Me e-villellä pidämme todella paljon erilaisista elektroniikkatuotteista (olemmehan suurimmaksi osaksi suuntauduttukin elektroniikkaan). Musiikki on myös hyvin lähellä sydäntä ja tämä on yhtenä syynä tällä viikolla järjestettyyn Audioviikko-kampanjaan, jossa on tarjouksessa kauppamme 100 tykeintä audiotuotetta. Lasketaan elektroniikka + audio yhteen, niin saatiinkin aikaan täyttä magiikkaa!

Tässä teille hyvät ja ihanat asiakkaamme Audioviikon TOP 5 uutuustuotteet:

1MORE H1707 Hi-Res sankakuulokkeet

Pitkän pohdiskelun jälkeen tulimme yhteistuumin siihen tulokseen, että musiikinkuuntelu toimistolla on kivaa ja oikeastaan välttämätöntä. Vielä kivempaa on, kun muiden ei tarvitse yrittää kuunnella omia ajatuksiaan toisten kuulokkeiden melun yli. Jengi brainstormaa tulevia kamppiksia, hilluu ympäri toimistoa, huutelee miten sattuu ja siinä samalla ramppaa kiinalaisia lähettejä tuomassa uusia sampleja kokoajan toimistolle. Eli jos haluat keskittyä tässä sirkuksessa, on oltava hyvät kuulokkeet!  Ja tässä onkin sellaiset kuulokkeet, jotka ovat ylitse kaikkien muiden!

Uudet 1MORE-sankakuulokkeet, joissa on loistava äänenlaatu takaa sinulle hyvät pärinät, mitä ikinä sitten posotatkaan korvahermoillesi. Erittäin mukavan tuntuiset ja tyylikkäät kuulokkeet ovat todellinen haastaja muille merkkikuulokkeille.

Meidän pitkien ja kansainvälisten tutkimuksiemme mukaan ihmiset tykkäävät kuunnella hyvälaatuista musiikkia. Tämän takia meidän on helppo suositella näitä kuulokkeita. Hi-Res -merkintä on annettu tälle mahtavalle kokoonpanolle ja tämän takana on itse Luca Bignardi.

Nyt voit lopettaa niiden kunnollisten kuulokkeiden etsinnän. Jos tähän asti olet jo lukenut, on turha kääntyä takaisin. 1MOREt korville ja uuteen maailmaan, MARS! Kyllä lähtee! 

Saatavilla on myös hieman erilainen versio samalta valmistajalta, 1MORE MK802 Bluetooth-kuulokkeet, jossa ei ole johdot sotkemassa musisointuja! Kannattaa tsekata!

Tronsmart T2 Bluetooth-kaiutin IPX56-suojattu


Mukavasti aurinko alkaa jo lämmittämään ja ulkona on mukava harrastaa ja touhuta. Mitä sieltä hiljaiselta frisbeegolfkentältä oikein puuttuu? No musiikki tietenkin!

Hätääntyä ei missään nimessä kannata, koska voit tilata Tronsmartin Bluetooth-kaiuttimen. Kun se yllättävä sadekuuro piiskaa tavaroita ja kiekko lentää lampeen, niin ei tarvitse kuin kääntää volyymiä vähän kovemalle ja antaa kiukun poistua tanssimalla. Tämä kautinhan ei pienestä sateesta tai frisbeekiekon kolhusta hätkähdä. Ei tarvitse juosta karkuun, kun tilanne näyttää eskaloitumisen merkkejä.

Tässäkään tilanteessa koolla ei ole väliä. Pieni ja pippurinen Tronsmart T2 näyttää isommilleen hyvää mallia äänenlaadussa ja sen kovuudessa. Älä siis anna koon hämätä! Ja mikä parasta, voit yhdistää kaksi kaiutinta toisiinsa & puhelimeesi ja luukuttaa musiikkia vieläkin terävämmin!

Tronsmartin mahtava ominaisuus on myös, että voit upottaa 32GB muistikortin täynnä musiikkia ja popittaa sen kautta. Suosittelemme tuotetta lämpimästi henkilöille, jotka tykkäävät kovasta toiminnasta ja haluavat musiikin säestävän sitä. Ulkonäkönsä ja suosituskyvyn ansiosta sopii se myös sisätiloihin. 🙂

QCY QY19 langattomat nappikuulokkeet äänieristyksellä


Ainoa asia mikä langallisissa nappikuulokkeissa ärsyttää on….. Kyllä kyllä, NE AINA TIELLÄ OLEVAT JOHDOT! Onneksi me olemme erittäin hyvin kartalla myös tässäkin asiassa. Langattomat kuulokkeet ovat hyvin kalliita, vai ovatko? Kaikkien edun mukaisesti, olemme löytäneet niin sanotusti kustannustehokkaat nappikuulokkeet, jotka tuottavat musiikkia korvillesi. Ja millä äänenlaadulla!

Mikä olisikaan mukavampaa, kuin pistellä menemään ja nauttia elämästä ilman, että sotkeutuu joka paikkaan, kun yrittää lähettää viestiä kaverilleen. Ehkä ei ihan näin, mutta kuitenkin. Musiikista nauttivan elämä on vaan helpompaa ilman johtoja! Näihin QCY QY19 Bluetooth-kuulokkeisiin on lisätty myös niin sanottu ”evä”. Tämä tukee kuuloketta korvassasi ja pitää sen paremmin paikoillaan kovemmassakin vauhdissa. Täydellinen lisä aktiiviselle persoonalle, kuka etsii kuulokkeita salille, juoksuun tai mihin tahansa urheiluun. Plussaa tähän myös IPX4-suojausluokitus, eli hikipisarat eivät menoa haittaa.

Niin edulliset nämä ovat, että kannattaa hankkia usealle asukokonaisuudelle sopiva väri. Voi illalla iskeä vähän tummempaa korviin, eikä halua limen vihreiden kuulokkeiden helottavan päässä. Kuten kuvasta näkyy, kuulokkeita on saatavilla monessa eri värissä. Eivätkä ole pelkästään urheiluun tarkoitetut kuulokkeet, sillä ovat niin hyvännäköiset, että menevät hyvin ihan arkipäiväisessä käytössä.

Äänenlaatu on erittäin hyvä tähän hintaan nähden (huutomerkki). Edellinen malli QCY QY8 oli huippumenestys ja tämä on paranneltu versio siitä, eli laadulta ei voi välttyäpälttyä. Käy vaikka kurkkaamassa asiakkaiden kommentit edellisestä mallista. Laitahan korvat koreaksi niinkuin e-villen pooppookin. Muunmuassa tuotetiimin vetäjä Lasse ihastui näihin kuulokkeisiin ja anasti nämä itselleen treenikäyttöön. Ja kyseessä on siis kaveri, joka arvostaa laatua!

Hyvännäköiset, miellyttävät päässä, mehevä äänentoisto, kestävät ja hyvät ominaisuudet. Mitä muuta tarvitset kuulokkeilta..? Ja tottakai e-villemäiseen tyyliin, edullisesti! 😉

Autosoitin 7” kosketusnäytöllä 2DIN

Lapset tai kaverit pitävät meteliä, etkä pysty keskittymään ajamiseen. No äläpä hättäile! Hymyile nätisti ja laita elokuvan pyörimään 7” kosketusnäytöltä ja tilanne rauhoittuu. Ja kyseessä on siis Suomen halvin 7″ kosketusnäytöllinen autosoitin!

Mikä on parempi, kuin 5 tuuman näyttö? No tottakai 7 tuuman näyttö. Näet, joten kuulet myös paremmin. Voit yhdistää puhelimesi tai musiikkisoittimesi Bluetoothin kautta ja laittaa kanssamatkustajat koko matkan kestävään transsiin. Etupaneeliin voit myös 3.5mm AUX-liittimen kautta yhdistää musiikkisoittimen. Tässä autosoittimessa yhdistyvät niin käytännöllisyys kuin tyylikkyys. 

Soittimesta löytyy myös sisäänrakennettu mediasoitin. Voit työntää laitteeseen sisälle joko MicroSD-muistikortin tai USB-tikun ja sitä kautta katsella leffoja. USB-portin kautta onnistuu myös erillisten laitteiden lataaminen. Kyseessä on siis todella kätevä kokonaisuus, ja millä hinnalla, huhhuh!

Suomalaisethan ovat tunnetusti maailman parhaita ajajia. Tämän soittimen avulla voimme pitää tästä tittelistä vielä helpommin kiinni. Liität vain peruutuskameran ja voit seurata pakitustasi livekuvantarkasti.

FX-Audio Hi-Fi Bluetooth vastaanotin/vahvistin aptX tuella

Musiikin laatu on niin hyvin tärkeä asia. Olemme jo pitkään e-villellä taistelleet huonolaatuista musiikkia vastaan. Nyt meillä on mahtavia uutisia asiakkaillemme, joilta jo löytyy hyvät ja kalliit laitteet, mutta silti laatu vähän uupuu.
FX-Audio Hi-fi Bluetooth vastaaonotin / vahvistin aptX tuella on mahtava lisä jo valmiiseen settiin. Tämän, kun liittää vahvistimeen, pystyy soittamaan kirkkaampaa ja tarkempaa musiikkia esimerkiksi puhelimesta.

Laite muuntaa musiikin laadun huomattavasti paremmaksi. Näin myös esimerkiksi JuuTube-videoiden äänenlaatu ei ole aivan täyttä kuravelliä. Uusimman aptX-teknologian ansiosta saat CD-tasoisen äänen Bluetooth yhteydellä.

Tässä oli pieni esittely Audioviikon uutukaisista. Lisää on tulossa, joten pysykää kanavalla! Mitä sinä haluaisit lisää e-villen audiolaitevalikoimaan? Kirjoita mietteesi kommenttikenttään ja tuotepäällikkömme rupeavat hommiin! 🙂 Rock on! 

Tällä viikolla meillä on Facebookissa kilpailu, jossa voit voittaa minkä tahansa Audioviikon tuotteista & jos olet jakanut postin, saat vielä n. 50€ arvoisen yllätyslahjan. Kannattaa siis seurata meitä myös Facebookissa

Hyvää kesän odotusta! 

Antti & Antti – e-ville.com