää, ja Jarno sai idean. Jarno otti yksiolkaimisesta repustaan Vpecker vikakoodinlukijan ja ojensi sen Pasille. ”Eiköhän oteta selvää, mikä autossa on vikana” Jarno tokaisi. Pojat peuhasivat auton parissa. Auton korjauksessa tarvittiin vielä 72 hampainen räikkä kiintoavain, joka Jarnolta onneksi löytyi takataskusta.

Kiitoksena auton korjaus avusta, Pasi tarjosi Jarnolle kyydin Oulusta Rovaniemelle. Matka oli pitkä, ja tie oli pimeä, mutta ei hätää! Pasilla oli LED-lisävalot, jotka valaisi poikien matkan pohjoiseen.

Lopulta Jarno pääsi kuin pääsikin Rovaniemelle. Hän pisti Kat Cheung solmion kaulaan, ja lähti Joulupukin kylään toimittamaan neljän kameran verkkovideotallenninta tontuille, jotka epäilivät jo pidemmän aikaa Joulupukin pitäneen liiankin hauskaa huippunopealla RC maastoautolla.

 

Näin mutkattomasti sinunkin matkasi voi sujua e-villen tarjoamien tuotteiden avulla.

Äijämäistä joulun odotusta toivottaa koko e-villen tiimi!