Pitkään suunniteltu kiinalaisten autojen maahantuontikuvio on nyt valmis ja e-ville.com aloittaa autojen myynnin ensi kesänä. Olemme etsineet jatkuvasti uusia mahdollisuuksia Kiinasta ja uskomme että nyt olemme löytäneet valtavan markkinaraon. Suomessa on poikkeukkeuksillisen vanhentunut  autokanta. Uskomme e-ville:ssä, että olemme kehittäneet tähän ongelmaan ratkaisun ja tavoitteenamme on olla Suomessa markkinajohtajia vuoteen 2025 mennessä.

YhteistyökumppanimmeChery International on Kiinan johtavia autovalmistajia.
Yhteistyökumppanimme Chery International on Kiinan johtavia autovalmistajia. Kuvassa Ville Majanen ja pääsuunittelija Jerry Chery.
Ville
Ville Majanen ja Chery Internationalin toimitusjohtaja Wang Zhizhi ovat valmiina hyökkäämään ryminällä Suomen automarkkinoille.

 

 Kiinan autoteollisuus kukoistaa

Kiinan lukemattomien suurkaupunkien ruuhkista voi päätellä, että Kiinan auotokanta kasvaa nopeasti. Vaikka Kiina onkin kehittyvä automaa, niin silti siellä myydään enemmän autoja kuin missään muualla. Autokannan kasvu johtuu paljolti kiinalaisten rikastumisesta. Polkupyörät ja mopot on vaihdettu autoihin heti kun niihin on ollut varaa. Kiinan kotimarkkinoiden valtava kysyntä uusista laatuautoista on polkaissut  autoteollisuuden hirvittävään draiviin.

 

Ville, Jerry Chery ja suomalainen laaduntarkkija Mats Sundin ovat päässeet yhteisymmärkseen kvaliteettistandardeista.

Yhteistyökumppanimme Chery International valmistaa laadukkaita, sulavalinjaisia ja todella suorituskykysiä autoja. Tuomme maahan ensi alkuun kolme erilaista automallia. Tulevaisuudessa valikoima tulee kasvamaan. Isoimmat odotukset kohdistuvat citymaasturi-malliin, jonka 2 litran tuplaturbo moottorissa on peräti 280 hevosvoimaa. Pidämme liukkkaasta menosta, joten meille on tärkeää panostaa suorituskykyyn. Kuten elektroniikassa niin myös autoissa haluamme olla teknologian edelläkävijöitä, joten kaksi muuta mallia ovat sähköautoja, mutta siitä lisää myöhemmin.

sdgdssg
Se on siinä. No turning back!

 

Autojen kivajalkana e-villen kattava autotuotevalikoima

Bisneksen laajentumista verkkokaupasta automarkkinoille on edesauttanut e-ville.com kattava autotuotevalikoima, joten autot sisältävät moderneja kosketusnäyttöjä ja korkealuokkaisia materiaaleja. Autoihin on e-villen laadukaasta valikoimasta poimittu mm. xenon-valot ja -polttimot sekä peruutus- ja liikennekamerat, sekä näytöt. Kaikkiin autoihin tulee vakiona Diel Full HD -autokamera sekä langaton peruutuskamera. Autoissa on myös paljon näyttävyyttä ja laatuvaikutelmaa tuovia yksityiskohtia tuning-hengessä, kuten 3D silmäripset.

 

dd
Autojen sisätiloissa yhdistyy korkealuokkaiset materiaalit ja huipputeknologia. 

 

Tulemme näkymään Suomen kesässä monissa tapahtumissa. Tommi Mäkisen kanssa on sovittu näytöskilpailusta Jyväskylän Neste Oil Rally:ssa.

 

 

Mukavaa aprillipäivää kaikille koko e-villen tiimin puolesta!!!
Mukavaa aprillipäivää kaikille koko e-villen tiimin puolesta!!!