Olin lähdössä toimistolta pari viikkoa sitten kotia kohti, kun huomasin, että kännykän akku oli jäänyt lataamatta. Olin sinä päivänä matkalla e-villen Shenzhenin toimistolta Hongkongin kotiini, ja edessä oli reilut 2 tuntia matkustamista. Tuskailin hetken nykypuhelinten akun kestoa, kunnes muistin hiljattain bestsellereihin nousseet älypuhelinten varavirtalähteet. Katsoin kollegan kanssa virtapankkivalikoimamme uudelleen läpi ja erilaisia power bank -lisäakkuja löytyikin jos minkälaisia. Otin käyttööni mallin, jonka voisi ajatella olevan tehoakku älypuhelimelle.

Tarkemmin kuvattuna aparaatti on kännykkää lataava, hieman normaalia puhelimen suojaa paksumpi kotelo älypuhelimelle.

Kännykän suojakuoren / kotelon muotoinen virtapankki Apple iPhone 5'lle.
Nappasin toimistolta kotimatkalle mukaan tällaisen voimapankin: kännykän suojakuoren / kotelon muotoinen virtapankki Apple iPhone 5’lle ja pelaaminen ja viestittely saattoi jatkua keskeytymättä.

Virtapankki osoittautui erittäin käytännölliseksi. Tällä hetkellä pidän tuotetta aina ladattuna repussa tai läppärilaukussa, jotta sen voi tarvittaessa ottaa nopeasti käyttöön. Erityisen näppärä se on, kun on liikkeessä, tai sellaisessa paikassa, missä ei voi jättää kännykkää oikein verkkovirtalataukseen. Kännykkää ei jätä oikein mielellään lataukseen ravintolassa tai muissa julkisissa tiloissa. Verraton väline kännykän ”lisäakku” on myös, kun jakaa puhelimen nettiyhteyden muiden laitteiden kanssa tai käyttää laitetta muuten tavalla, joka kuluttaa paljon virtaa. Varavirtalähde osoittautuu myös erityisen käteväksi juuri kun odottaa tärkeää puhelua tai viestiä, mihin täytyy reagoida nopeasti. Minulla oli juuri tällainen tilanne viime viikolla, kun kaverini tuli käymään Hongkongissa, ja menin häntä vastaan lentokentälle. Silloin, kuten niin usein muulloinkin, meinasi akku taas päästä pahimmoilleen loppumaan.

Onneksi oli tämä varavirtalähde iPhonelle mukana, enkä joutunut hankalasti erilleen ystävästäni.

Katso virtapankkiesittely videolta:

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=hKl3zeVXB5M[/embedyt]

Videon tuotteet ovat:

iPhone 5/5S akku-suojakuori 4000mAh
Varavirtalähde 16000mAh.

Muut suosikkini e-villen voimapankkivalikoimista

Muita virtapankkimalleja e-villessä on niin koon, kännykkämallin kuin akun kapasiteetinkin eroilla. Poimin tähän muutaman suosituimmista varavirtalähdemalleistamme:

Avaimenperä voimapankki. Lisävirtaa aina taskunpohjalla! Katso tuotteen tiedot e-villestä.


Ville Majanen
Tilaa power bank tai tuttavallisemmin virtapankki edullisesti e-villen verkkokaupasta. E-villen valikoimissa on voimapankkien lisäksi myös latureita ja adaptereja esim. Nokian Lumia -kännyköihin,  Samsungille ja esim. lightning -datakaapeli ja muut lataustarvikkeet Applen laitteille. Katso kaikki e-villen laturit tästä.

Monista malleista löytyy myös toisten asiakkaiden kirjoittamia arvosteluja. Siirry selaamaan voimapankkeja tästä: Klikkaa ja katso e-villen kaikki voimapankit.

 

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä [email protected]

Toteutuneista ideoista ko. tuote ilmaiseksi ja 50€ lahjakortti e-villeen!