Kuulokevalinnoissani olen yleensä suosinut isoja umpinaisia kuulokkeita (JBL E45BT yms.) nappikuulokkeiden sijasta. Isompi koko on tarjonnut muhkeamman basson ja muutenkin tarkemman äänen. Omat korvani ovat olleet myös vastahakoiset nappikuulokkeille, eivätkä ne ole kunnolla pysyneet paikoillaan korvissani. Kuitenkin tällä kertaa olen ilokseni väärässä! Nämä QCY M1 Pro nappikuulokkeet ovat nimittäin aivan loistavat.

Äänenlaatu & mikrofoni

Äänenlaatu on yhtä mainio kuin JBL E45BT kuulokkeissa. Basso on muhkea ja selkeä sekä ääni on muutenkin erittäin kirkas. Oma musiikkimakuni on hyvin laaja ja kaikki genret kuulostavat hyvältä ja selkeältä. Teknon basso uppoaa luihin ja ytimiin, sekä heavymetallin kitarasoolot menevät kirkkaana suoraan sieluun asti.

Kuulokkeiden mikrofoni on myös laadukas ja selkeä, käytän sitä itse päivittäin puheluiden yhteydessä.

Käytännöllisyys & tyyli

Kuulokkeet istuvat korvaani mukavasti eivätkä putoa päästä edes rankemmassa salitreenissä tai lenkillä juostessa, tämä on useasti testattu. Kuulokkeet pysyvät hyvin päässäni myös työskennellessäni rakennustyömaalla, testattu tämäkin. Mukana tulevat useat eri kokoiset vaihtopäät, joista omaan korvaan löytyy varmasti se oikea koko.

Kuulokkeiden magneettikiinnitysmekanismi on oikein näppärä ja käytännöllinen. Kun kuulokkeet ovat magneetilla kiinni toisissaan ovat ne silloin pois päältä ja kuulokkeet aktivoituvat kun magneetit irtoavat toisistaan. Ei tarvitse painella nappeja, jotta laite käynnistyy tai sammuu. Lisäksi kuulokkeiden ulkoasu on mielestäni oikein tyylikäs.

Akkukesto & lataus

Akun kesto on hyvä. Yhdellä latauksella kuuntelee noin 8 tuntia yhtä soittoa ja akku latautuu nopeasti täyteen. Tyhjä akku on täynnä noin 1-2 tunnin lataamisen jälkeen, riippuen laturista.

Kaiken lisäksi QCY M1 Pro kuulokkeet ovat vielä naurettavan halvat.
Hinta- & laatusuhde 6/5