Niin se vain alkaa tämäkin kaikella tavalla hyvin poikkeuksellinen vuosi lähestymään päätöstään ja kohta on aika rauhoittua joulun viettoon. Koko e-villen tonttulauma haluaakin tämän blogikirjoituksen myötä toivottaa ihan jokaiselle lukijalle hyvää ja rauhallista joulunaikaa.

Uuden toimitusjohtajan tervehdys

Mikko Oikari aloitti e-villen uutena toimitusjohtajana noin kuukausi sitten ja halusi lähettää jouluterveiset näin blogin välityksellä kaikille:

Jouluterveisiä Mikolta

e-villen uusi toimitusjohtaja Mikko Oikari.

Varastollamme tunnelma on nyt kuin Mauri Kunnaksen joulupukki-kirjoissa mutta sillä poikkeuksella, että lumisen Korvatunturin sijaan tapahtumapaikkana on Mäntsälä. Touhua riittää ja varsinkin asiakkaidemme tilaamia joululahjapaketteja on täynnä joka paikka lattiasta kattoon. Merikontteja saapuu vielä viimehetkille saakka suoraan tehtailta Aasiasta ja niistä lähtee tuotteita välittömästi asiakkaidemme tilaamiin toimituksiin.

Päivittäin varastoltamme lähtee nyt yli 1000 pakettia, tuplasti normaalikuukausiin verrattuna. Iso kiitos siis koko henkilöstöllemme mahtavasta suorituksesta hankkia iso valikoima asiakkaiden toivomia tuotteita ja toimitusten saamisesta pukinkonttiin ajallaan.

Minä aloitin e-villen toimitusjohtajana joulukuun alusta alkaen. Merkittävin tekijä minulle päätöksenä lähteä yhtiön johtajaksi oli e-villen poikkeuksellinen kilpailuetu. Meillä on omat toimistot Aasiassa, joissa työskentelee Suomalaisista osaajista ja paikallisista asiantuntijoista koostuva henkilökunta ostamassa tuotteita ja valvomassa valmistuksen laatua.

Meillä on oma varasto Mäntsälässä ja oma kotimainen asiakaspalvelu sekä huolto- ja varaosapalvelut. Olemme suomalainen yritys ja meiltä on turvallista ostaa. Kykenemme suoran hankintaketjun avulla tuomaan tuoteuutuudet nopeasti ja edullisesti markkinoille ilman välikäsiä.

Mikko toivotettiin tervetulleeksi e-villeen Mäntsälän varastolla.

Valikoiman kehittäminen on meillä jatkuvaa. Tuotepäällikkömme miettivät jo kevättä ja kesää. Meillä onkin tulossa muutaman kuukauden kuluttua reilut 3000 polkupyörää, useita satoja grillejä, vaellus- kalastus- ja veneilytarvikkeita sekä tietysti uusimmat tuotteet elektroniikan ja puhelinten valmistajilta. Kiire ei siis tältä pajalta lopu tulevaisuudessa, vaikka hetken kuluttua kaikki rauhoitumme joulun viettoon.

Mielessäni ovat nyt joulun alla kaikki työntekijämme maailmalla, jotka eivät tänä jouluna korona-tilanteesta johtuen pääse koti-Suomeen käymään. Tsemppiä kaikille ja pidetään lippu korkealla maailmalla!

Haluan toivottaa koko henkilökunnallemme sekä kaikille asiakkaillemme hyvää joulunaikaa.

Mikko Oikari
Toimitusjohtaja

Joulun viettoa maailmalla

Timo ja Otto koristelemassa kuusta Bangkokin toimistolla.

Kuten Mikko jo tuossa ylempänä totesi, niin e-villellä on toimistoja ympäri palloa. Toimistoja löytyy esim. sellaisista metropoleista kuin Shenzhen, Bangkok ja tietenkin Mäntsälä 🙂

Tätä blogia kirjoitetaan Bangkokista ja vallitsevasta tilanteesta johtuen myös joulu vietetään täällä tänä vuonna. Joulu ei täällä hirveästi katukuvassa näy. Isoista ostoskeskuksista toki löytyy joulukuusia ja joululaulujakin saattaa siellä täällä kuulua, mutta muuten joulunvietto ei paikalliseen kulttuuriin oikeastaan kuulu.

Valkoista joulua saattanee olla myös melko turha toivoa Bangkokiin tänä vuonna. Lämpöä on nimittäin aika lailla tasan 30 astetta tälläkin hetkellä.

Vaikka Suomeen ei tänä jouluna täältä pääse, niin e-villen tontut eivät missään nimessä ole jääneet toimettomiksi jouluvalmistelujen suhteen. Toimistolta löytyy aivan upeasti koristeltu kuusi ja olemme myös päässeet maistelemaan erään työntekijämme ihan omin kätösin leipomia karjalanpiirakoita.

Joten eiköhän sitä joulutunnelmaa saada luotua myös tänne päin maailmaa ja uskoisin että tämän kokoisesta miljoonakaupungista löytyy myös ihan kohtuullista joulukinkkua, kunhan vaan osaa etsiä oikeasta paikasta.

Takana muutosten vuosi – Asiakas edellä

Takana on kaikella tavoin poikkeuksellinen vuosi ja sitä se on ollut myös e-villellä. Koronan tuomien haasteiden lisäksi e-villellä on tapahtunut kuluneena vuotena lukuisia muutoksia, jotka tähtäävät vain ja ainoastaan siihen että sinulla asiakkaana olisi entistä helpompaa asioida kaupassamme.

Toimitukset Suomi-Varastolta

Ensimmäinen iso muutos tänä vuonna oli se että kaikki e-ville.com verkkokaupasta tilaamasi tuotteet toimitetaan nyt suoraan Suomi-varastolta Mäntsälästä. Muutoksen myötä toimitusajat ovat luonnollisesti huomattavasti nopeampia kuin ennen. Jos tilaamasi tuote löytyy Mäntsälän varastoltamme, niin saat sen kotiisi 1-3 arkipäivän kuluessa!

Palaverin paikka Mäntsälän varastolla

Sinun ei asiakkaana tarvitse enää myöskään miettiä tullaus ja arvonlisäverokäytäntöjä, jotka olivat aiemmin haastavia viestiä ja saattoivat aiheuttaa pettymyksiä tilausten yhteydessä.

Tämän muutoksen myötä saat siis haluamasi tuotteet nopeammin perille ilman ylimääräistä sähläystä.

Muutoksia kaupan ulkoasuun

Toinen suuri muutos on kauppamme ulkoasu. Olemme kesästä lähtien työstäneet uutta modernimpaa ilmettä kaupallemme ja uusineet mm. logomme ja markkinoinnissa käytettävät materiaalit. Ulkoasumuutoksen lisäksi kaupan toiminnallisuutta on pyritty viemään parempaan suuntaan. Tavoitteenamme on yksinkertaisesti tehdä kauppamme käyttö helpommaksi asiakkaillemme.

Nämä muutokset ovat jo olleet näkyvissä kaupassamme loppuvuoden aikana ja esim. kaupan ulkoasu tulee muuttumaan edelleen parempaan suuntaan lähitulevaisuudessa.

Oletko huomannut muutoksia kaupassamme? Kommentoi blogin loppuun mitä mieltä olet uudistuneesta ulkoasusta.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme sekä työntekijöitämme kuluneesta vuodesta ja toivottaa ihan jokaiselle hyvää ja rauhallista joulunaikaa.

Jos nyt kuitenkin jostain syystä on käynyt niinkin hassusti että joululahjojen hankkiminen on jäänyt viime tippaan, niin muistutettakoon vielä loppuun että meiltä ehdit vielä tilata lahjat kotiin jouluksi, kun teet tilauksen ma 21.12 klo 6. mennessä . Käy tsekkaamassa Ville-pukin viime hetken lahjaideat joulukategoriastamme.