Redpepper on maailmanluokan puhelinten suojakuorivalmistaja, joka valmistaa eri puhelimille räätälöityjä tyylikkäitä veden- ja iskunkestäviä suojakuoria. Kaikki Redpepper-suojakuoret ovat IP68 luokiteltuja eli ne tekevät puhelimestasi vedenkestävän ja ne kestävät upotusta puolentoista metrin syvyyteen jopa puoleksi tunniksi. Tämän lisäksi Redpepper-suojat ovat iskunkestävät ja suojaavat puhelinta joka puolelta kolhuilta tehokkaasti (mutteivat tietenkään kestä ihan mitä vain). Redpepper-suojakuori kestää mukavasti metrin ja jopa kahden pudotuksia. Redpepper-suojia on ollut e-villessä myynnissä jo pitkään ja ne ovat olleen varsin suosittuja.

Redpepper on mainio varavaruste esimerkiksi eräretkille. Moni jättää kalliin puhelimensa kotiin ja ottaa halvan varapuhelimen esimerkiksi, festareille, sateiseen syysmetsään tai vaellukselle. Redpepperin avulla voit huoletta pitää sitä parasta puhelintasi mukana kovemmassakin menossa.

Redpepper suojakuori iPhone X puhelimelle

Kompakti koko

Suojakuoret valmistetaan joka mallille erikseen, joten ne eivät kasvata älyttömästi puhelimen mittasuhteita. Puhelimen kosketusnäyttöä pystyy myös käyttämään varsin kohtuullisesti vaikka suojakuori olisi päällä. Lisäksi niissä on taidokkaasti mahdollistettu sormenjälkitunnistimen käyttö käyttämällä sormenjälkitunnistimen kohdalla hieman ohuempaa materiaalia.

Samsung Galaxy Note 9 suojakuori

Redpepper pelastusrengas

Suojakuoriin on myös saatavilla kätevä pelastusrengas vesille. Se kytketään Redpepper-koteloon jonka jälkeen ei ole pelkoa että puhelin uppoaa järven pohjaan. Eihän IP68-luokituksesta ole iloa jos puhelin on saavuttamattomissa kolmen metrin syvyydessä! Ei muuta kuin pelastusliivit veneilijöiden päälle ja Redpepper-suojakuori sekä pelastusrengas puhelimelle ja vesillä seilaamisesta tulee kerralla turvallisempaa sekä ihmisille, että puhelimille.

Redpepper pelastusrengas puhelimelle

Käyttömuistutus

On tärkeää, että testaat suojakuoren toimivuuden ennen käyttöä, koska on aina mahdollista, että suojakuori on esimerkiksi vioittunut matkalla. Testaaminen onnistuu helposti siten, että laitat suojakuoren sisälle vaikka paperia ja suljet sen tiiviisti ja upotat riittävän syvään veteen muutamaksi tunniksi. Mikäli sisälle ei ole päässyt vettä, on kuori käyttökelpoinen.

Katso e-villen Redpepper-suojakuoret täältä:

Redpepper iPhone 7 IP68 -suojakuori

Redpepper iPhone iPhone X IP68 -suojakuori

Redpepper iPhone XR IP68 -suojakuori

Redpepper iPhone XS IP68 -suojakuori

Redpepper iPhone XS Max IP68 -suojakuori

Redpepper Huawei P20 IP68 -suojakuori

Redpepper Huawei P20 Pro IP68 -suojakuori

Redpepper Samsung Galaxy S9 IP68 -suojakuori

Redpepper Samsung Galaxy S9+ IP68 -suojakuori

Redpepper Samsung Galaxy Note 9 IP68 -suojakuori

Redpepper Samsung Galaxy S8 IP68 -suojakuori

 

Redpepper puhelimen pelastusrengas