Verkkokauppa e-ville.com on kasvanut 10 vuoden aikana yhden miehen firmasta työllistämään yhteensä n. 30 henkilöä. Tiimiläisistämme Suomessa häärää päivästä riippuen jo 5-10 henkilöä. E-villeläisistä muutama on paikallinen tai lähialueella asuva intoa puhkuva nuori. Nuorissa on voimaa ja tulevaisuus ja niin on myös verkkokaupassa. Nämä kaksi sopivat siis hyvin yhteen :).

Mikäli myös sinä voisit olla meillä kokoaikaisena- tai osa-aikasena apuna, tai vaikkapa taksvärkissä tai TET-harjoittelussa ota yhteys. Lähetä avoin hakemus, CV, sekä palkkatoivomuksesi osoitteella [email protected]. Voit myös vinkata kaverille! Hommia meillä on ainakin Mäntsälässä huollon, asiakaspalvelun, varaston tai myymälän puolella. 

Annetaanpa lava ja mikrofoni meidän uusimmille tiimiläisille! Tällä kertaa esittelyvuorossa on Alex V. 🙂

Alex, 17-vuotias datanomiopiskelija Mäntsälästä

Moro! Olen Alex, 17-vuotias datanomiopiskelija Mäntsälästä. Hain e-villeen töihin vuonna 2015 ensimmäisen kesätyöni merkeissä. Olen ollut varastolla töissä siitä lähtien kesäisin ja toisinaan myös koulun ohella.

Alex liittyi varastotiimistä nyt myös huolto- ja asiakaspalveluporukkaan.

Työtehtäviini on kuulunut muun muassa Suomi-varastolta lähtevien tilausten käsitteleminen, lentorahdin vastaanottaminen ja hyllyttäminen sekä varaston järjestely ja siivous. Vastuuta olen siis saanut huimasti, ja olen oppinut paljon varaston hoidosta, verkkokaupan arjesta ja työelämästä. Oppimistani tiedoista ja taidoista on ollut myös hyötyä opinnoissani.

Mielenkiintoisinta on tietotekniikkaa opiskelevan näkökulmasta tietysti käyttämämme verkkokauppajärjestelmä ja pienelektroniikka. Olen kokenut e-villen rennoksi ja hyväksyväksi työpaikaksi. Työmatkani on lyhyt, vaikka asunkin maaseudulla, ja joustavuus työajoissa on iso plussa. Olen myös saanut työskennellä paljon yksin, mistä tällainen introvertti on erittäinen kiitollinen. 😊

Hauskin tai mieleenpainuvin tilanne tai työpäivä e-villellä: Olisikohan ollut vuoden 2015 kesällä, kun Ville oli vierailulla Suomessa. Muistan, kuinka purimme Villen ja Suomi-varaston tiimin kanssa yhdessä merikonttia. Oli kesän kuumimpia päiviä, ja me kaikki olimme hiestä märkiä, kun homma oli valmista! Hauskaa kuitenkin oli ja yhteishenki oli parasta!

Lemppari tuote e-villellä: Hydra Zen -puolinahkainen pelituoli

Kiinnostaako työskentely e-villellä? Lähetä avoin hakemus, CV, sekä palkkatoivomuksesi osoitteella [email protected]. Katso myös mahdolliset avoimet työpaikkailmoituksemme ja muut rekrytointiaiheiset artikkelimme täältä.