Sunnuntaina 12. marraskuuta vietetään jälleen isänpäivää Suomessa. Mutta tiesitkö, että kyseinen ajankohta (marraskuun toinen sunnuntai) on enimmäkseen rajoittunut muutamiin pohjolan maihin? Esimerkiksi Yhdysvalloissa, ja sitä kautta monessa muussa maassa, kuten Kiinassa vakiintunut ajankohta on kesäkuun kolmas sunnuntai. Tarkemmin eri maiden isänpäivän ajankohdasta voit kurkata vaikka oheisesta Wikipedia-artikkelista.

Viime aikoina mediassa pientä kohua on herättänyt muutaman päiväkodin johdolla tapahtunut juhlapäivän brändääminen läheisenpäiväksi. Olisimme itse ehdottaneet juhlakohteen laajentamista isistä kaikkiin miehiin sukupuoleen katsomatta, mutta itse asissa kansainvälistä miestenpäivää vietetäänkin pian, jo 19. päivä kuluvaa kuuta, vastapainoksi maaliskuun 8. päivän kansainväliselle naistenpäivälle siis.

Uskomme, että kaiken tämän tarkoituksena ei ole kuitenkaan kärjistää sukupuolten välistä vastakkainasettelua, vaan edistää elämän ja kulttuurien monimuotoisuutta. Tämän kunniaksi teimme Jennyn kanssa yhteistyötä ja laadimme tuotetärppejä kaikille isille, miehille ja miestenmielisille.

isanpaivablogi

Suomi-varaston tuotteet

Käymme ensin poiminnat Suomi-varastolta, josta on noin 2-3 päivän toimitusaika ja hinnat sisältävät valmiiksi arvonlisäveron. Tosin kiireisimmät voivat heti alkuun ostaa vaikka e-villen lahjakortin, jotta lämmin ajatus saadaan varmasti oikeana päivänä toimitettua juhlakalulle.

Paljon ulkona liikkuville:

Teknovelhoille:

Tyylitietoisille herrasmiehille:

Parempi valikoima Kiina-varastolta

Jos Suomi-varastolta ei löydy sopivia tuotteita eikä pitempi, noin 3-4 viikon toimitusaika ei haittaa, kannattaa kurkata Kiina-varaston tuotteitamme, joissa on parempi valikoima, eli niin sanotusti syvyyttä leveyteen.

Esimerkiksi metsästäjät voivat hankkia Arctic Mate FHD -riistakameran päivitetyn version (69,95€), sekä täydentää kaadetun riistan säilyvyyttä Freshpackin vakuumikoneella (29,95€). Tekniikan ihmelapset saavat varmasti iloa laajasta älykellojen valikoimasta, josta löytyy niin sporttisuutta (24,95€), vedenkestoa (24,95€) sekä Android-käyttöjärjestelmää (149,95€). 

Kotikomppanian sohvataistelijat arvostanevat Mirascreen-mediavastaanotinta (21,95€), SHINECON 2.0 -virtuaalitodellisuussettiä lasineen ja ohjaimineen (27,95€) sekä omaa, retrohenkistä popcorn-konetta (29,95€), jolla teet helposti vaikutuksen myös vieraihisi. Joukkojen turvallisuudesta vastaa älykäs kodin valvontajärjestelmä (99,95€), kun taas henkilökohtaisesta omaisuudesta pitää huolen niin metallinen korttilompakko RFID-suojauksella (12,95€) kuin nahkavyö salaisella setelitaskulla (19,95€).

Ulos temmeltämään voi patistaa vaikka arkeen sopivilla kävelysauvoilla (21,95€). Muista myös ehdoton isäteemainen kahvimuki (14,95€)!

e-ville toivottaa kaikille isille, miehille ja miestenmielisille oikein hyvää pyhää!