Ulefone on yksi e-villen suosikkivalmistajista veden- ja iskunkestävien älypuhelinten saralla ja sen puhelimet soveltuvat erityisen hyvin työmaalle kestävyytensä ja ominaisuuksiensa ansiosta. Ulefone tunnetaan laadukkaista ja viimeisen päälle testatuista malleistaan. Vaikka valmistajan puhelimet ovat harvoin ominaisuuksillaan yhtä rohkeita, kuin esimerkiksi valmistajan kilpailijoilla, Oukitelilla ja Blackviewillä, myös ne ovat suunniteltu todella rankkaan käyttöön ja armottomiin olosuhteisiin. Tämä puhelin ei sovellu vellihousuille!

Nyt Ulefone on tuonut markkinoille uuden Armor 6 -älypuhelimen, joka pistää kilpailijoilleen kovan haasteen uusilla ja jännittävillä ominaisuuksillaan. Armor 6 on erityisesti eräilyyn ja työmaakäyttöön suunniteltu puhelin jonka monet esiasennetut sovellukset tekevät siitä varsin käytännöllisen puhelimen.

Monipuoliset sovellukset

Armor 6:ssa on erinomainen määrä erilaisia sovelluksia, jotka käyttävät hyväkseen puhelimen useita eri sensoreita. Ilmanpaine- ja korkeusmittari mittaa etäisyyttä merenpinnasta. Elektroninen vatupassi avustaa työmaalla ja kulmamittari helpottaa kulmien mittausta. Puhelimessa on myös erikoisuutena ultraviolettisäteilyä mittaava sensori, joka voi olla hyödyllinen jos haluaa välttää auringossa palamisen.

Armor 6:n esiasennettuja mittarisovelluksia

Kestävyyttä monella eri rintamalla

Puhelin kestää sekä IP68-, että IP69K-standardien mukaisesti vettä, pölyä ja painetta. Tämä tarkoittaa, että se kestää myös astetta kovempia olosuhteita esimerkiksi työmaalla. Puhelimen runkoa on kovennettu muovilla ja magnesiumseoksella, joten se kestää paremmin myös pudottelua ja kovia iskuja antaen laitteelle myös erinomaisen ulkonäön ja tuntuman käteen. Luonnollisesti näyttö tai esimerkiksi kameran linssi eivät silti ihan mitä tahansa kestä, joten tuhoutumattomaksi ei tätäkään puhelinta ole vielä saatu. Puhelimessa on myös nyttemmin rugged-puhelimissa suosituksi tullut amerikkalaisen MIL-STD-810G mukainen kestävyys, mm. 1,2 metrin pudotusta ja alhaista ilmanpainetta vastaan.

Veden- ja iskunkestävän Armor 6:n yksityiskohtia

Erinomaiset komponentit

Puhelimessa on myös luokassaan loistavat sisukset. Mediatek P60 on Mediatekin huippuluokan tehoprosessori, joka pistää Armor 6:n kilpailijat, kuten Blackview BV9500:n kalpeaksi. Myös 6Gb muistia ja 128Gb tallennustilaa hakevat vertaistaan tässä hintaluokassa, joten useiden kuormittavien sovellusten samanaikainen käyttö ei ole ongelma. Puhelimessa on myös runsaasti muita erinomaisia omanisuuksia aina Qi-sertifioidusta 10W langattomasta latauksesta FaceID-kasvolukitukseen.

Puhelimessa on myös varsin kelvolliset kamerat, joista takana oleva tuplakamera sai aikaan varsin hyvän bokeh-efektin – Tuplakameroiden onnistunut toteuttaminen on perinteisesti ollut näille pienemmille kiinalaisille älypuhelinvalmistajille usein ongelmallista. Ei kamerassa silti toki edelleenkään päästä esimerkiksi Xiaomin tai Samsungin tasolle kuvien laadussa.

Katso lisää teknisiä tietoja ja hanki omasi: Ulefone Armor 6