Uutena harjoittelijana ehkä parasta on oppia tuntemaan uudet työkaverit. Työporukkamme on mitä mahtavin, ja päivät eivät tässä tiimissä tunnu pitkiltä, kun työntekokin on hauskaa. Yhden ja puolen kuukauden jälkeen kaikista työkavereista alkaa muodostumaan omat mielipiteet. Suomi-tiimimme ainoana naispuolisena työntekijänä, ajattelin kirjoittaa omat ajatukseni tästä miehekkäästä porukasta.

Hakekaa meille töihin! Laita avoin hakemus [email protected]. Hakuaikaa 31.10.2016 saakka.

Entisen harjoittelijan jäähyvästit

Antti on hauska työkaveri, jota jaksaa nähdä myös vapaa-ajalla. Muistan Antin varmasti ikuisesti kuitenkin ihmisenä, joka juoksi päin aaltoa ja mursi varpaansa.

Tuomoakin joskus harvoin näkee toimistolla, mutta häneltä irtoaa paljon hyödyllisiä vinkkejä töitä varten. Ekan kerran kun Tuomon tapasin, hän toi paljon herkkuja toimistolle, joten oli kai pakko hänestäkin tykätä.

Pasi jaksaa aina auttaa tarvittaessa, ja on muutenkin helposti yksi mukavimpia ihmisiä jota olen tavannut työelämässä. Komea parta Pasilta ainakin löytyy! 🙂

Lassella on aina hyvät selostukset miksi mitäkin asiaa tehdään jollain tietyllä tavalla, ja tuntuu vähän siltä, että Lasselta voisi ottaa mallia aika monessakin asiassa. Pidän Lassesta myös ehkä sen takia, että hän on minun lisäkseni ainoa joka on pääkaupunkiseudulta kotoisin. (Ja ei Ville, Kerava ei ole pääkaupunkiseutua)

Joni on mielenkiintoinen kaveri, josta ei aina ota selvää, mutta on kai sisimmissään ihan hyväkin tyyppi. Omaperäinen ja huoleton ainakin. Koko tänä aikana kun olen ollut harjottelussa, olen kuunnellut, kun Joni on vislannut jatkuvasti yhtä ja samaa biisiä.

Mika ei ole pelkästään B2B-myyjä, vaan aikamoinen monitoimimies. Kaikki mihin Mika ryhtyy, hän ryhtyy täysillä, oli se sitten sähly, kiinan opiskelu tai karaoke.

e-villen virkistyspäivä

Ville on kaikille tullut tutuksi e-villen pääjehuna ja e-villen kasvona. Ville on erittäin helposti lähestyttävä ihminen, joka aina antaa tilaa uusille ideoille verkkokaupan kehityksessä. Villen peukut harvoin osoittavat alas päin.

Alex… on Turusta (krhm). On Alex oikeasti paljon muutakin esimerkiksi tuorein tuotepäällikkömme. Alex pääsi meidän harjoittelijoiden kiusaamaksi, perehdyttämään asiakaspalveluasioissa. Alex innostuu helposti asioista, ja on muutenkin aika pirtsakka.

Jukka aloitti harjoittelun melkeen heti itseni jälkeen. Jukalla tanssijalka vipattaa aika usein, varsinkin silloin kun 4 non-blondesin What´s going on soi. Vuorilla vaeltaminen näyttäisi olevan myös Jukan juttu.

Jarno on tiimimme tuorein harjoittelija, ja on vielä vaikea sanoa millainen ihminen hän on. Paha ihminen hän ei ainakaan voi olla, koska toi tullessaan meille herkkuja Suomesta. Meille on myös yhteistä rakkaus värillisiin turkinpippureihin…

Julialle vielä kunniamaininta, vaikka hän ei mies olekkaan, ja hän kerkesikin tuossa jo lähteä takaisin kylmään Suomeen (Hehehe). Julle perehdytti ainakin meikäläisen tähän työhön ja toimi hyvin mentorina koko sen ajan kun saatiin töitä tehdä yhdessä.

Kaikenkaikkiaan erittäin mukavaa porukkaa, enkä parempaa varmasti voisi toivoa.

-Ifi

Verkkokauppa e-villellä on 2-3 työharjoittelupaikkaa auki. Työharjoittelujakson aloitusajankohta on toukokuu, syyskuu tai tammikuu. Lähetä avoin hakemus osoitteella [email protected]. Harjoittelijoille maksetaan pientä palkkaa, hankimme viisumin sekä autamme asunnon hankinnassa ja muissa käytännön asioissa. Harjoittelun jälkeen on mahdollista jäädä vakituiseksi työntekijäksi graafikoksi, koodariksi, tuotepäälliköksi, asiakaspalveluagentiksi tai muihin tehtäviin.

Haemme myös uusia kovia tekijöitä organisaatiotamme vahvistamaan monilla eri alueilla. Voit siis avoimella hakemuksella hakea myös suoraan töihin.