Asiakkaamme Pia Eskelinen tilasi syyskuun kuukauden tuotteisiin kuuluvan Baseus ilmankostuttimen yövalolla.  Tuotteesta innostuneena hän kirjasi kokemuksiaan ylös ja otti videon talteen esittelyä varten.

Lue Pian arvostelu tuotteesta ja katso video artikkelin lopusta.

Ensimmäiset havainnot tuotteesta

Ensimmäinen havainto uudesta tuotteesta on yleensä pakkaus. Laatikko, johon Baseus ilmankostutin on pakattu, on tyylikäs ja informatiivinen.

Laatikon sivuilla on selkeät pienet kuvat siitä, kuinka laite toimii ja kuinka kannen saa auki lisätäkseen sinne vettä (ja arominestettä). Omasta mielestäni käyttöohjeet olivat aavistuksen sekavammat kuin laatikon yksinkertaiset kuvat. Toki käyttöohjeet ovat kattavammat, mutta nopealla silmäyksellä laatikon kyljen kuvat riittivät laitteen käyttöönottoon.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen ilmankostutin

Baseuksessa on kaksi kostutustehoa: taso yksi, 40 ml/h ja taso kaksi, 25 ml/h. Eron huomaa, jos tila, jossa kostutinta käytetään, on hyvin pieni, kuten oma 8 m² toimistoni on. Kaksi kertaa isommassa makuuhuoneessa eroa ei ihan niin helposti huomaa, mutta huomaa kuitenkin.

Yövalo antaa miellyttävän pehmeän valon, kunhan ensin löytää laitteen valonapin pimeässä. Se tosin on melko helppoa, koska nappi on hieman alempana kuin kannen muu pinta.

Baseus ilmankostutinta on helppo käyttää. Kansi aukeaa ja sulkeutuu veden lisäämistä varten helposti ilman turhaa vääntämistä. Laite myös sammuttaa itse itsensä, jos vesi loppuu kesken.

Baseus ilmankostuttimella on myös kätevä raikastaa tai rauhoittaa ilmaa, jos veteen lisää muutaman tipan eteeristä öljyä. Pienemmällä teholla tuoksu jää miedoksi, isommalla teholla tuoksun havaitsee helpommin.

Mielestäni ilmankostutin kosteuttaa ilmaa juuri sopivasti. Tukkoinen nenä on aamulla vähemmän tukkoinen ja on selkeästi helpompi hengittää. Kostutin ei kosteuta ilmaa liikaa, joten turhaa kosteutta ei tarvitse pelätä.

Ainoa miinus Baseus kostuttimessa on se, että kostutin toimii vain verkkovirrassa ja mukana tuleva johto on aavistuksen lyhyt. Tosin pidempiä USB-johtoja saa kaupasta, eikä johto sinänsä häiritse käyttöä.

Kompakti Baseus ilmankostutin on yllättävän tehokas pienehkön tilan kostutin, joka puhaltelee höyryä juuri sopivasti kuivaa ilmaa kostuttaen.

Plussat ja miinukset

Plussat

  • Koko
  • Helppokäyttöinen
  • Äänetön
  • Tyylikäs ulkonäkö

Miinukset

  • Toimii vain verkkovirrassa

Katso Pian Esittelyvideo

 

Tutustu Baseus ilmankostuttimeen e-villen verkkokaupassa