Syksyn pyöräsensaatio X-Tremeltä on vihdoin täällä!

Erityisesti läskipyöristään tunnettu pyörävalmistaja X-Treme ja heidän Euroopan edustajansa e-ville.com pistivät hynttyyt yhteen ja ottivat tavoitteekseen suunnitella fatbiken äärimmäisen kovaan ajoon. Lopputuloksena on pyörä, joka on ominaisuuksiltaan huikea pyörä hintaluokassaan: X-Treme Titan täysjousitettu fatbike. Täysjousitus, hydrauliset jarrut, isot 4″ läskirenkaat sekä kestävä teräsrunko ovat ominaisuuksia jotka on valikoitu haastavat tilanteet mielessä. Tällä pyörällä ajat isompienkin muhkuroiden yli huomaamatta. Lue lisää pyörän design-filosofiasta alta.

Täysjousitus

Täysjousitus oli alun alkaen ominaisuus, jonka ympärille pyörää lähdettiin suunnittelemaan. Joskus maastossa meno voi mennä kovaksikin, jolloin pelkkä etujousitus ei välttämättä riitä. Takajousituksella pyörän iskunkestävyys paranee huomattavasti verrattuna pelkkään etujousitukseen. Kun alla on vielä paksut CST:n laadukkaat neljän tuuman renkaat sekä pehmeä X-Treme satula on ajokokemus varsin pehmeää epätasaisessakin maastossa.

Hydrauliset jarrut ja 21 vaihdetta

Valikoimme pyörään X-Treme Dyisland hydrauliset jarrut 160 millisillä kiekoilla jotta jarruvoimaa riittäisi isommissakin mäissä. Hydrauliset levyjarrut pieksevät mekaaniset mennen tullen eikä niitä tarvitse säätää yhtä usein. Shimano Tourney 21-vaihteinen vaihteisto sekä laadukkaat Prowheel-kammet antavat paljon liikkumavaraa erilaisiin maasto-olosuhteisiin.

Runko

X-Treme Titan on kiinnittää takuulla huomion olemuksellaan. Saatavilla olevat arhäkän punamusta sekä mustapuna väritys huokuvat elinvoimaa ja rungon muoto on kurveineen varsin elegantti. Rungon materiaalina teräsalumiiniseos on kestävyydessään erinomainen materiaali rungolle joskin se näkyy aavistuksen painossa. Tällä tuskin on väliä heille, joille pyöräily on kuntoilua ja seikkailua, eikä kelloa vasten ajamista.

Ympärivuotiseen ajoon

X-Treme Titan on kotonaan Suomen vaihtuvissa sääoloissa. Sillä ajaa syksyn kurakeleillä ja talvihangilla kesästä puhumattakaan, joten tässä varsin monipuolinen valinta kaikenlaiseen ulkoiluun oli tarvetta sitten päästä tuulettamaan tunturirinteille tai postinhakureissulle talvihangilla.

Katso lisätietoja ja osta omasi täältä!