Kodin valaistus on kokenut vallankumouksen, kun aidon tulen tavoin liekehtivät LED-valot saapuivat markkinoille ja e-ville.comiin. Ihmisillä on tulen keksimisestä asti ollut viehtymys sitä kohtaan ja tulen hallitseminen on pitkään palvellut erilaisia tarkoituksia, kuten suoja villieläimiä vastaan, lämmitys, ruoanlaitto ja valonlähde pimeän aikaan.

Nykypäivää kohti tultaessa tulen merkitys hyötykäytössä on dramaattisesti vähentynyt. Villieläimet eivät kiipeä 4. kerrokseen tai tule seinien läpi, lämmitystä säädetään seinää koristavasta termostaatista, useimmat suomalaiset heittävät pannun induktioliedelleen ja kääntävät nupin täysille, sekä sisätiloissa voi loihtia, että ”tulkoon valo” ja kääntää se päälle samanaikaisesti katkaisijasta.

Valaistuksessa tulella on kuitenkin sijansa, sillä siinä on jotain viehättävää, mitä tasaisen valkoisen valon tuottava energiansäästölamppu ei saavuta. Pelkkä lepattava liekki vangitsee nuotion äärellä jäyhän suomalaisen katseen. Muuten pimeän tilan valaiseva ja varjoja muodostava takkatuli on lämmityshyötynsä lisäksi erittäin tunnelmallinen. Oven tykönä hangessa kököttävä jätkänkynttilä on mitä näyttävin pihavalo.

LED-liekki vs. oikea liekki – Hyödyt ja haitat puntariin

Nykypäivänä tulen voi valaistuskäytössä korvata liekehtivillä LED-valoilla. Se on monilta osin jopa kannattavaa, sillä olemme esimerkiksi pelkkien LED-liekki polttimoiden osalta testanneet lukuisten eri valmistajien versioita ja valinneet kauppaamme ne, jotka eniten luovat aidon liekin tunnelmaa. Näin ollen LED-valon hankkimalla ei juuri menetä oikeaan tuleen verrattuna tunnelman puolesta mitään, mutta sen sijaan rahallisesti pääset huomattavasti helpommalla. Kynttilät ja muut tulet palavat loppuun tunneissa, kun taas LED-liekkivalot kestävät kymmeniä tuhansia tunteja. Jos kilohintamaisesti ajatellaan paljonko tunnin verran liekkivaloa maksaa, on se verrattain halvempaa tuottaa LED-valolla kuin oikealla tulella.

 

Sen lisäksi, että LED-liekkivalo on oikeaa tulta merkittävästi halvempi ratkaisu, sillä on myös yksi todella suuri etu – paloturvallisuus. LED-liekkivalot voi huoletta unohtaa ”palamaan” yöksi tai ne voi jättää tilaan, jossa on lapsia ilman valvontaa, eikä tarvitse pelätä kotitalon tai kenenkään terveyden puolesta. Tietysti jos tavoitteenasi on ”vahingossa” saada talosi tai yrityksesi tilat ilmiliekkeihin vakuutusrahojen toivossa, niin siinä tapauksessa lienee parempi turvautua perinteisempiin tuikkuihin.

 

 

Sitten vähän iloisempiin asioihin, sillä tässä ovat ne luvatut 3 erinomaista LED-liekkivaloa, joiden hankkiminen tuo sinulle varmasti iloa!

LED-liekki lyhty

Pihan, parvekkeen, seinustan tai terassin tunnelmavaloksi LED-liekki lyhty on mitä erinomaisin vaihtoehto! Kauppamme tuorein LED-liekki lyhty on näyttävä ja tunnelmallinen valo, jonka voi halutessaan ripustaa mukana tulevalla ketjulla esimerkiksi puun oksaan tai ulko-oven pieleen vain pienen naulan tai koukun naputtamalla. Päätä vain sijainti, paina pohjan on/off-nappia ja pistä paikalleen – todella helppoa!

Ripustusketjun voi myös irrottaa ja lyhdyn voi laittaa tasaiselle kaiteelle tai laskea vaikka keskelle pöytää kynttilän asemesta. Mahdollisuuksia on lukuisia. Tärkeintä tietysti valon sijoittamisessa on se, että naapuritkin sen näkevät ja voit aika ajoin vilkaista ulos nähdäksesi heidän kateudesta vihreät kasvonsa. Silloin voit tyytyväisenä myhäillä, että ruoho on vihreämpää aidan tällä puolen.

Lue lisää LED-liekki lyhdystä klikkamalla tästä!

LED-liekki pihavalo – Saa naapurit kateellisena katsella

LED-liekki pihavalo on helppo asentaa ja se sopii mitä mainioimmin pihaa tai polun vartta koristamaan. Upean ulkonäkönsä ja loistavien arvostelujensa lisäksi maahan pystytettävä LED-liekkipihavalo on järisyttävän helppo asentaa! Liitä varren osat vain yhteen ja tökkää maahan. Se ei vie muutamaa kymmentä sekuntia enempää!

LED-liekki pihavalo on huipputuote ja sen näkee myös arvosteluista! Keskimääräinen asiakkaidemme antama arvosana on 1-5 asteikolla lähes täysi 5, ykkösen ollessa huonoin ja viitosen ollessa paras. Arvosteluita on tähän mennessä kertynyt 23 kappaletta, joista 17 ovat antaneet parhaan arvosanan ja loput 6 kpl ovat 4/5 arvosanoja!

Lue arvostelut ja lisätietoja LED-liekki pihavalosta klikkaamalla tästä!

LED-liekki lamppu – Piristä valaisimiasi liekehtivällä polttimolla

Saatavilla on myös pelkkä LED-liekki lamppu, jolla voit korvata tylsän peruspolttimon mihin tahansa valaisimeen, jossa on yleisimmät E27- tai E14-kannat. Haluatpa lisätä eloa sitten sisälle, ulos tai saunaan, voit sen tehdä. Lamppu toimii myös pakkasessa, joten sitä voi käyttää talvellakin ulkovaloissa! Ainut este on suora sateelle altistuminen, jota on syytä välttää, mutta harvassa taitaa olla ne polttimot, joita suoraan sateen alle kannattaa työntääkään.

Kuten ylläoleva LED-liekki pihavalokin, myös tämä pelkkä LED-liekki lamppu on asiakkaidemme arvostama tuote! 1-5 asteikolla liekkipolttimo on saanut hyvän matkaa yli 4 arvosanaksi!

Lue lisää LED-liekki lampusta klikkaamalla tästä!

Esitellyt LED-liekkivalot löytyvät sekä Suomi- että Kiina-varastolta. Jos arvostat toimitusnopeutta, niin Suomi-varastolta tilatessa saat tuotteen kotiisi 1-3 vuorokaudessa. Jos taas haluat hankkia omasi hieman halvemmalla, mutta muutaman viikon toimitusajalla, kannattaa tilata Kiina-varastolta. Kaikki esitellyt valot ovat myös Kiinasta tilattuna verovapaita!