Asiakkaamme Ville Santikko sai testattavakseen akkulaturin jolla pystyy lataamaan puhelimen lisäksi läppärin. Ehkä erikoisin ominaisuus on se, että akusta löytyy potkua jopa auton starttaamiseen. Lue tästä minkälaisen maku laturista jäi Villelle.
 
Kannattaa katsoa myös blogin lopusta löytyvä videoarvostelu.
 
 

 
Tuote on, kuin ensiapulaukku nykyaikasille ihmisille
 
 
Tämä tuote on, kuin ensiapulaukku nykyaikasille ihmisille. Kun hätä on suurin, kännykästä loppuu akku kesken hyvän kissavideon YouTubesta eikä sitä laturia muistanut ottaa mukaan, tai auton tupakansytytinlaturista palaa sulake eikä takapenkkiläisten tablettia saa lataukseen, tulee tämä tuote todella tarpeelliseksi. Ensisilmäykseltä mukavanoloisessa keinonahkaisessa salkussa tuleva muoviakku ei säväytä. ”Onkohan tuo mistään kotoisin” oli ensimmäinen kommentti, kun esittelin tuotetta vaimon isoisälle.
 

Mukana tulee monta päätä

13929-61016-thickbox
Tuote tulee fiksussa kantolaukussa

Latasin akun ensiksi täyteen, jonka jälkeen purin akkua lataamalla kännykkääni ja pidin valon päällä vuorokauden ajan, jolloin akun varaus saatiin putoamaan. Latasin akun täyteen, jotta akku olisi ”kisakireessä” kunnossa. Mukana tulee monta läppärin plugimaista päätä jotka voidaan kytkeä tuotteeseen. Kännykät ja kannettavat saadaan latautumaan mukana tulleilla adaptereilla ja ne kulkevat kätevästi suojakotelossa akun mukana paikasta toiseen. Kytkin tarkoituksella vääränkokoisia päitä läppäriini, mutta siitä ei ollut haittaa, vaan oikean pään löytyessä läppäri lähti latautumaan. Ei pidä siis pelätä, että miten se toimii, jos kytkee väärin

Lamppu, merkkivalo ja valaisin. Ledin monet käyttötavat

Laitteen kyljessä on ledivalot, jotka indikoivat akun varausta. Enemmän on enemmän, selkeää. Erityisen hienoa tuotteessa on, että USB -liitin on valaistu, jotta näkee pimeässäkin mitenpäin sinne pitää liitin törkätä, jotta kännykän saa latautumaan. Lisäksi tuotteessa on yllättävän tehokas ledilamppu. Ledlamppu ei lämpene, vaikka sen pitäisi koko päivän päällä, eikä se vaikuta akun kulutukseen merkittävästi, joten sitä voi huoletta käyttää.

Voimapankki jolla autokin käynnistyy

Laitteella voi startata jopa auton käyntiin, akun ollessa heikossa kunnossa

Laitteen viimeisin vaan ei vähäisin ominaisuus on starttihelpperi. Kytkiessä kumiläpän alle johdot, joiden päässä on uskottavat hauenlneuat, voi laitteella startata jopa auton käyntiin, akun ollessa heikossa kunnossa. Testasin oikosulkemalla akkua CCA -kaapelin läpi samalla, kun mittasin läpimenevää virtaa, jolloin 400A asteikko ei riittänyt alkuunkaan!

 

Voidaan siis sanoa, että tämä tuote täyttää ja jopa ylittää manuaalissa esitetyt esimerkkiarvot.

Tätä kirjoittaessa, tuote on ollut auton hansikaslokerossa nyt viikonajan ja kävin äsken katsomassa akun varauksen ja se oli 5/5 -palkkia, eli akkupatteri ei itsestään kylämässä autossa purkaannu.
 
 

Plussat:
+Antaa 400A+
+LED -valo on superkirkas!
+Valaistu USB
+Hyvä säilytyslaukku

 

Miinusta:
-Starttikaapelit hieman liian lyhyet
-Ei suomenkielistä ohjekirjaa

 

Tekniset tiedot

 

  • Akun kapasiteetti: 12000mAh
  • Litiumpolymeeri
  • Sisääntulo: 12V, 2A.
  • Ulostulo: 5V/2A, 12V/2A, 19V/3.5A.
  • Käynnistysvirta: 200A.
  • Virtahuippu: 400A.
  • Latausaika: Noin 4 tuntia.
  • Käyttölämpötila: 0 ° C-60 ° C.

 

Tutustu tuotteeseen verkkokaupan puolelta tästä

Katso myös tuotteen video arvostelu: