Vaihdatko oman tai kaverisi kännykän rikkoontuneen näytön tai hiipuneen akun omin avuin? Onko sinulla jatkuvasti kolvi povarissa ja tinaa takataskussa? Kokeiletko aina korjata tavaran itse sen sijaan, että veisit sen takuuhuoltoon? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä näyttämään taitosi verkkokauppa e-villen huoltomiehenä / naisena Mäntsälässä. Mikäli kiinnostuit, lue alta lisää ja lähetä hakemus. Toivomme, että voit aloittaa heinä-elokuun vaihteessa (2018), lähetä siis hakemuksesi pikimmiten! Työpaikka on kokoaikainen ja vakituinen.

Tämä on vanha blogikirjoitus ja tässä kuvattu työpaikka tai työpaikat saattavat olla tällä erää jo täytetty. Kirjoitus antaa kuitenkin kuvaa minkä tyyppisiä töitä e-villellä tehdään. Mikäli kiinnostuit, lähetä ihmeessä avoin hakemus, esittele itsesi ja kerro mitä e-villen osa-aluetta haluaisit päästä kehittämään tai missä olemaan apuna. Meihin saa yhteyden näissä merkeissä parhaiten osoitteesta [email protected].

Muita vanhoja työpaikkailmoituksia voi selata osoitteesta http://blog.e-ville.com/category/rekrytointi/. Uusista työpaikoista ilmoitetaan mm. blogin uutiskirjeissä.

Töihin verkkokaupan huoltoon.

Töihin verkkokaupan huoltopalveluun

Verkkokauppa e-ville on 10-vuotias pienelektroniikkaan ja kuluttajatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Lähetämme kuukausittain yli kymmenentuhatta tuotetta asiakkaillemme ja vaikka tuotteet tarkastetaan ennen niiden lähettämistä, osa näistä voi vioittua matkallaan tai takuuaikana. Haluamme olla asiakkaillemme se reilumpi Kiinakauppa ja tarjota tuotteillemme ilmaisen palautuksen ja takuuhuollon Suomessa.

Huoltopalvelun piirissä olevia tuotteita on mm. edustamamme Oukitel- ja Blackview-puhelimet, sekä polkupyörät ja sähköfillarit. Muita huoltoon tulevia tuotteita on mm. valvontakamerat ja dronet. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti kuluttajia, mutta kasvavassa määrin palvelemme myös jälleenmyyjiä ja yritysasiakkaita.

Nykyisen huoltopalvelun lisäksi haluamme parantaa ja nopeuttaa palvelua hakemalla ylimääräistä  kokoaikaista, vakituista huoltohenkilöä varastollemme Mäntsälään. Lisäksi työtilanteesta riippuen töitä voisi saada myös joustava kesälomatuuraaja tai osa-aikainen kiireapulainen.

Tehtäviisi kuuluisi saapuvien palautusten tarkastus ja huolto sekä e-villen asiakaspalvelutiimin ja asiakkaiden kanssa kommunikointi ja huoltoprosessin kokonaisvaltainen kehittäminen.

Mitä odotamme työnhakijalta?

Oletko etsimämme henkilö? Onko sinulla kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua kehittää e-villen palvelua paremmaksi? Toivomme hakijalta ainakin:

  • Vankkaa kokemusta pienelektroniikan, etenkin puhelinten korjauksesta
  • Aitoa kiinnostusta elektroniikkaan ja verkkokauppaan ja ennen kaikkea asiakkaiden palvelemiseen ja auttamiseen
  • Kykyä itsenäiseen, tehokkaaseen työskentelyyn
  • Vankkaa perus-IT-osaamista (Office, sähköpostijärjestelmät)

Työpaikkana toimii e-villen varasto / toimipiste Mäntsälässä, mutta työnkuva mahdollistaa työskentelyn osittain esimerkiksi kotoa.

Koulutus kännyköiden korjaustöihin tapahtuu työsuhteen alettua 2-4 viikon mittaisena ajanjaksona Vantaalla.

Saitte ylipuhuttua, miten haen?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus suomeksi tai englanniksi, CV, palkkatoiveesi, sekä milloin voisit aloittaa. Mainitse hakemuksessasi myös haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.

Ikävä kyllä, hakuaika on päättynyt.

Hakuaika päättynyt, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected] . Esittele itsesi ja kerro miten voisit auttaa e-villeä ja meidän tiimiä! Kuulemme sinusta tosi mielellämme! 🙂