Moro kaikille!

Blogin ensimmäisessä päivityksessä ajattelin avata teille vähän blogin tarkoitusta, taustoja itsestäni ja lopuksi pääsette päättämään tulevasta sisällöstä.

e-villen tarkoituksena on ollut jo alusta lähtien ottaa huomioon asiakkaan mielipiteet ja kehittämisehdotukset. Blogin tarkoituksena onkin ottaa Teidän lukijoiden mielipiteet ja ehdotukset sisällöstä vahvasti huomioon. Blogikirjoituksien yhteydessä järjestetään myös arvontoja, joissa palkintona on lahjakortteja ja tuotepalkintoja.

Itse olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Seinäjoelta. Opiskelin tradenomiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja täytin juuri 24-vuotta. Päädyin Hongkongiin alunperin ensin vaihto-opiskelun kautta, jonka jälkeen hain työharjoittelupaikkaa e-villestä. Sain paikan kevääksi 2013 ja olin töissä yhteensä seitsemän kuukautta.  Vastuullani oli e-villen asiakaspalvelu ja olin osallisena erinäisissä markkinointiprojekteissa ja etsin uusia tuotteita. Kesän lopulla palasin Suomeen kirjoittamaan opinnäytetyön.

Opinnäytetyö on nyt valmis ja saavuinkin tämän viikon maanantaina takaisin Hongkongiin ja aloitin työt e-villessä. Lämpötila huitelee noin +30 asteessa, joten lähtö Suomen pimeästä ja sateisesta syksystä ei ollut kovin hankala!;) Vaikeinta oli tietenkin hyvästellä sukulaiset ja kaverit, mutta onneksi yhteydenpito nykypäivänä ei ole kovinkaan hankalaa.

Vastuulleni kuuluu nykyään e-villen tuotevalikoima, niin uusista kuin jo kaupassa olevista tuotteista sekä osallistun blogipäivityksien tekoon yhdessä muun tiimin kanssa. Minä olen siis se kaveri, jonka kautta esimerkiksi asiakkaiden tuoteideat tulevat lopulta kauppaan (vink, vink).

Alhaalta pääset vaikuttamaan blogin sisältöön äänestämällä aihealueita mitkä kiinnostaisivat sinua. Äänestää voit klikkaamalla kyseisiä aihealueita ja painamalla lopuksi ”vote” –äänestys painiketta. Jätä ihmeessä myös kommentteja äänestyksen alapuolelle.

Paras kommentti/idea palkitaan 50€ lahjakortilla.

 

– Jarkko

[email protected]

[poll id=”3″]