Meiltä löytyy autovehkeitä moneenlähtöön. Olen kuitenkin tehnyt valinnan vaikeuden sinulle helpoksi ja karsinut tuotteet kolmeen mageimpaan ja erittäin käytännölliseen. Katso tästä blogista, mitkä kolme tuotetta ovat minun mielestäni autoviikon kruunatut helmet. Nämä kolme tuotetta tuottavat sekä henkistä että fyysistä helpostusta elämääsi. Vauhdikkaisiin tarjouksiin kannattaa iskeä välittömästi kiinni!

Älykäs rengaspaineanturi

Älykäs rengaspaineanturi
Renkaiden vaihdon lomassa kannattaa asentaa niihin tämä pieni, mutta erittäin hyödyllinen vekotin.

Välillä on hankala huomata ulospäin onko renkaissa riittävästi ilmaa. Myös vuodenajat luovat oman haasteensa, lumessa lepäävän auton renkaat saattavat näyttää lähes täydelliseltä. Nyt tätä asiaa ei enää tarvitse arpoa.

Anturi asennetaan jokaisen renkaan venttiilin hatun paikalle ja lukitaan siihen. Tämän jälkeen lataat puhelimeesi applikaation ja yhdistät anturit siihen bluetoothin välityksellä.

Älypuhelimeen tai tablettiin ladattava ohjelma varoittaa sinua, jos jonkin renkaan paine ei ole riittävä. Tämä edelläkävijämäinen digitaalinen rengaspainemittari lähettää informaatioita joko mittalaitteen ja/tai puhelimen applikaation kautta renkaista. Saat tiedot paineista ja lämpötiloista rengaskohtaisesti ja pystyt tekemään tarvittavat toimenpiteet.

Sinun ei siis tarvitse kyykkiä kylmällä ja sateisella bensa-asemalla tarkistamassa renkaasi paineita, vaan voit tehdä sen mukavasti autosi ratissa ilman turhia hytinöitä ja iloisia tuhahduksia.

Vikakoodinlukija Androidille

Vikakoodinlukija Androidille
Kun peukalo ei ole keskellä kämmentä, on helpompi saada asiat kuntoon. Xtuner X500-vikakoodinlukija on hyvin kätevä, kun sinulla on usko omaan tekemiseesi. Sinun ei tarvitse jokaisen pienen vian takia viedä autoasi huoltoon, vaan voit tehdä vikakartoituksen itse.

Pienet viat kuuluvat liikkuvien asioiden elämään. Itseäni harmittaa suuresti, kun olen joutunut käyttämään autoani huollossa turhien vikojen takia. Nyt minun ei tarvitse pelkästään kietoa sähköteippiä eri kaapeleiden ympärille ja toivoa, että vika katoaisi.  Voin oikeasti ottaa selvää, miksi kone ei hyrrää kunnolla ja tehdä asialle jotain.

Tämän pienen tuotteen avulla saat muutettua Android-puhelimesi OBD2 vikakoodinlukijaksi ja nollaajaksi. Erittäin kätevä ja selkeä käyttöliittymä tekee tuotteen käyttämisestä helppoa.

Vikakoodinlukijan tukevat toiminnot:

EPB, IMMO, TPMS, OIL RESET, DPF, ABS BLEEDING, BATTERY, INJECTOR, OBD2

Nopeat ja sporttiset istuimet autoon

Nopeat ja sporttiset istuimet autoon

Onko samalla vanhalla penkillä kyhnöttäminen niin sanotusti hanurista?

Kesän saapuessa kannattaa laittaa tukan mukana kuntoon myös auton sisusta. Hyvällä istuimella on huomattavasti mukavampi matkata. Pidän ajamisesta erittäin paljon, mutta mikään ei harmita autossa ISTUMISTA yhtä paljon kuin surkea istuin. Huonon seuran ja musiikin vielä kestää, mutta istuimen pitää olla kunnossa!

Tämä laadukas ja tyylikäs istuin sopii moneen autoon ja monentyyppiselle istujalle. Istuin takaa tukevan ja miellyttävän kokemuksen vähän hurjemmissakin kaarteissa.
Näissä on käytetty yhtä laadukkaita kankaita, kuin hieman kalliimissa merkkipenkeissä. Istuimet tuntuvat todella hyvältä, eivätkä maksa niin paljon kuin tuningpiireissä mainetta niittävät penkit.

Kannattaa kiinnittää itsensä näihin ennakkotilattaviin upeisiin kankunkannattimiin. Et tule pettymään!