Haku on päättynyt, mutta ei hätää! Hyville tyypeille on aina tarvetta, joten lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemus osoitteesen [email protected].

e-ville.com on noin kymmenvuotias verkkokauppa, joka työllistää nykyisin lähemmäs 30 henkilöä sekä Kiinassa, että Suomessa. Suurin osa porukasta tekee töitä Shenzhenin suurkaupungissa, Kiinassa. Shenzhen sijaitsee aivan Hongkongin naapurissa Etelä-Kiinassa ja se on yksi maan suurimmista teknologia- ja talouskeskuksista. Mikäli yrityksemme ei ole sinulle ennalta tuttu, niin suosittelen lukaisemaan oheiset blogikirjoitukset / artikkelit:

Shenzhen
Shenzhen on hurjaa vauhtia kasvava ja kansainvälistyvä kaupunki Etelä-Kiinassa

Graafikoksi verkkokauppaan?

e-villen tuotetiimi lisää kaupan valikoimaan jopa 50 tuotetta viikossa. Usein tehtaan tai tukkumyyjän oma mainosmateriaali on hyvää, mutta toisinaan kaipaisimme tässä apua ja tässä Sinä astut toivottavasti remmiin. Haemme Shenzheniin, Kiinaan graafikkoa tai vaihtoehtoisesti graafisen puolen harjoittelijaa auttamaan meitä verkkokaupan kehityksessä. Tehtäviisi kuuluu tuotteiden valo- ja videokuvaus sekä editointi, pakkausmateriaalin ja tuotepakettien suunnittelu ja brändäys sekä e-villen markkinointitiimin avustaminen erinäisten mainoskanavien kautta tapahtuvassa mainonnassa.

Mitä graafikolta vaaditaan?

Puhtaan ja rikkaan suomenkielen lisäksi toivomme, että sinulla on vankka kokemus valokuvien ja videoiden editoinnista (Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere), verkkosivujen suunnittelusta (Ei tarvitse koodaritaustaa), tuotevalokuvauksesta ja printtimateriaalin tuotannosta. On ehdotonta plussaa, mikäli sinulla on kokemusta verkkomarkkinoinnista tai verkkokaupasta yleisesti, mutta tämä ei ole välttämättömyys.

Muuttaminen Kiinaan vaatii hieman seikkailumieltä ja halua kokea jotain uutta. Autamme käytännön järjestelyissä, kuten asunnon etsinnässä ja maksamme myös harjoittelijoille pientä palkkaa.

Voit lukea e-villen aiempien työharjoittelijoiden kokemuksia ja kuulumisia täältä:

Työtehtäviin kuuluu mm.

  • Tuotteiden valokuvausta ja editointia
  • Tuotevideoiden ja mainosvideoiden kuvausta ja editointia
  • Printtimateriaalin suunnittelua ja toteutusta (Katalogit, saatekirjeet, käyntikortit, pakkaukset, käyttöohjeet ym.)
  • Verkkosivujen ja -elementtien suunnittelua

Kokemus seuraavista on aina eduksi, mutta ei välttämätöntä:

  • Facebook, Instagram tai muu sosiaalisen median markkinointi
  • Affiliaattimainonta
  • Muu verkkomarkkinointi / verkkokauppakokemus

Aloitusajankohta on viimeistään huhtikuussa 2017, mutta meillä on kuitenkin aina tarvetta osaavalle väelle kasvavassa tiimissä, joten tässä on mahdollista joustaa myös tapauskohtaisesti.

Hakeaksesi työ- tai harjoittelupaikkaa, lähetä avoin hakemus, palkkatoiveesi ja CV+Portfolio 5.3. mennessä osoitteeseen [email protected].


PSST!

Haemme uusia kovia tekijöitä organisaatiotamme vahvistamaan monilla eri alueilla. Lähetä siis rohkeasti meille avoin hakemuksesi osoitteeseen [email protected].

Verkkokauppa e-villellä on myös 2-3 työharjoittelupaikkaa auki. Työharjoittelujakson aloitusajankohta on toukokuu, syyskuu tai tammikuu. Harjoittelijoille maksetaan pientä palkkaa, hankimme viisumin sekä autamme asunnon hankinnassa ja muissa käytännön asioissa. Harjoittelun jälkeen on mahdollista jäädä vakituiseksi työntekijäksi graafikoksi, koodariksi, tuotepäälliköksi, asiakaspalveluagentiksi tai muihin tehtäviin.