Yli miljoona neliötä näyttelytilaa takaa sen että saa kävellä ja paljon. Cantonin messut ovat vakiintuneet niin näyttelyasettajien kuin messuvieraiden keskuudessa. Lue lisää ja opi myös miksi testaamme tuotteita.

Cantonin messujen ollessa yksi maailman suurimmista tapahtumista voi kuvitella sitä esittelijöiden määrää. Koko tapahtuma on porrastettu kolmeen vaiheeseen. Jokaisessa on eri aiheet ja täten myös eri esittelijät. Kaiken kaikkiaan messuständejä ilmoitetaan olevan yli 60.000 kappaletta. Ensimmäinen vaihe alkoi 15.4.2016 ja kolmas vaihe loppuu 5.5.2016.

Itseäni e-ville.comin autopuolen tuotepäällikkönä kiinnostaa tietysti ensisijaisesti autoihin liittyvät tuotteet. Niitäkin oli useampi halli kierrettäväksi ensimmäisessä vaiheessa.

Canton Fair osastoja riitti

canton_fair_halleja-2

Käyntikorttini vaihtuivat sataan toisenlaiseen käyntikorttiin. Ensimmäisen vaiheen näytteilleasettajat ovat päässeet työpaikoilleen ja yhteydenottoja on tullut reilusti. Saadaan niistä teille arvoisat asiakkaamme taas mielenkiintoisia uutuuksia näytille ja ostettavaksi.

 

Ei voi kieltää etteikö moottorivehkteet kiinnostaisi. Kelpaisko sinulle?
Ei voi kieltää etteikö moottorivehkeet kiinnostaisi. Kelpaisko sinulle?

 

Samannäköinen tuote mutta monta eri laatua

Paikanpäällä näkee tuotteissa ne valtavat laatuerot. Kun saa tuotteen käsiin niin tietää heti, ettei tuotetta voi ottaa myyntiin. Messuillakin jostain tuotteesta jäi jo kolmessa sekunnissa palanen käteen. Mitäs luulet tuliko tuote e-ville.comiin myyntiin? Ei muuten tullut.

Joskus joutuu tuotteita testailemaan vähän pidempään ja sitä varten ostamme mallikappaleet. Hylkyjä tulee säännöllisesti ja minullakin niitä alkaa olla jo aika läjä, vaikka olen aloittanut talossa vasta 2016 tammikuussa.

Ihan kaikkia emme pysty täällä testaamaan ja lähetämmekin tuotteita myös Suomeen testattavaksi. Viime viikollakin lähetin testiin laadukasta merkkikohtaista OBD2 vikakoodin lukijaa erääseen opinahjoon Oulunseudulle. Valmistaja kun väittää, että laitteella pystyy tekemään samat asiat, kuin autovalmistajan laitteella. No e-ville.comin tuotepäälliköt ei ihan kaikkea purematta niele, joten varmistetaan asia ennen kuin otetaan tuote myyntiin.

On myös nähty kun myyjätkään eivät tiedä tuotteidensa laatua. Pyysin saada nähdä autonäytön kuvaa käytännössä. Myyjä laitteli laitteet valmiiksi ja näytti testikuvaa ensimmäisellä peruutuskameralla. Haki toisen kameran ja vielä kolmannen, jotta kuva oli asiallinen. Tiedän nyt, että mitä kameroita meille ei oteta myyntiin ja mitä peruutuskameroita otetaan. Näyttö oli asiallinen ja testailin sitä vielä toimistolla lisääkin.

Mikä maksaa?

Joskus näkee juttuja kun joku tuote tuntuu kalliilta, kun vertaa johonkin kiinalaiseen kauppaan. Jos mekin jätettäisiin testaamiset, takuut, palautuspalvelut, suomennokset, suomenkielinen asiakaspalvelu, Suomalaiset työntekijät jne. pois niin sinullakin voisi olla käsissäsi aiemmin mainitut huonolaatuiset peruutuskamerat. Olisiko se nyt sitten hyvä juttu?

Mutta älä huolehdi, me jatketaan edelleen tuotteiden tutkimista ja testaamista. Näin voimme tarjota sinulle jatkossakin laadukkaimpia tuotteita.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin Canton Faireilta.

Pasi

 

Canton Fair kävijöitä
Messuilla oli muitakin käymässä kuin allekirjoittanut

 

Tällainen pitkäpartainen länkkäri tuntuu herättävän vähän huomiota..
Tällainen pitkäpartainen länkkäri tuntuu herättävän vähän huomiota..
Canton Fair virtaviivaisempi juna
Joskus kotiin on kiire. Tällä kertaa kulkineeksi valikoitui varsin virtaviivainen luotijuna.

 

Ps. Kerkesin käydä myös Hong Kongissa Asia Expo messuilla päivän ajan tutkimassa tarjontaa ja voin kertoa, että mukavia juttuja tulee sieltäkin tarjolle kuluvan vuoden aikana. On nimittäin siihen malliin verkostoiduttu niin valmistajien kuin muidenkin paikallisten toimijoiden kanssa. Vain olemalla paikalla voit vaikuttaa 😉

Sanoinko jo että on verkostoiduttu, luotu suhteita ja kuvattu?
Sanoinko jo, että on verkostoiduttu, luotu suhteita ja kuvattu?

 

Pss. Osa Cantonin kuvista on muuten napsittu työpaikalta ostamallani Oneplus 2 älypuhelimella. Osa tykkää että kuvat on varsin hyvälaatuisia, mitä mieltä sinä olet?