E-ville.com pähkinänkuoressa

E-ville.com on suomalaisen Ville Majasen perustama kiinalaisen elektroniikan verkkokauppa- ja tukkumyyntiyritys. E-ville on toiminut vuodesta 2006 lähtien ja sillä on toimipisteitä Kiinan Shenzhenissä, Thaimaan Bangkokissa, sekä Suomessa Mäntsälässä.

Kansainvälinen tiimi

Työntekijöitä e-villellä on yhteensä n. 35, joista suomalaisia on parikymmentä ja kiinalaisia kymmenkunta. Kansainvälisessä tiimissämme on lisäksi vahvistuksia Ruotsista ja Venäjältä.

Työpaikka ja edellytykset tukkumyynnin paikkaan hakevalle

Haemme tukkumyyntitiimimme tueksi back office -harjoittelijaa. Harjoittelu tapahtuu kansainvälisessä ympäristössä Bangkokissa ja se pitää sisällään todella monipuolisia ja laaja-alaisia työtehtäviä. Tehtäviin kuuluu mm. uutiskirjeiden tekemistä, Facebook -markkinointia, brändisivujen ylläpitoa ja päivitystä, myyntitilausten käsittelyä, laskutusta ja ostotilausten suunnittelua.

Toivomme löytävämme tehtävään innostuneen ja sitoutuneen henkilön. Hakijalta odotetaan luonnollisesti virheetöntä suomen kieltä ja kykyä tuottaa laadukasta tekstisisältöä useisiin eri medioihin. Englanti on käytössä myös paljon päivittäisessä viestinnässä yrityksen sisällä, joten senkin on syytä olla kiitettävällä tasolla. Muut kielet katsotaan eduksi.

Hakijan tulee olla AMK- tai yliopisto-opiskelija (harjoitteluviisumin vuoksi).

Mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan

E-villellä on aina tarvetta osaaville ja ammattitaitoisille tekijöille, joten toivottavasti harjoittelun lopussa palkkana on monen opin lisäksi myös vakituinen työpaikka.

e-villen nykyisestä kokoonpanosta moni on aloittanut harjoittelijana, jonka aikana näyttänyt kyntensä ja näin saanut kokopäiväisen työn osana huippua kansainvälistä porukkaamme.

Opri toi toimistolle naiskauneutta ja oli Shenzhenin toimistolla töissä harjoittelun jälkeen ainakin 1.5 vuotta. Tuomo on ollut mukana puolestaan jo 9 vuotta. Molemmat aloittivat harjoittelijan tittelillä, mutta Tuomon nimike on vaihtunut tiuhaa tahtia ja hän toimii tällä hetkellä e-ville.comin kuluttajanverkkokaupan johtajana.

E-ville pitää huolen työntekijöistään

Huolehdimme tai avustamme tietenkin kaikissa aloitukseen ja siirtymiseen liittyvissä asioissa, viisumeista aina lentoihin saakka. Autamme myös majoituksen järjestämisessä ja tukea saa luonnollisesti muihinkin mieltä askarruttaviin asioihin. Maksamme työstä myös pientä palkkaa, jotta elämä Bangkokissa sujuu varmasti mukavasti työn ulkopuolellakin.

Hae nyt töihin Thaimaahan

Viimeinen hakupäivä: 30.10.2019

Ilmoituksen lisätiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: [email protected]

Työpaikka asiakaspalvelussa ja sisällöntuotossa

Kaipaamme aina lisää käsipareja tiimiimme. Tällä kertaa avoimena olisi myös työharjoittelupaikka Bangkokissa Pad Thai -patojen äärellä ja Tuk Tukien vilinässä. Haemme harjoittelijaa avuksi asiakaspalveluumme, sisällöntuotantoon, sekä palvelun kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden auttamista puhelimitse ja sähköpostitse, käyttöohjeiden suunnittelua sekä kääntämistä. Harjoittelujakson pituus on 3-6kk.

Harjoittelijaksi toivotaan avointa ja reipasta henkilöä, jolta löytyy myös asiakaspalvelualttiutta. Asiakaskontaktointia ei pidä pelätä ja äidinkielentaidot tulee olla moitteettomat. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi sekä englantiakin tulisi osata. Hakijan tulee olla AMK- tai yliopisto-opiskelija (harjoitteluviisumin vuoksi).

Hae nyt töihin Thaimaahan

Viimeinen hakupäivä: 31.10.2019

Ilmoituksen lisätiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: [email protected] otsikolla: ”Työharjoitteluun Bangkokiin”.

Hyvä työympäristö

Toimimme suomalaisen IGLU:n tiloissa, jossa on erittäin hyvät fasiliteetit työntekoon. Aivan uusi toimisto sijaitsee Bangkokin ytimessä. Voit valita työpöydäksesi vaikka säädettävän työpöydän, joka on todettu hyväksi toimistotyötä tekevälle.

Johan approves

Seisoen työskentely on ergonominen vaihtoehto ja hyvää vaihtelua, jos ei halua istua koko päivää. Ruotsinsuomalainen työkaveri ja toimiston suoraselkäisin Johan suosittelee! Alla astetta rennompi ote:

Miellyttävä ja säädettävä tuoli on kaiken A ja O. Hyvä näyttö on pakko olla, puhumattakaan jalkariippumatosta!

Antti tekee markkinointia omassa nurkassaan hieman käyremmällä selällä. Lisänäyttö on hyvä ja tuolia saa säädettyä miten haluaa. Huomaa e-villestä tilattu jalkariippumatto, joka on ehdoton lisävaruste työpisteelle!

2 toimistoa vierekkäin

IGLU:lla on kaksi toimistotilaa vierekkäin, koska viime vuonna tuli pula työpisteistä ja porukkaa vaan tuli lisää töihin Thaimaahan. Molemmat toimistot ovat samassa kerroksessa. Meidän tiimi on ottanut toisesta toimistosta puolet haltuun, koska meitä on täällä jo 9 ihmistä + kuukausittain vierailevat tähdet Shenzhenistä ja Hongkongista.

Mmmm vietnamilaisista pavuista itse tehty cappuccino…

Toimistolla on aivan ilmiömäinen espressokone, jolla loihtii vaikka minkälaisia herkkukahveja. Jos sattuu väsyttämään, niin sohvalla voi ottaa vaikka pienet nokoset kesken päivän.

Palaveri- / puheluhuoneet

Toimistolla on 3 isompaa huonetta isoja palavereita varten, jotka varataan kätevän sovelluksen kautta iPadilla, ettei palaverit satu päällekkäin muiden tilassa työskentelevien kanssa.

Palavereille tarvitaan hyvät tilat
Palavereille tarvitaan hyvät tilat
Vähän rennompi neukkari, tai vaikka lepohuone
Vähän rennompi neukkari, tai vaikka lepohuone

Uudemmassa toimistossa on myös pari pienempää mukavaa ”koppia” nojatuoleilla, joissa voit jutella puhelimeen häiritsemättä kollegoitasi.

Pehmeät tuolit takaavat mukavuuden ja äänieristetyslevyt imevät häiritsevät äänet. Työmukavuus on taattu!

Opiskele thaita samalla

Kun asutaan vieraassa maassa, niin on hyvä osata myös edes vähän paikallista kieltä. IGLU järjestää viikottain thai-kielen tunteja. Englannilla pärjää kuitenkin hyvin, jos ei kieli meinaa kääntyä solmulle.

Tunnit myös nauhoitetaan, eli jos satut olemaan työmatkalla Kiinassa, Suomessa tai lomalla jossain lähisaaristossa, pystyt silti sivistämään itseäsi.

Donitseja, makkaraa ja olutta

Toimiston alakerrassa on monta kahvilaa, ravintolaa, baaria ja jopa Dunkin’ Donuts, josta voi käydä hakemassa vähän välipalaa imelän nälkään. Toimiston ulkona päivystää hedelmämyyjät päivät pitkät, joten terveellisimpiäkin vaihtoehtoja on olemassa.

Töiden jälkeen voisi käydä yhdellä...
Töiden jälkeen voisi käydä yhdellä...
Huomaa makkaramyyjä taustalla
Huomaa makkaramyyjä taustalla
Suut makiaksi
Suut makiaksi
Alakerran kahvila on suosittu
Alakerran kahvila on suosittu

Uskokaa tai älkää, mutta hedelmäkoju on näistä eniten käytössä. Joka päivä porukka käy ostamassa pussin hedelmiä. Yksi pussillinen etelän hetelmää maksaa 60 senttiä.

Uima-allas, sali ja sauna

Vastapainoksi kaikelle herkuttelulle, yläkerrasta löytyy hyvin varusteltu kuntosali sekä uima-allas. Jos +30 asteen helteet eivät olet tarpeeksi, niin kyllä täällä saunakin on. Voi helpottaa suomalaisen ihmisen sopeutumiseen ulkomailla ja näin koti-ikävä ei iske heti kättelyssä. Vihta/vasta pitää tuoda Suomesta mukanaan!

Huono kuvakulma, sillä sali on 4 x isompi.
Huono kuvakulma, sillä sali on 4 x isompi.
Salin jälkeen on kiva käydä pulahtamassa
Salin jälkeen on kiva käydä pulahtamassa
Illalla altaalta on kivat näkymät
Illalla altaalta on kivat näkymät

Kun on rantojen ja saarien läheisyydessä, rantakuntoa on hyvä pitää yllä ympäri vuoden. Työpäivän jälkeen on kiva käydä vähän urheilemassa ja hikoilemassa työhommat pois mielestä.

Bangkokissa asuminen

Huomiona vielä sen verran, että yleensä täällä ihmiset asuvat condoissa (kerrostalo palveluilla), joissa on yleensä kuntosali, uima-allas. Joissain paikoissa on myös saunat, biljardi- ja toimistohuoneet. Ei tarvitse siis tyytyä pelkästään toimiston palveluihin, vaan kaikki nämä voivat löytyä yläkerrastasi (yleensä kattokerroksessa).

Trooppinen kaupunki
Trooppinen kaupunki
Iltaisin hienot näkymät korkealta
Iltaisin hienot näkymät korkealta

Eli kyllä täällä kelpaa asua. Vuokrat vaihtelevat condon sijainnin ja asunnon varustelun mukaan 350-700e. Kaikki asunnot ovat valmiiksi kalustettuja, joten siihen ei tarvitse olla tonnien pesämunaa.

Todella hyvä työporukka

Parempaa työporukkaa ei voisi toivoakaan! Kaikki tulevat kaikkien kanssa toimeen, eikä ketään jätetä yksin. Vaikka aika usein tehdään itsenäisesti töitä, niin tiimissä käydään paljon hommia läpi ja kaikki auttaa kaikkia. Allekirjoittanut on ollut firmassa töissä lähes 5 vuotta,, sekä Shenzhenin, että Bangkokin toimistossa. Hieno meininki, hyvä porukka ja siistit paikat ja mahdollisuudet mihin tahansa!

Pari vuotta sitten Hong Kongissa laivalla.

Näillä tiedoilla pääset varmasti työnhakuun, mutta koko hakemuksen voit lukea Aarresaaren sivuilta.

Mikäli työharjoittelu Bangkokissa ei ole sinulle tällä hetkellä ajankohtainen, mutta jokin muu rooli, aikataulu tai asemapaikka yrityksessämme voisi tulla kysymykseen, kerro rohkeasti tilanteestasi ja lähetä CV osoitteella [email protected].