Applen iPhone -älypuhelimet ovat upeita taideteoksia, mutta ne ovat myös kalliita ja menevät harmillisen helposti rikki. Onneksi kaupungissa, jossa suuri osa maailman alkuperäisistä iPhoneista valmistetaan, eli Kiinan Shenzhenissä, on myös paljon osaavia ihmisiä sekä korjaamiseen tarvittavia osia, joita näiden monimutkaisten laitteiden korjaamiseen tarvitaan. Näin rikki menneet puhelimet saadaan uuteen käyttöön sellaista tarvitsevalle, eivätkä ne päädy ongelmajätteeksi maan poveen tai jonnekin tyynenmeren muovipyörteeseen. Tehdashuollettu puhelin kulkee joskus myös englanninkielisellä nimellä refurbished.

Mitä tehdashuollettu tarkoittaa?

Tehdashuollettu puhelin on yleisesti ottaen käytettyä puhelinta paremmassa kunnossa. Se on perusteellisesti kunnostettu ja vialliset osat on vaihdettu. Tehdashuollettu puhelin pyritään saamaan samanlaiseen kuntoon, kuin uusi puhelin. Tehdashuoltoa harjoittaa sekä itse alkuperäisten puhelinten valmistajat, kuten Apple tai Samsung, kuin myös erilliset yritykset, joilla on hyvä varaosien saatavuus.

e-villen iPhone tehdashuollettu juuri pakasta vedettynä

Mistä e-villen tehdashuolletut puhelimet tulevat?

Löysimme ahkeran etsimisen jälkeen Kiinan Shenzhenistä ammattimaisen käytettyjen ja viallisten puhelinten tehdashuoltoa tekevän yrityksen, joka vaihtaa viallisen puhelimen rikki menneet osat uusiin ja muutenkin kunnostaa ne liki uudenveroisiksi.

Yrityksellä on haarakonttorit Englannissa ja Yhdysvalloissa ja isoja asiakkaita ympäri maailman, joten ammattimaisesta tehdashuoltajasta on siis kyse.

Näin jopa tuhannen euron arvoisen iPhonen voi saada omakseen liki uudenveroisena satoja euroja halvemmalla. Yrityksellä on haarakonttorit Englannissa ja Yhdysvalloissa ja isoja asiakkaita ympäri maailman, joten ammattimaisesta tehdashuoltajasta on siis kyse.

iPhone 6 hopea tehdashuollettu

Puhelimen pakkaukseen lisätään vielä loppusilauksena suojaava muovikerros

Kävin toimittajan luona useaan kertaan, ja tarkistin laadun osalta eri malleja, muun muassa Apple iPhoneja, sekä Samsungin lippulaivapuhelin, S9, ja puhelimista löytyi hyvin vähän jos ollenkaan selkeitä käytön tai kulumisen merkkejä, tosin puhelinten pakkauksissa saattoi olla joitain naarmuja. Puhelimen pakkaukseen lisätään vielä loppusilauksena suojaava muovikerros, ja osaa näistä paketeista voisi luulla jopa aivan uusiksi.

Alla unboxing -video yhdestä tehdashuolletusta iPhone 6:sta:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=bzejrGFbZW0[/embedyt]

Miksi hankkia tehdashuollettu uuden sijasta?

Tehdashuollettu iPhone on yleensä noin 100-200 euroa halvempi kuin uusi. Tällä hinnalla saa likipitäen uudenveroisen puhelimen. Lisäksi e-ville tarjoaa näille puhelimille tavallisen iPhonen mukaisen vuoden takuun. Puhelimet on palautettu alkuperäiseen tilaan ja niitä ei ole SIM-lukittu joten voit käyttää niiden kanssa minkä tahansa operaattorin liittymää. Myös ympäristörasite käytetyn puhelimen hankkimiseen on uutta pienempi. Syitä hankkia uusi ja kallis iPhone tehdashuolletun sijasta, on kyllä vaikea keksiä.

Samsung S9 tehdashuollettu

Mistä tehdashuollettuja edullisia iPhoneja voi ostaa? Entä onko muita malleja tarjolla?

Puhelimet ovat myynnissä e-ville.com -verkkokaupassa, ja linkit eri iPhone -puhelimiin löytyy jutun lopusta. iPhone -puhelinten lisäksi myyntiin on mahdollisesti tulossa myös tehdashuollettuja Samsung- sekä Google Pixel -puhelimia. Tämän blogin loppuun päivitetään aina linkit kaikista tehdashuolletuista puhelimista, joita kaupassa on, joten jos esimerkiksi edullinen Samsung S9 kiinnostaa, niin kannattaa kirjamerkata tämä sivu ja tulla myöhemmin uudestaan katsomaan onko lista pidentynyt.

Tehdashuollettuja Google Pixel -puhelimia

Tutustu ja tilaa:
iPhone 6: http://www.e-ville.com/iPhone-6-tehdashuollettu
iPhone 6 Plus: http://www.e-ville.com/iPhone-6-plus-tehdashuollettu
iPhone 6s: http://www.e-ville.com/iPhone-6s-tehdashuollettu
iPhone 6s Plus: http://www.e-ville.com/iPhone-6s-plus-tehdashuollettu
iPhone 7: http://www.e-ville.com/iphone-7-tehdashuollettu
iPhone 7 Plus http://www.e-ville.com/iPhone-7-plus-tehdashuollettu
iPhone 8: http://www.e-ville.com/iphone-8-tehdashuollettu
iPhone 8 Plus: http://www.e-ville.com/iphone-8-plus-tehdashuollettu

Ps. Älä myöskään unohda ikivihreää ja supersuosittua e-villen tehdashuollettua legendaa: Nokian 3310

PPS: Blogin kuvat ja video otettu Xiaomi Mi 8 -älypuhelimella, nyt myynnissä!