E-ville.com on aloittanut yhteistyön Suomen suurimman operaattorin Elisan kanssa. Yhteistyö tarkoittaa asiakkaillemme entistä helpompaa mobiililaitteiden käyttöönottoa. Lyhykäisyydessään yhteistyö näkyy asiakkaillemme siten, että älypuhelinten ja mobiililaitteiden kanssa toimitamme ilmaisen Elisa SIM-kortin, jonka asiakas saa halutessaan aktivoitua käyttöön näppärästi netin kautta. Käyttöönotto on toki täysin vapaaehtoista, eikä mukana tuleva SIM-kortti maksa asiakkaalle, tai sido mihinkään. Haluamme e-villellä tarjota helpon vaihtoehdon siinä tapauksessa, että uuden laitteen hankkiva asiakas on myös vailla liittymää.

Aktivointia vaille käyttövalmis SIM-kortti – ilmaiseksi

E-villeltä tilatun mobiililaitteen kolahdettua postilaatikkoon, ei asiakkaan tarvitse lähteä metsästämään sopivaa liittymää uuteen mobiililaitteeseen, vaan laitteen käyttönotto onnistuu samantien. Erityisesti tämä helpottaa lähettävien riistakameroiden, 4G-valvontakameroiden ja muiden SIM-korttipaikallisten laitteiden käyttöönotossa. Tarjoamme kyseisten laitteiden mukana erityisesti niitä varten räätälöidyt Elisa Laitenetti -liittymävaihtoehdot, sekä suosituksen laitteelle sopivasta liittymänopeudesta. Enää ei tarvitse pähkäillä millaisen liittymän ja SIM-kortin tarvitsisit uuteen lähettävään riistakameraasi tai koiran GPS-paikantimeen, vaan tuotteen mukana saat paitsi aktivointia vaille käyttövalmiin SIM-kortin, myös opastuksen ja suosituksen laitteelle parhaiten soveltuvan Laitenetti -liittymän valintaan.

Samoin metsästykseen tai retkeilyyn hankkimaasi iskunkestävään älypuhelimeen voit halutessasi ottaa käyttöön mukana tulevan Elisa -SIM-kortin ja aktivoida juuri omaan käyttöösi parhaiten soveltuvan liittymävaihtoehdon.

Mitä eroa on Elisa Laitenetillä ja tavallisella mobiililiittymällä?

Miksi sitten käyttäisit tilaamassasi 4G-valvontakamerassa tai lähettävässä riistakamerassa Elisan Laitenetti -liittymää tavallisen puhelinliittymän sijaan? Tähän on hyvä syy; mukana tulevalla Elisan Laitenetti liittymällä et maksa turhasta! Hintaan 3,90€/kk (Laitenetti S) saat rajattoman tiedonsiirron älylaitteeseesi.

 

Rajaton tiedonsiirto hintaan 3,90€/kk

Ei määräaikasuuksia vaan voit lopettaa liittymäsi koska tahansa, jos sille ei enää ole tarvetta. Valitsemalla Elisa Laitenetin et maksa turhista puhe- tai tekstiviestipaketista, etkä turhasta ylimääräisestä kaistanopeudesta. Laitenetti -liittymät ovat nimenomaan dataa lähettäville laitteille räätälöityjä liittymävaihtoehtoja. Ne eroavat tavallisista mobiililiittymistä siten, että kaistanopeudet on valittu nopeaa datan lähettämistä silmällä pitäen, eikä keskittyen nopeaan datan vastaanottoon, kuten tavallisissa mobiiliittymissä.

Laitenetti M -liittymä

Erityisesti 3G/4G -yhteydellä varustettuihin valvontakameroihin, riistakameroihin ja muihin nopeaa tiedonsiirtoa vaativiin mobiililaitteisiin tarkoitettu Elisan Laitenetti M -liittymä tarjoaa nopean 2M -upload kaistan yhdistettynä 256kbit/s download -kaistaan. Erona tavalliseen puhelinliittymään on nopea upload -kaista ja hitaampi download -kaista. Siinä missä tavallinen käyttäjä tarvitsee älypuhelinta käyttäessään nopeaa download -kaistaa varustetun liittymän, jotta videot ja netin käyttö pyörivät sutjakasti, tarvitaan dataa lähettävässä älylaitteessa nimenomaan nopeaa upload -kaistaa. Näin data liikkuu vinhaa vauhtia juuri haluttuun suuntaan, eli lähettävästä laitteesta, kuten etävalvontakamerasta, asiakkaan älypuhelimeen tai kotikoneelle.

Laitenetti S -liittymä

Elisan Laitenetti S -liittymä tarjoaa rajattoman tiedonsiirron 128kbit/s -nopeudella lompakolle ystävälliseen 3,90€ kuukausihintaan. Tämä liittymävaihtoehto sopii erinomaisesti kuvia lähettäviin riistakameroihin sekä matalaa tiedonsiirtonopeutta tarvitseviin laitteisiin, kuten koiran GPS-paikantimeen tai autoon/veneeseen soveltuvaan suuriakkuiseen GPS-paikantimeen.

GPS-paikannin

Toivottavasti uusi yhteistyömme Elisan kanssa palvelee mobiililaitteita tilaavia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja laitteiden käyttöönotto tuntuu jatkossa entistäkin helpommin!

Syysterveisin,
e-villen tiimi & Elisa

e-ville.com - Elisa